Ko vīrietim dāvināt Ziemassvētkos?


Lai dāvanu iegāde nekļūtu par moku skrējienu, sāc tās gādāt jau tagad. Šeit dāvanu izlase, kas varētu iepriecināt vīrieti!

Novusa spēle ir radusies Latvijā, un tas ir aizraujošs veids, kā īsināt garos ziemas vakarus vai daudzveidot ballītes. Foto no www.playtables.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Novusa spēle ir radusies Latvijā, un tas ir aizraujošs veids, kā īsināt garos ziemas vakarus vai daudzveidot ballītes. Foto no www.playtables.lv.

 

Vienas no vērtīgākajām dāvanām ir tās, kuras dāvanu saņēmējs var nevis vienkārši nolikt plauktā, bet praktiski izmantot. Tāpēc iesakām izskatīt dāvanu versiju - spēles!

 

GALDA SPĒLES

šaha galds

 

Ziemas tumšos vakarus ir vērts pavadīt, dzerot tēju un ģimenes vai draugu lokā spēlējot galda spēles. Piemēram, šahu (attēlā redzamais šaha galdiņš maksā Ls 5.24, www.playtables.lv). Vai cirku!
 

NOVUSS

novuss, dāvana, ziemassvētkos, spēle

Novuss ir aizraujoša spēle, kas radusies Latvijā, un novusu šeit spēlē jau kopš 1927. gada! Attiecīgi - tu vari iegādāties novusa galdu, kas ražots Latvijā. Novusa galda liels pluss ir iespēja to kompakti savietot, lai dienās, kad to nespēlē, neaizņemt daudz vietas.
Novusa galdi maksā, sākot no Ls 49.99
 

SPĪDMINTONS

Priekšstatam skati video

Latvijā spīdmintons ("Speedminton") aizvien turas jaunuma statusā - tas ir tenisa, badmintona un skvoša apvienojums, ko var apgūt ikviens un ko var spēlēt jebkur. Jā, jebkur un jebkurā laikā - kaut vai vēji pūš un iestājusies nakts! 

Reklāma
Reklāma

"Speedminton" cena Ls 35.00

 

GALDA TENISS

teniss, sports, dāvana

Aktīva dzīvesveida piekritējiem lielu prieku sagādās tenisa spēle. Ir nopērkami tenisa galdi gan iekštelpām, gan uzstādīšanai ārā. Tiesa, šādas spēles nemaksā maz, tāpēc padomā - varbūt šī var būt ģimenes kopējā Ziemassvētku dāvana?

Tenisa galdi maksā, sākot no Ls 78.00.

Piedāvājumu skati www.playtables.lv.  

 

BILJARDA PIEDERUMI

 

biljards, sports, izklaides, dāvana, vīrietim

Par aizraujošu nodarbi brīvbrīžos un ballītēs var kļūt biljarda spēle, tiesa, ja vien mājās ir vieta, kur to novietot. Biljarda galdi maksā, sākot no Ls 173.00; mini biljarda galds - Ls 49. Piedāvājumu skati www.playtables.lv

 

GALDA FUTBOLS

galda futbols

Par galda futbolu liels prieks būs ne vien lielajiem, bet arī mazajiem vīriešiem! Starp citu, ne mazāk enerģiski un azartiski galda futbolu spēlē arī daiļā dzimuma pārstāves. 

Galda fubolu cenas ir, sākot no Ls 92.00, ieskaties www.playtables.lv