Apprecējusies divu meitu māmiņa Ance Krauze. FOTO

7. jūlijā Pāvilostā pašā jūras krastā viens otram jāvārdu teica dziedātāja Ance Krauze (33) un uzņēmējs Valdis Siliņš (41), vēsta ziņu portāls www.kasjauns.lv.

Pēc solījumu izskanēšanas un kopīgas fotosesijas jaunais vīrs sēdināja sieviņu laivā un veda nelielā izbraucienā pa jūru. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc solījumu izskanēšanas un kopīgas fotosesijas jaunais vīrs sēdināja sieviņu laivā un veda nelielā izbraucienā pa jūru. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

 

Dziedātāja Ance Krauze un „Alpha Shipping Company” līdzīpašnieks Valdis Siliņš ir kopā jau septiņus gadus un šajā laikā pāris kļuvis par vecākiem divām meitiņām — Elzai (6) un Katei (3). Līdz šim dziedātāja bieži uzklausījusi jautājumus, kad tad beidzot būs kāzas, un atbilde bijusi visai tieša, sakot, ka Valdis viņu precēs, kad gadu spēs nekašķēties... 

 

Nu pāris ir apprecējies. Oficiāli par vīru un sievu Ance un Valdis bija kļuvuši jau 6. jūlijā Rīgas dzimtsarakstu nodaļā, bet Pāvilostā, kur pāris iekārtojis arī ģimenes māju, jaunlaulātie deva viens otram solījumu improvizētā laulību ceremonijā draugu un tuvinieku lokā. Sievas apņemšanas ceremonija noritēja pašā jūras krastā, un, viļņiem šalcot, to vadīja mākslinieku pāris aktieris Andris Keišs un operdziedātāja Kristīne Zadovska. 

Dziedātāja bieži uzklausījusi jautājumus, kad tad beidzot būs kāzas, un atbilde bijusi visai tieša, sakot, ka Valdis viņu precēs, kad gadu spēs nekašķēties... 

Uz kāzu ceremoniju Ance ieradās, pārsteidzot ne tikai svinību viesus, bet arī Pāvilostas jūrmalas atpūtniekus. Fonā skanot Imanta Kalniņa dziesmai no kinofilmas „Sprīdītis”, pa pludmales smiltīm tuvojās īsts hipijvāģis — „Volkswagen” mikroautobusiņš ar Anci uz... jumta! Pārsteidzoša bija ne tikai līgavas ierašanās, bet arī viņas skaistā mežģīņu kleita, ko modelējis modes mākslinieks Dāvids. 

Reklāma
Reklāma

Pēc solījumu izskanēšanas un kopīgas fotosesijas jaunais vīrs sēdināja sieviņu laivā un veda nelielā izbraucienā pa jūru. Tikmēr viesi un abas pāra atvasītes devās uz netālu esošo viesu namu Vēju paradīze, kur turpinājās svinības un gaidīja kaimiņu sarūpēti „vārti” robežkontroles izskatā. Jaunais pāris pirms ierašanās pie viesiem nodevās romantiskai fotosesijai uz busiņa jumta pludmalē. 

 

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv sirsnīgi sveic jauno vīru un sievu, vēlot kopā piedzīvot daudz baltu dieniņu!

 

Vairāk foto no Ances Krauzes kāzu dienas skaties www.kasjauns.lv