Lāzertags bērniem - bērnu ballīte, kurā atpūšas arī vecāki

Bērnu ballīte dzimšanas dienā ir svarīgs notikums ne tikai atvasei, bet arī vecākiem. Nereti sagatavošanās process prasa daudz laika, turklāt jādomā par aktivitātēm arī pašā ballītē. Lai pasākumu varētu izbaudīt gan bērni, gan pieaugušie, lieliska izklaide ir aizraujošais lāzertags, kas piemērots bērniem jau no 4 gadu vecuma. Kas tas ir? Vairāk stāsta GUNSnLASERS, kas viesojās arī “Tēva diena 2018” festivālā Vērmanes dārzā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Bērnu ballīte lāzertagā
Lāzertags jeb lāzerpeintbols ir dinamiska komandas spēle, kas jo īpaši aizrauj bērnus. Mērķa sasniegšana ir patiesi vilinoša, katrs vēlas būt labākais un kopā ar savu komandu gūt uzvaru.

Raksturīgākās iezīmes:

  • trāpījums nav sāpīgs, tas jūtams ar vieglu vibrāciju īpašā saitē, ko liek ap galvu;
  • pieejami vairāku veidu ieroči atbilstoši spēlētāja vecumam;
  • lāzers ir veselībai nekaitīgs;
  • lāzera ierocis šauj precīzi līdz pat 200m attālumam;
  • spēles norisi neietekmē laikapstākļi;
  • nav iespējams šmaukties, jo sistēma precīzi uzskaita katra spēlētāja un komandas rezultātus;
  • pēc spēles ikviens dalībnieks saņem diplomu ar personīgo statistiku.


Lielākoties bērnu ballīte ar lāzertag spēli norisinās 2h ar nelieliem pārtraukumiem, lai bērni varētu padzerties un nedaudz atpūsties. Var spēlēt arī 1h, taču bieži var novērot, ka šis ir nepietiekams laiks, lai bērni kārtīgi izskrietos un pasākumu izbaudītu par visiem 100%.

GUNSnlASERS
Dalībnieku skaits
Viena no lāzertag priekšrocībām ir tā aizraujošā norise, kas nozīmē - būs interesanti gan četru bērnu grupiņai, gan sešiem, desmit, piecpadsmit vai vairāk cilvēkiem. Kā novēro GUNSnLASERS, bieži arī vecāki nolemj piebiedroties spēlei, redzot, cik jautri iet bērniem.

GUNSnLASERS
Atpūta vecākiem
Ja tomēr vecāki vēlas papļāpāt savā starpā vai vērot spēles norisi no malas, to droši var darīt GUNSnLASERS labiekārtotās piknika vietās ar nojumi, galdu un soliem. Līdzi var ņemt uzkodas, kūku, atspirdzinošos dzērienus. Piknika zonā var droši atpūsties arī pirms un pēc spēles, pārspriežot rezultātus.


Bērnu ballīte GUNSnLASERS parkos
Kas vienlaikus ir svarīgi gan bērnu ballītes norises vietai, gan arī lāzertag spēlei? Tie ir tādi kritēriji kā:

  • plaša, sakopta un droša vide;
  • iespēja nesteidzīgi atpūsties pēc spēles;
  • vieta, kur apēst dzimšanas dienas kūku un citas uzkodas;
  • ērti sasniedzamas lokācijas gan ar sabiedrisko transportu, gan privāto automašīnu;
  • vide kas sniegs interesantu atmosfēru, paspilgtinot pasākuma norisi.

Tieši šādi ir GUNSnLASERS izklaides parki Andrejostā, Mežaparkā un Juglā. Uzņēmums ik mēnesi organizē ļoti daudz bērnu ballītes, tāpēc uzkrājis lielu pieredzi un nemitīgi attīstās, lai sniegtu vēl foršāku un neaizmirstamāku spēles pieredzi ikvienam. Piemēram, 2018. gada oktobrī tiks atklāts elektrokartings un peintbols Juglas iekštelpu parkā. Pateicoties gan āra, gan iekštelpu laukumiem, spēlēt lāzerpeintbolu var visu gadu.

GUNSnLASERS
Biežāk uzdotie jautājumi par pasākumu bērniem
Lai ballīte bērniem izdotos kā nākas, jānoskaidro atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem.


No cik gadiem var spēlēt lāzertagu?
Ņemot vērā, ka trāpījums nav sāpīgs un ekipējums ir bērniem drošs, lāzertags piemērots jau no 4 gadu vecuma.

Reklāma
Reklāma

GUNSnLASERS
Vai vienlīdz jautri būs dažāda vecuma bērniem?
Jā, spēle būs aizraujoša dažāda vecuma bērniem un arī pieaugušajiem. GUNSnLASERS ir pieredzējuši vadīt pasākumus bērniem ar atšķirīgu vecumu, tādēļ spēļu instruktori zina, kā pievērst visu spēlētāju uzmanību. Ja bērnu ballīte paredzēta pirmsskolas vai sākumskolas vecuma bērniem, droši var ņemt līdzi arī vecākos brāļus un māsas vai otrādi.


Kāda ir spēles gaita?
Vēl viens bonuss, kādēļ bērnu ballītes ir vērts rīkot ar lāzertag spēli - visu spēles laiku ar dalībniekiem ir profesionāls, draudzīgs un pieredzējis instruktors. GUNSnLASERS spēles vadītājs:

  • izskaidros visus noteikumus;
  • palīdzēs ar ekipējuma uzvilkšanu, kā arī izstāstīs par tā pareizu lietošanu;
  • nodrošinās kārtību;
  • rūpēsies, lai visiem spēlētājiem ir jautri un interesanti;
  • dos dažādas sarežģītības uzdevumus, tos pielāgojot spēlētāju vecumam;
  • pēc spēles svinīgi paziņos rezultātus un izdalīs diplomus.


Lāzertags nav vienkārši skraidīšana pa laukumu, bet gan dažādu misiju izpildīšana, sadarbojoties komandā. Tieši tas ballīti bērniem padarīs patiesi interesantu. Piemēram, pretinieka bāzes ieņemšana, kontroles punkta nosargāšana, karoga uzvilkšana mastā vai karoga atgūšana no pretinieka bāzes.

Ar lāzertag spēli iespējams rīkot arī tematiskās bērnu ballītes - piemēram, supervaroņi aizsargā pilsētu, pasaku varoņi, pirāti dodas pēc dārgumu lādes u.tml.


Kāds apģērbs jāvelk?
Ģērbšanās stils ir atbilstošs laikapstākļiem un sportisks, lai ir ērti skriet, pietupties un slēpties. Kājās noteikti jābūt sportiskiem apaviem - botēm, kedām vai zābakiem bez papēža. Ja spēle norisināsies ārā, ņemiet vērā, ka apģērbu var notraipīt!

GUNSnLASERSCik izmaksā šāda bērnu ballīte?
Kopējā cena par ballīti veidojas no spēles ilguma un dalībnieku skaita. Cenā ir iekļauts viss nepieciešamais aizraujošai spēlei:

  • kvalitatīvs un mūsdienīgs ekipējums (lasertag ierocis, galvas saite);
  • spēles laukuma īre ar dažādiem šķēršļiem;
  • spēles vadītājs jeb instruktors, kas būs ar bērniem visu pasākuma laiku;
  • misijām nepieciešamā atribūtika - karogi, bāzes, aptieciņas, slepenās kastes u.c.


Lai aprēķinātu pasākuma izmaksas, apmeklējiet GUNSnLASERS mājaslapu ŠEIT, sazinieties pa tālruni +371 27274646 vai e-pastu info@gunsnlasers.lv!

Drīzumā gaidāma bērnu ballīte? Noorganizējiet aizraujošu un neaizmirstamu piedzīvojumu gan jubilāram, gan arī viesiem labiekārtotos GUNSnLASERS izklaides parkos!