Slavenību bērni izvēlas rotaļlietas, ko vēlētos saņemt Ziemassvētkos

Brīvdienās izklaides un iepirkšanās centrā “Akropole” notika pasākums ģimenēm – Pietura “Pa ceļam uz Ziemassvētkiem”, kura laikā modes dizaineres Daces Krieviņas–Bahmanes un blogeres, stilistes Indras Salcevičas ģimenes sacentās Ziemassvētku dāvanu izsaiņošanā. Savukārt viņu bērni iepazīstināja klātesošos ar rotaļlietām, kuras viņi visvairāk vēlētos saņemt Ziemassvētkos.

Bērni Ziemassvētku vecītim atklāj, ko vēlētos saņemt dāvanās

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni Ziemassvētku vecītim atklāj, ko vēlētos saņemt dāvanās

Pasākumā piedalījās modes dizainere Dace Krieviņa-Bahmane ar dēlu Emīlu, blogere un stiliste Indra Salceviča ar dēliem Kārli un Ernestu, kā arī fitnesa un vieglatlētikas trenere Zanda Zariņa-Rešetina ar meitām Elīzu Mariju un Grētu Mariju. To vadīja improvizācijas teātra aktrise, radio raidījumu vadītāja Sanda Dejus.

Lielu apmeklētāju interesi pasākumā izpelnījās dāvanu izsaiņošanas aktivitāte “Veiklie cimdiņi”, kurā sacentās Bahmaņu un Salceviču ģimenes. Viņu uzdevums bija izsaiņot Ziemassvētku dāvanas. Taču, lai uzdevumu padarītu sarežģītāku, izsaiņošana bija jāveic ar rokās uzvilktiem virtuves cimdiem. 

Pasākuma laikā darbojās “Ziemassvētku rotaļu istaba”, kurā bērni varēja iepazīties un spēlēties ar dažādām rotaļlietām. Sabiedrībā zināmo ģimeņu atvases un citi bērni par visvairāk Ziemassvētku dāvanās gaidītākajām rotaļlietām atzina “Airhogs” lāzermašīnas un motociklus, kas spēj braukt arī pa sienām, “Monster Jam” radio vadāmās automašīnas, “Burago” kolekcionējamās automašīnas, “X-Shot” pistoles, “Paw Patrol” ugunsdzēsēju automašīnas, “Untamed” interaktīvos dinozaurus un “Turtles” spēļu tanks. Meiteņu auditorijā par iecienītākajām rotaļlietām tika atzītas “Awesome Blossems” ziedu lelles, “Owleez” lidojošās pūcītes, rotaļlietu lelles “Candylocks”, laimes cepumi ”Lucky Fortune”, “Cotton Candy” “slaims”, kā arī “Hairdorables” lelles. 

Reklāma
Reklāma

I. Salceviča stāsta, ka, sarūpējot Ziemassvētku dāvanas, noteikti jādomā par to, kuram tās plānots dāvināt un jācenšas atrast šim cilvēkam piemērotākais, nevis tas, kas patīk pašam

D. Bahmane-Krieviņa norāda, ka, izvēloties rotaļlietas Ziemassvētku dāvanām, viņa vislielāko uzmanību pievērš vairākiem aspektiem. Proti, rotaļlietām jābūt attīstošām, jāatbilst bērna vecumam un jārosina iztēli. Tāpat viņa uzsver, ka rotaļlietai jābūt tādai, lai bērnam interese par to saglabātos iespējami ilgāku laiku. Vēl būtiski, lai arī vecāki varētu iesaistīties rotaļāšanās procesā. 

Savukārt I. Salceviča stāsta, ka, sarūpējot Ziemassvētku dāvanas, noteikti jādomā par to, kuram tās plānots dāvināt un jācenšas atrast šim cilvēkam piemērotākais, nevis tas, kas patīk pašam. Rotaļlietām, viņasprāt, noteikti jābūt lietderīgām bērnu ikdienā. 

Papildus jau iepriekš minētajiem nosacījumiem, Z. Zariņa-Rešetina vēl uzsver arī to, ka dāvanai ir jāsagādā tās saņēmējam skaistas atmiņas un emocijas.