Ja meklē radošas idejas ballītēm, sazinies ar bērnu centru "Luteklītis"!

Radoši rotaļīgas darbnīcas bērnu ballītēs, kāzās un citos pasākumos piedāvā nodrošināt bērnu centrs "Luteklītis"

Mēs jums liksim izklaidēties! Foto no www.luteklitis.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mēs jums liksim izklaidēties! Foto no www.luteklitis.lv

Bērnu centrs "Luteklītis" nedaudz palutinās ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos, ļaujot viņiem nesatraukties par viesu izklaidēšanu. Tiek pieteikts "radošs karš" garlaicīgām ballītēm, jo ir tik daudz skaistu nodarbju: milzu burbuļi, krāsu šļakatas, āra spēles, jautrās gumijas un daudz citas apmeklēšanās. Kad tad vēl, ja ne ballītē?

Bērnu centra "Luteklītis" aktualitātes šajā vasarā:

Bērnu ballītes - Radoši Rotaļīgās Darbnīcas, kurās katram jubilāram individuāli pielāgojam tēmu un aktivitāšu sarakstu. Piedāvājam arī telpas, bet visbiežāk dodamies izbraukumos pie bērniem, kur viņi mierīgā un mājīgā gaisotnē rada savus brīnumdarbiņus. Cena: sākot no 20 Ls stundā.

 

Pieaugušo ballītes - Dažkārt arī pieaugušie vēlas atraktīvi un darbīgi pavadīt kopējus svētkus kolektīvā vai arī aktīvi nosvinēt ballīti un tieši Radošo Darbnīcu piedāvājums ir uzrunājis aktīvus cilvēkus, kas vēlas iemācīties un apgūt jaunas lietas. Cena: sākot no 30 Ls stundā.

Reklāma
Reklāma

 

Kāzu svinības - Luteklītis piepildīs neveiklās pauzes, kuras parasti ir, gaidot jaunlaulātos, svinību vietā, aktīvi darbojas gan pieaugušie, gan bērni! Un lieliski, ja arī bērni ir kāzās un nesēž mammām klēpjos, bet aktīvi darbojas! Arī otrās kāzu dienas rīti izvēršas varen jautri, ja aktivitātes ir sagatavotas un top jauki pārsteigumi saviem tuvākajiem! Cena: sākot no 25 Ls stundā.

Ja vēlies pozitīvi izklaidēties, tad raksti vai zvani: 27589746, info@luteklitis.lv, www.luteklitis.lv.