Labi aizmirsts vecais. Kalendārs ar tavām mīļajām bildēm

Interneta laikmetā viss notiek ātri – viens pogas spiediens telefonā un jau nākamajā mirklī fotogrāfija nonāk internetā, piemēram, Draugiem.lv galerijā, lai to redzētu simtiem draugu. Virtuālo albumu šķirstīšana nu jau ir kļuvusi par daļu no ikdienas daudziem mums, tapec īsts albums ar īstām fotogrāfijām stāv atvilknē … līdz šim.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais, jo tagad interneta lietotājiem ir iespēja virtuālas bildes pārvērst īstās. Fotodruka.lv, ar dažiem peles kliķšķiem pievienojot bildes no datora vai sava Draugiem.lv fotoalbuma, atsūtīs uz jebkuru vietu Latvijā skaistas fotogrāfijas (arī ierāmētas) un pat krūzīti, T-kreklu, puzli vai plīša lāci ar kādu paša izvēlētu mīļu bildi.

 

Reklāma
Reklāma

"Drukāts mirklis ir labākais veids kā fiksēt šodienu" – tā saka mūziķis Jānis Šipkēvics. Turklāt apdrukātās mīļlietiņas var saņemt ne tikai savā pastkastītē, bet arī uztaisīt pārsteigumu un nosūtīt savus skaistākos dzīves mirkļus kādam tuviniekam vai mīļajam citā Latvijas pilsētā. "Kvalitatīvas un laikā piegādātas fotogrāfijas ir veids, kā es iepriecinu sevi un savus mīļos," pārliecināta Fotodruka.lv lietotāja Liene Roga.

Tuvojoties gadu mijai, Fotodruka.lv ir radījusi vēl vienu iespēju iepriecināt sevi un citus – izveidot kalendārus 2013.gadam ar sev mīļām un nozīmīgām bildēm.