Ja dodaties uz Ahhaa centru Igaunijā un meklējat viesnīcu, tad iesakām “V Spa hotel” – 4 iemesli, kāpēc mūsu bērni to izvēlas

Mūsu ģimenē ir izveidojusies tradīcija – reizi gadā doties uz zinātnes centru “Ahhaa” Igaunijā un nakšņot viesnīcā “V Spa hotel”. Abas vietas atrodas tikai dažu minūšu gājiena attālumā.
“V Spa hotel” ir Tartu lielākā spa viesnīca.

FOTO: no personīgā arhīva

“V Spa hotel” ir Tartu lielākā spa viesnīca.

Ja plānojat ceļojumu uz Igauniju, bet nevarat izvēlēties, kurā pilsētā nakšņot, palieciet pie Tartu! Tā ir Igaunijas otra lielākā pilsēta un to mēdz dēvēt par radošo cilvēku pilsētu. Jāatzīmē, ka Tartu it ļoti kompakta – galvenie apskates objekti un restorāni izvietoti uz pāris galvenajām ielām. 

 

Māsas Lība un Sāra Igaunijas viesnīcas “V Spa hotel” vestibilā.

 

Tāpat Tartu būs jūsu ģimenei piemērota izvēle, ja vēlaties apmeklēt “Ahhaa” centru (ja reiz tur jau esat bijuši, iesakām doties atkārtoti, jo katrā sezonā tur ir mainīgās zonas (šobrīd tā ir “Ahhaa, sports!”). Kā arī tad, ja jums ir būtiski, lai viesnīcā būtu baseins un Spa zona – tad jāizvēlas mūsu ģimenes iecienītais “V Spa hotel”. Tā ir Tartu lielākā spa viesnīca.

 

 

Tā nu vienmēr paliekam Tartu, “V Spa hotel” – esam tur bijuši gan Ziemassvētku, gan Lieldienu brīvdienās, gan rudenī un tagad – vasarā. Tartu katrā gadalaikā ir ar citu noskaņu, taču mūsu izvēlēto viesnīcu bērni joprojām izvēlas 4 galveno iemeslu dēļ:


1. Skaistas istabas. Tīras, patīkamas, bet meita Lība akcentē ko citu: “Ļoti labas, mīkstas gultas!’. Numurs no numura niansēs visticamāk atšķiras, taču mums vienmēr ir bijis tāds, kura vannas istaba no pārējās telpas atdalītas ar stikla sienu. Skaisti! Apskati ŠEIT

 


2. Lieliskas brokastis un brīnišķīga apkalpošana. “Ļoti jaukas meitenes,” pārrunājot, kas paticis brokastīs, apkalpošanu komentē 7 gadus vecā Sāra. Brokastīs, kas iekļautas cenā, ir visai plaša ēdienu izvēle – šķiet, sev ko gardu atradīs ikviens, tajā skaitā mazuļi un arī bērni, kam ir zināmas prasības pret ēdienkarti. Starp citu, brokastīs tiek piedāvāts arī šampanietis. Vairāk skati ŠEIT.
 

 

3. Netālu no zinātnes centra “Ahhaa”. Mūsu ģimenei ierasts pilsētas apskatīt pastaigājoties, tāpēc to, ka Ahhaa centram blakus ir tik jauka viesnīca, ļoti novērtējam.  


4. Baseini! Latvijā mums pietrūkst plašu spa – izvēles iespējas ir ierobežotas. Tāpēc, izvēloties ceļojumos viesnīcu, vienmēr meklējam tādu, kurā ir izpeldēšanās iespējas. “V Spa hotel” ir lielais baseins un vairāki mazi – piemēroti dažāda vecuma bērniem, arī pašiem mazākajiem. “Man patīk tās dažādās ūdens strūklakas jeb mazie ūdenskritumu,” vērtē Lība, savukārt 

Sāra ir sajūsmā par to, ka lielajā baseinā regulāri ieslēdzas straume, kurā var mesties iekšā un ļauties ūdens plūdumam. 

Skaisti tas, ka šajā ūdens atpūtas zonā ir stikla jumts, kā arī iespēja pasēdēt ārā kubliņā (jo īpaši ziemā!). Tāpat abas meitas atzinīgi vērtē to, ka Spa centrā ir bārs, kurā iegādāties dažādus dzērienus. “Tik labi, ka tur ir dažādi saldējuma kokteiļi!” novērtē Sāra. “Es pasūtīju ananasu un mango, bet māsa – zemeņu,” papildina Lība. 

 

Es kā mamma slavēju un saku paldies, ka dušu telpā ir domāts par to, lai vecāks justos ērti arī, ja līdzi ir mazulis – vecāku komfortam ir iespēja izmantot bērniņa barošanas krēsliņu, kur mazajam pasēdēt, kamēr vecāks mazgājas. Tāpat mazuli var iesēdināt vanniņā un paņemt blakus dušā. 

Man pašai no šī ceļojuma ir 3 bildes – tik labi mums gāja, ka par telefonu aizmirsās. Uzņēmu dažas bildes, lai vīram nosūtītu, kā mums klājas. Aptuveni šādi:)