Limonādes diena

Kopš 2007.gada, 20.augustā tiek atzīmēta Limonādes diena, tā tika izdomāta Hjūstonā, Teksasā. Tās mērķis ir ne vien rosināt izbaudīt dažādas garšas un limonādes veidus, bet arī bērnu mudināt domāt par biznesu.

Kopš 2007.gada, 20.augustā tiek atzīmēta Limonādes diena.

FOTO: Shutterstock.com

Kopš 2007.gada, 20.augustā tiek atzīmēta Limonādes diena.

Kopš 2007.gada, 20.augustā tiek atzīmēta Limonādes diena, tā tika izdomāta Hjūstonā, Teksasā. Tās mērķis ir ne vien rosināt izbaudīt dažādas garšas un limonādes veidus, bet arī bērnu mudināt domāt par biznesu un naudas pelnīšanu. Šī ideja radusies, kad maza meitene vēlējās iegādāties sev mājdzīvnieku, bet viņas tēvs atteicies iedot naudu. Meitene nolēmusi pārdot limonādi un par nopelnīto naudu nopirkt mājdzīvnieku.

Amerikas Savienotajās Valstīs šajā dienā bērni tiek aicināti izveidot savus limonādes pārdošanas stendus. Mērķis - radīt bērnos izpratni par naudas vērtību un pelnīšanu. 

Vai arī tavs bērns jau sen kāro kādu mantu? Piedāvā viņam iespējo nopelnīt naudu, pārdodot limonādi pieaugušo jubilejās, ģimenes svētkos, dārza ballītēs vai citos nelielos pasākumos. Kopā izveidojiet nelielu stendu ar lielu plakātu, uz kura norādīts limonādes veids un cena. Kā arī palīdzi viņam pagatavot gardu limonādi.  

Reklāma
Reklāma

Tu vari lejupielādēt ieteikumus limonādes pagatavošanai.