Siguldas “KLIKK centrs” uzņem apgriezienus un paplašina izklaides un aktivitāšu iespējas

Plašajā aktīvās atpūtas un izklaižu iespēju piedāvājumā var apmaldīties teju ikviens – bērnu istabu, atpūtas un izklaides centru, parku piedāvājums šķiet plašs, kas nozīmē, ka vecākiem vislielākais izaicinājums ir izvēlēties savam bērnam visatbilstošāko izklaides vai svinību vietu, kurā vienuviet būtu pieejamas kvalitatīvas, daudzveidīgas un funkcionāli noderīgas aktivitāšu iespējas dažādām vecuma grupām. Tieši šo iemeslu dēļ “KLIKK centrā” Siguldā, Lauku ielā 9, ir pieejamas atpūtas un izklaides iespējas jau no zīdaiņu līdz pat pieaugušo vecumam.
Siguldas “KLIKK centrs” uzņem apgriezienus un paplašina izklaides un aktivitāšu iespējas

FOTO: Publicitātes foto

Siguldas “KLIKK centrs” uzņem apgriezienus un paplašina izklaides un aktivitāšu iespējas

Domājot par kvalitatīvu un daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu piedāvājumu, “KLIKK” centrs saviem apmeklētājiem piedāvā piecas aktivitāšu un izklaides zonas – tīklu zonu, kurā jau paši mazākie atpūtnieki no zīdaiņu vecuma var doties tīklu labirintā, bumbu baseinā ar bumbu lietus funkciju, “bišu šūnās” un attīstīšo maģisko kluču stūrī. Kā jaunums apmeklētājiem tiek piedāvāts mīksto kluču stūris, montesori varavīksne un jautrie šūpuļi fiziskās aktivitātes un motorikas attīstībai, sensorās maņas stimulācijai, kā arī iespēju aizraujošām un radošām spēlēm. Turpat bērni radoši var attīstīt motoriku iespaidīgajā interaktīvajā sienā.

 

Savukārt “NERF” laukumā no četru gadu līdz pat cienījama vecuma pārstāvjiem izspēlējama azartiska spēlē, kurā, ar dažādu “NERF” atribūtiku palīdzību, iespējamas gan
individuālas, gan komandas spēles. Mazāko apmeklētāju labsajūtai pieejams karuselis.

 

 

Salīdzinoši nesen mazākiem apmeklētājiem tika atvērta batutu zona, kurā atrodas astoņi horizontālie, četri diagonālie batuti, kā arī alpīnisma siena. Piedāvājot sporta treniņu iespējas, jau gadu centrā darbojas arī sporta klubs, kurā batutu zonā un citviet bērniem iespējams apgūt vispārīgo fizisko sagatavotību. Izmantojot elektrokartinga trases potenciālu jauniešiem ir iespēja pievienoties kartinga skolā profesionāla kartinga braucēja uzraudzībā. Vasarā plānotas arī aizraujošas nometnes bērniem un jauniešiem.

 

Reklāma
Reklāma

Kā lielākais lepnums un amatieru elektrokartinga čempionātu norises vieta ir Baltijā vienīgā divlīmeņu elektrokartinga trase, 

kurā apmeklētāji no 130 cm iespējams sajust adrenalīna pilnus līkumus. Savukārt apmeklētājiem, kuri vēlas izjust aizraujošus braucienus, taču neatbilst auguma prasībām var doties uz “Crazy kart” mini trasi.

 

 

Pārliecinoties, ka apmeklētāji ne tikai vēlas viesoties aktivitāšu zonās, bet arī svinēt
svētkus, jubilejas un rīkot korporatīvos pasākumus un seminārus, katras zonas papildinājumā pieejama ballīšu telpa, kā arī terase un ballīšu maltīšu piedāvājums no centrā esošās kafejnīcas “KLIKK kafe”.

Plašāku ieskatu un piedāvājumu iespējams apskatīti šeit.

Saistītie raksti