Kuros datumos 2013. gadā labāk precēties?

2013. gads nesīs ūdens Čūskas simbolu. Tas solās būt gan mierīgs kā čūska, kas saritinājusies piemājas saulītē, gan vijīgs kā slīdot pēc medījuma, gan asi dzelošs kā aizstāvoties no uzbrucēja. Arī attiecībās.

Dodoties laulībā, viens no svarīgākajiem turpmākās kopdzīves fundamentiem ir gredzenu mīšanas brīdis. Protams, ne mazāk nozīmīgs ir laiks, kad jaunie cilvēki ieskatījušies viens otrā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dodoties laulībā, viens no svarīgākajiem turpmākās kopdzīves fundamentiem ir gredzenu mīšanas brīdis. Protams, ne mazāk nozīmīgs ir laiks, kad jaunie cilvēki ieskatījušies viens otrā.

Taisnības labad jāsaka, ka astroloģijā gadu mēra nevis pēc kalendāra lapām, bet pēc dabas ritma. Tamdēļ Čūskas gads sāksies vien 2013. gada 10. februārī plkst. 9:21 pēc Latvijas laika līdz ar jaunu Mēnesi Ūdensvīra zīmē un ilgs līdz 2013. gada 30. janvārim, kad “stafeti” pārņems Koka Zirgs. Savukārt astroloģiskais gads sākas līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 20. martā plkst. 13:03 jeb pavasara Saulgriežos kā spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajiem pavasara Saulgriežiem. Gada planēta ir tautu, sievišķo, mātišķo un saimniecisko simbolizējošais Mēness.

Attiecību ziņā Čūska ir ļoti krāpniecisks radījums, tādēļ gaidāmajā gadā uzplauks ārlaulības sakari, īstermiņa flirts. Stabilitāti kaislībās un mīlā negaidiet!

Čūska seno Austrumu tautām simbolizē gudrību, gaišredzību un gribasspēku. Zīmīgi, ka svešzemju iebraucēju aprakstos 17. gadsimtā latvieši raksturoti arī kā čūskas dievājoši, „kopā ar čūskām guloši un ēdoši”. Tā kā mūsu senčiem čūsku gudrība nebija sveša...
2013. gada čūskas viedums ir neapkraut sevi ar nevajadzīgiem pienākumiem un atbildību, lai lienot nenoberztu vēderu. Čūskai tīk mainīt ādu, tādēļ arī ļaudis šajā gadā labprātīgi vai „no ādās līdīs laukā” pielāgojoties dzīves uzspiestajam ritmam.
Čūska nepārvietojas taisni, bet lokveidīgi zigzagā — tieši tā savus ceļus iesim arī vairums no mums. Tā nemīl izdarīt liekas kustības, tomēr intrigu trīšanā ir nepārspējama dēļ savas divdaļīgās mēles...
Austrumu kalendārs vēsta, ka Čūska turpina Pūķa aizsāktās reformas. Abas zīmes ir ļoti cieši saistītas viena ar otru, tādēļ Pūķa gada konflikti un notikumi Čūskas gadā sasniegs savas virsotnes un izlādēsies.

jāatceras, ka ideālu dienu laulībām vienkārši nav. Cilvēks nevar izlēkt no sava horoskopa.

Debesu zīmes attiecību tematikā
Attiecību ziņā Čūska ir ļoti krāpniecisks radījums, tādēļ gaidāmajā gadā uzplauks ārlaulības sakari, īstermiņa flirts. Stabilitāti kaislībās un mīlā negaidiet! Kas turas pie pamatīgāk vērtībām, tiem gads paies mierā un harmonijā. Bet... kaut viens vienīgs solis pa kreisi... viss gads noies greizi! Savus mīļotos šajā gadā centīsies piesaistīt kaut ar pitona metodēm, tik dēļ kaprīzes.
Planētu stāvoklī Saturna, Jupitera un citu debesu ķermeņu saspēle turpina padziļināt partnerības un finanšu tēmu. Ar Skorpionu joki mazi, tādēļ katram pašam jāapdomā, cik daudz ieguldīt attiecībās, jo „pieskriešanu” Saturns prasīs dārgi apmaksāt.
Aiz Saturna „enkura” gada pirmajā pusē būs aizķēries arī debesu augļotājs Jupiters Dvīņu zīmē, mudinot nedomāt par ģimenes pamatvērtībām...
Bērnu dzimšanai gada otrā puse ir vēlīgāka, jo Jupiters ieies ģimeniskajā Vēža zīmē, ļaujot visām sajūtām un labajam sakoncentrēties ģenētiskā koda nodošanai. Turpmāko gadu no Jāņiem līdz Jāņiem jāiegulda ģimenē, bērnos un mājoklī. Viss, kas tur tiks saguldīts, nesīs lielas dividendes nākotnē. Tas ir kā atgriešanās pie lielā saimes galda.
Sākot ar gada nogali varam gaidīt arī valstiski svarīgākus un noturīgākus lēmumus demogrāfijas veicināšanai.
Nebrīnītos, ja gads nestu salīdzinoši vēl vairāk dvīņu, trīnīšu utt. dzimšanu. Kur ir, tur rodas.
Jāapcērp jebkura vēlme naudu tērēt, jo klāt tā nāks grūti... Gada pirmā puse vairāk saistās ar cerībām, izaugsmi, tādēļ gada otrā puse vērtējam kā parādu atdošana un seku periods.
Kopumā atziņa ir tāda: askēze, izaugsme caur iekšēju pārvarēšanu, ekonomija, apvienošanās, kopība, enerģijas taupība, apsaimniekošana.

Astroloģija par precēšanos
Visa pamatā — savstarpēja sapratne un mīlestība. Dodoties laulībā, viens no svarīgākajiem turpmākās kopdzīves fundamentiem ir gredzenu mīšanas brīdis. Protams, ne mazāk nozīmīgs ir laiks, kad jaunie cilvēki ieskatījušies viens otrā. Būtisks ir gandrīz viss, par ko dzied Kivičs: pirmais skūpsts, pirmā reize...
Ne mazāk svarīgas ir arī katra cilvēka individuālās īpašības, rakstura iezīmes, iespējas, talanti, piemērotība laulības dzīvei, spēja ieklausīties otrā. Tomēr, ja abu cilvēku starpā trūkst savstarpējas sapratnes un saskaņas un, galu galā, mīlestības, tad pat vislabākā laika izvēle nelīdzēs, tā tikai nedaudz attālinās savienības izjukšanu vai mīkstinās šķiršanās rūgtumu.
Ir vairāki būtiski jautājumi, kurus astrologs risina kopā ar jauno pāri. Pirmkārt, par laiku, ko aizņems svinīgā ceremonija līdz "jā" vārdam. Visu līdz pulksteņa precizitātei neizdarīsi, tādēļ astrologs nosaka noteiktu laika sprīdi, lai kāziniekiem nebūtu jāsaspringst ar skatu pulkstenī. Laulības precizitāti līdz minūtei var atstāt Dieva tā kunga gādībā, bez kura ziņas tāpat ne mats uz šīs zemes nenokrīt. Ne velti saka — laulības tiek slēgtas debesīs.
Otrkārt, jāatceras, ka ideālu dienu laulībām vienkārši nav. Cilvēks nevar izlēkt no sava horoskopa. Tādējādi rodam skaidrojumu, kādēļ cilvēki ar labiem laulību rādītājiem dzimšanas horoskopā intuitīvi atrod piemērotāko laiku precībām. Un otrādi — cilvēki, kuriem attiecības vienmēr bijušas konfliktiem bagātas, kā likums, paši saviem spēkiem iebrauks vēl lielākās auzās.
Treškārt, astrologs, izvēloties kāzām labāko laiku, vadās ne tikai pēc zvaigžņu stāvokļa debesjumā, bet arī ņem vērā, kā tās ietekmēs konkrēto pāri. Astrologs izklaušina, kas šiem cilvēkiem laulībā ir svarīgākais. Visi cilvēki nav vienādi: kādu vada mīlestība, citu — vēlme ar laulāto draugu apceļot trejdeviņas jūras un trejdeviņas zemes, vēl kāds vēlas atrisināt materiālas dabas jautājums vai par visām varītēm tikt pie bērniem. Tā kā ideālas dienas nav un pilnīgi visas vēlmes šās zemes dzīvē nav iespējams realizēt, saruna ar cilvēku palīdz astrologam atmest lieko un stiprināt cilvēkam vissvarīgākās vēlmes.


Labākie kāzu datumi
Labvēlīgu dienu noteikšanai varu ieteikt dažus vienkāršus astroloģijas pamatprincipus:  vislabākais laiks ir augošs Mēness, jo īpaši pirmais ceturksnis. Slavenais astrologs Sergejs Vronskis kā vēlamas laulībām atzīmējis arī 10., 11., 13., 17., 21., 26., 27. Mēness dienu. Jāizvairās no Mēness bez kursa jeb Čika laika.
Laulībām labvēlīgas ir tās dienas, kad Mēness atrodas draudzīgajā Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža, Svaru zīmē.
Astrologu domas dalās par laiku, kad Mēness atrodas Dvīņos un Vēzī. Piemēram, S. Vronskis uzskata, ka, Mēnesim atrodoties Vēža zīmē, laulāties ieteicams tikai ar atraitni.

Reklāma
Reklāma


Kuru nedēļas dienu izvēlēties
Pirmdienai atbilst Mēness, tādēļ tā tiek uzskatīta par vienu no piemērotākajām kāzu dienām. Pirmdienā laulātiem no dzīvesbiedra ir īpaši grūti "tikt vaļā". Lai stiprinātu Mēness dienā slēgtu laulību, iesaku pēc iespējas vairāk laika veltīt mājām un saimniecībai.
Otrdienu pārvalda Marss, un tā nav labākā kāzu diena. Laulības dzīve vārīsies kā putras katls uz atklātas liesmas. Ģimenes dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas. Nostipriniet otrdienā slēgtu laulību, iesaistoties dažādās aktivitātēs.
Trešdienas saimnieks ir Merkurs. Tā ir diena, kad laulībā jādodas brīvību mīlošiem, radošiem un attiecībās vienlīdzīgiem cilvēkiem. Patriarhāta cienītāji šādu savienību ilgi neizturēs. Laulību stiprina gaisīga vieglprātība (bez viltus un meliem), kad pāris sevi nepiekaļ pie virtuves plīts.
Ja jaunais pāris vēlas izveidot ģimeni, radīt bērnus un dzīvot četrās sienās, ceturtdiena nav piemērotākā diena, kad doties laulībā. Dienas pārvaldniekam Jupiteram patīk sociāli aktīvi cilvēki, kuri izvirza augstus mērķus, mīl gozēties sabiedrībā. Tiem, kuri noslēguši laulību šajā dienā, jābalsta laulātā drauga radošie, karjeras un izglītības ceļi.
Romantiķiem, jutekliskas, iejūtīgas un maigas attiecības mīlošiem iesaku piektdienu, kad savu mīlas spēku izrāda Venēra. Attiecību nostiprināšanai der no jauna atzīties mīlā katru dienu, dāvināt skaistus nieciņus un sveču gaismā atzīmēt savu Valentīndienu.
Laulājoties sestdienā, esat gatavi sevi veltīt uzticīgai kalpošanai ģimenei. Saturns paģēr uzticību, atteikšanos no daudz kā mīļoto labā, stabilitāti un ilglaicību, lai ko tas prasītu. Stipriniet savu laulību ar uzticību un vēlmi par katru cenu saglabāt laulību.
Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Attiecību uzlabošanai iesaku rīkot vairāk viesību un biežāk ar mīļoto runāt par nākotni.


Kāzas 2013
Piedāvāju šogad vēlīgākos kāzu datumus. Jāņem vērā, ka svarīgas ir arī noteiktas stundas un pat minūtes.
Janvāris 2, 4, 6, 12, 22
Februāris 1, 11, 15, 16, 19, 21,
Marts 15, 16, 22
Aprīlis 1, 4, 11, 14, 15, 16
Maijs 4, 29, 30
Jūnijs 5, 13, 19, 20
Jūlijs 5, 13, 19, 25
Augusts 4, 16, 27, 30
Septembris 18, 24, 28
Oktobris 2, 9, 14, 24, 25
Novembris 9, 23, 30
Decembris 8, 13, 14, 19

Laulībām neieteicams laika periods (ar ļoti retiem izņēmumiem):
23. – 27.04. (aptumsums)
8.05. – 28.05. (starpaptumsumu periods)
17. – 21.10. (aptumsums)
21.12. – 31.12. (retrogrāda Venera)

Stabilitātei pašvaks ir arī periods, kad Saturns retrogrāds:
18.02. - 8.07.

 

Autors: Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs


Astrologi.lv izstrādājis un jau 4. gadu piedāvā arī Kāzu kalendāru!

Labākā laika izvēle konkrētam pārim ir nopietns un atbildīgs astrologa darbs. Tas taču ir normāli, ja pa visu gadu labi ja atrastos pāris tieši šim pārim domātu datumu!
Sazinies ar astrologu: http://astrologi.lv