Valentīndienas pārsteigums: slepena vēstulīte, vakariņas un šampanietis

Ar puisi esam kopā 7 mēnešus, tāpēc šajās attiecībās vēl daudz darāma, mēģināma un pārdzīvojama. Tā nu ir sanācis, ka šīs būs pirmā Valentīndiena, kurā nebūšu viena. Tieši tāpēc šo dienu vēlos tik īpašu, lai tā atmiņās vēl zied ilgi un dikti. Tāpat vēlos arī savam mīļotajam parādīt, ka viņš man svarīgs un nes manā dzīvē gaišumu.

Foto no privātā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no privātā arhīva.

♥ ♥ ♥

Lūk, mani soļi, kas taisnā ceļā ved no sirds uz sirdi.

1.No paša rīta, pirms došanās uz darbu, nemanot mīļotā makā ievietošu mazu vēstulīti. (Šī vēstulīte, protams, būs salocīta.)

 

2. No darba mīļotais tiks sagaidīts ar viņa iecienītākajām vakariņām – apcepti šampinjoni ar sīpoliem un vistas fileju. Saldajā ēdienā būs putukrējuma-cepumu-augļu kārtojums. Vienkārši, bet mīļi.

 

3. Pēc ēšanas dodamies uz istabu, tur mīļajam tiek dotas norādes, kur meklēt istabā paslēptu nelielu aploksnīti. (Es palīdzu viņam, sakot „karsts”, „auksts” – atkarībā no tā, cik tuvu viņš ir meklētajam.) Aploksnītē ir ielikta kartiņa, kas ļauj izvēlēties vienu no piedāvājumiem – vietām, uz kuru es tūlīt pat aizvestu.

Piebilde: šādas vietas tieši tika izraudzītas, jo tām mūsu kopā būšanas laikā ir liela nozīme un ar tām saistās vismīļākās atmiņas.

 

4. Visbeidzot, kad esam sasnieguši kādu no mīļotā izvēlētajām vietām, atkorķējam šampanieti, kuru esmu sagatavojusi. Bet tas nav parasts šampanietis –tā etiķete ir īpaši izveidota ar mūsu fotoattēlu. (To var izdarīt šeit http://www.tprint.lv/lv/precu-apdruka?id=43). Manis izvēlētais fotoattēls:

Reklāma
Reklāma

 

(Šī ir viena no mūsu abu mīļākajām bildēm.)

 

5. Vakarā, kad esam atgriezušies mājās, noskatāmies kādu romantisku komēdiju. Viens no variantiem ir smieklīgā un jaukā filma ar Sandru Buloku – „The Proposal”.

 

LAI JUMS VISIEM IZDEVUSIES UN MĪĻUMA PILNA ŠĪ DIENA!!

 

Iesūtījusi: Liene (24 gadi)