Siera un tomātu karstmaizes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Bulciņas gareniski pārgriež. Tomātus noskalo, sagriež mazos gabaliņos. Uzkaisa sāli. Rīvēto sieru un tomātus liek uz maizes tā, lai tie noklātu visu virsmu. Uzkaisa baziliku, sasmalcinātus ķiplokus un rīvēto Parmas sieru. Cep krāsnī 250 grādos, līdz siers kļuvis zeltaini brūns.

Pasniedz ar salātiem.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Baziliks - 1 - 1 1/2.tējk.
  • Rīvēts siers - 80.g
  • Šķipsniņa sāls
  • Tomāti - 2.gab
  • Bulciņas - 2.gab
  • Ķiploka daiviņa - 1.gab
  • Rīvēts parmas siers - 40.g