Trīs idejas interesantu un vienkāršu Adventes vainagu-dekoru veidošanai. FOTO

Nemanāmi klāt jau pirmā Advente. Ja vēl neesat izdomājuši, kāds būs jūsu Adventes laika vainags, te trīs skaistas idejas! 

Ja kārojas citādāku Adventes vainagu. Foto: Agnese Gabrāne

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja kārojas citādāku Adventes vainagu. Foto: Agnese Gabrāne

Gliteru mirdzums!

Svētkiem ļoti labi piestāv mirdzoši gliteri, un šie svētki nav izņēmums - pareizo krāsu gliteri vēl vairāk pastiprinās svētku sajūtu. Šim dekoram būs nepieciešami četri trauciņi, gliteri, svecītes, līmes zīmulis, karstā līme, smaržīgie pipari un koka paliktnīši. To sāk veidot, aplipinot trauciņus ar gliteriem un piepildot ar smaržīgajiem pipariem. Katram pa vidu iestiprina svecīti un sakārto uz koka paliktnīšiem.

Adventa vainagi - dekori

 

Cukura "vainags"
Veidojot otro ideju, galvenās nepieciešamās lietas ir stikla trauks, cukurs, sveces, čiekuri un citi dekoratīvi elementi. Kompozīciju veido, traukā ieberot cukuru, kurā nostiprina sveces, tiem apkārt akurāti saliekot dekorācijas, atceroties par drošību - dekorus nepieliec pārāk tuvu svecēm.
Ieteikums: šīm idejām mierīgu un romantisku noskaņu dos smaržīgās sveces, vislabāk ar kanēļa vai vaniļas aromātu.

Adventa vainags - dekors

 

Reklāma
Reklāma

Koks un čiekuri
Dabas materiāli noder vienmēr! Galvenās lietas izgatavošanai: koka aplīši, svecītes, čiekuri vai citi dabas materiāli. Šos aplīšus salīmē vienu pie otra, izveidojot tādu kā paliktnīti, kuru izdekorē ar citiem dabas materiāliem vai veido interesantu kombināciju no striķa, ko sagriež mazākos gabaliņos un pielīmē klāt. Lai drošāk - arī svecītes var piestiprināt pie pamatnes!

Adventa vainags - dekors