12. septembrī Baldonē tiks svinēta Tēva diena

Biedrība "Creative Minds for Culture" sadarbībā ar biedrību "Jaunatne smaidam", Baldones Jauniešu centru un Baldones Tūrisma informācijas punktu 12. septembrī plkst. 10.00 organizē Tēva dienu.
Vēlamies godināt ģimeniskās vērtības un popularizēt veselīgu dzīvesveidu.

FOTO: Publicitātes foto

Vēlamies godināt ģimeniskās vērtības un popularizēt veselīgu dzīvesveidu.

Ar šo pasākumu vēlamies godināt ģimeniskās vērtības un popularizēt veselīgu dzīvesveidu. Pasākuma ietvaros piedāvāsim velo-foto orientēšanos ģimenēm ar vērtīgām balvām no Brain Games. Tiem, kuri nevēlas nodoties velo orientēšanās priekiem būs iespēja doties izzinošā pārgājienā ar Ivo Odīti pa Baldones mežiem. Aktivitātes noslēgumā būs iespēja izspēlēt lielformāta ģimenes spēli “Būt kopā”, darboties īpašās tēvu radošajās darbnīcās un baudīt kopēju pikniku.

 

 

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks plkst. 10.00 Baldones pilsētas skvērā (Daugavas iela 2, Baldone). Arī noslēguma pikniks ar kopīgām aktivitātēm norisināsies Baldones pilsētas skvērā. Pieteikšanās pasākumam notiek līdz 11. septembrim plkst. 13.00 aizpildot elektronisku pieteikuma anketu – www.ej.uz/tevadienabaldone2021

 

Pasākums tiks īstenots ievērojot Ministru kabineta 2020.gada 9.jūnija noteikumu Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” prasības.

 

Reklāma
Reklāma

Pasākumā var piedalīties personas ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kā arī personas ar apliecinājumu (papīra vai digitālā formā) par negatīvu Covid-19 testa rezultātu vai ar sadarbspējīgu testēšanas sertifikātu, ko uzrāda organizatoriem pie reģistrācijas. Bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, pirms pasākuma tests NAV jāveic un digitālais sertifikāts nav jāuzrāda! Neaizmirstiet uz pasākumu paņemt līdzi personu apliecinošu dokumentu, lai būtu iespējams pārbaudīt sertifikātu atbilstību!

 

 

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts  budžeta līdzekļiem.

 

Informācija saziņai ar pasākuma organizatoriem: info@jaunatnesmaidam.lv; +371 28663569.