Olīvu krēmsiera sendvičs. Lieliski piemērots brokastīm

Viegls un gards brokastu ēdiens!

Ja plāno maizīti ņemt līdzi uz darbu, vari nepievienot ķiploku. Arī bez tā garšos lieliski!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja plāno maizīti ņemt līdzi uz darbu, vari nepievienot ķiploku. Arī bez tā garšos lieliski!

 

Sastāvdaļas:

2 maizes

150 g „Rasa” krēmsiera ar olīvām

3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi

2 nelieli, miltaini tomāti, sēkliņas izņemtas un sagriezti gabaliņos

sauja arugulas

1 avokado, nomizots, kauliņš izņemts, sagriezts daiviņās

110 g tunča savā sulā, šķidrums noliets 

Reklāma
Reklāma

10 svaiga bazilika lapiņas, sakapātas

jūras sāls pēc garšas

svaigi malti melnie pipari pēc garšas

 

Pagatavošana

Pārgriez uz pusēm abas maizes. Bļodā sajauc krēmsieru ar ķiplokiem, sāli, baziliku un pipariem un, vienmērīgi sadalot, uzsmērē uz katras maizes puses. Vienmērīgi sadalot, liec uz katras apsmērētās maizītes pamatnes tomātus, tad arugulu, avokado un beigās tunci. Pārber ar sāli un pipariem, ja vēl vēlies, un pārlej ar čili eļļu, ja vēlies. Uzliec otru pusi maizes un pasniedz.

 

Autors: Signe Meirāne