Iespēja uzbūvēt pat veselu pilsētu! Tēva dienas festivālā radošās darbnīcas gan lieliem, gan maziem

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šogad jau desmito gadu Rīgā rīko Tēva dienas festivālu, kas notiks svētdien, 10. septembrī. Visas dienas garumā paredzēti dažādi pārsteigumi un aktivitātes, tostarp arī radošās darbnīcas lieliem un maziem svētku svinētājiem.
Jau šosvētdien notiks desmitais vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv rīkotais Tēva dienas festivāls un gājiens ar plašu svētku programmu un aktivitātēm dažādām gaumēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jau šosvētdien notiks desmitais vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" rīkotais Tēva dienas festivāls un gājiens ar plašu svētku programmu un aktivitātēm dažādām gaumēm.

  • Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00.
  • Vērmanes dārzā desmitā Tēva dienas festivāla svinēšana notiks līdz pat plkst. 16.00.

Uz skatuves būs koncerts, priekšnesumi un gaidāma arī balvu izloze uz Lielā Laimes rata!
SAvukārt Vērmanes dārza teritorijā Izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! 
 

Izglītojošā profesore Jacino


Tie, kas paviesosies profesores Jacino teltī, varēs uzzināt, kā rodas rudzu maize, piens utt. Būs pieejamas arī izglītojošas grāmatas un materiāli bērniem. 

 

Knauf ģipša darbnīca

Ģipša darbnīca ir iemīļota gan bērniem, gan pieaugušajiem. 

 

Bērni varēs iespiest savu rokas formu māla sagatavē, kurai tiks uzliets virsū ģipsis, un tad tik cietēšanas process. 

 

Reklāma
Reklāma

Radošās darbnīcas dalībnieki saņems savu personalizēto ģipša medaļu, kā arī saldumus no “Knauf” un citas mazas veicināšanas balvas.
 

Radošā darbnīca “Papīra māja” ar Dānijas kultūras institūtu  

 

Gan bērniem, gan pieaugušajiem būs iespēja piedalīties kartona pilsētiņas būvniecībā kopā ar mākslinieci Liubov Ancheva. 

Kādu tu redzi savu sapņu pilsētu? Kam vajadzētu būt pilsētā? Kādas mājas? Vai ir daudz koku? Visas dienas garumā ikvienam festivāla apmeklētājam būs iespēja veidot lielus un mazus mākslas objektus, kurus pēc tam izstādīs Dānijas kultūras institūta telpās Nacionālajā bibliotēkā.

 

Plašāka informācija par Tēva dienas gājienu un festivālu www.tevadiena.lv!

 

Tēva dienas gājienu un festivālu atbalsta Rīgas dome un Izglītības un zinātnes ministrija. 

Saistītie raksti