Dziesmu minēšanas spēle

Šajā atrakcijā var piedalīties arī tie, kuri ar mūziku ir uz "Jūs", jo galvenais spēlē nav skaisti nodziedāt, bet gan labi nodungot. Jautra un pārsteigumiem pilna spēle jūsu ballītēm. 

Dziesmu minēšanas spēle

FOTO: Shutterstock.com

Šajā atrakcijā var piedalīties arī tie, kuri ar mūziku ir uz "Jūs", jo galvenais spēlē nav skaisti nodziedāt, bet gan labi nodungot. Jautra un pārsteigumiem pilna atrakcija jūsu ballītēm būs dziesmu minēšanas spēle. 

Dalībniekus skaits nav ierobežots, bet nepieciešams izveidot divas komandas, kā arī piedalīties var bērni. Spēlei būs nepieciešams sagatavot austiņas un dziesmu izlasi, piemēram, tikai latviešu, šlāgermūzikas, amerikāņu, krievu vai bērnu dziesmas. Lai uzdevums būtu vēl grūtāks varat apvienot dažādas izlases. 

Spēles noteikumi:

Reklāma
Reklāma

Viens no komandas dalībniekiem ieliek ausīs austiņas, kurās skan kāda dziesma, šī dalībnieka uzdevums ir to nevis nodziedāt, bet gan dungot līdzi vai izmantot - "la, la, lā", "na, na, nā", "tu, turu, tu". Pārējiem komandas dalībniekiem minūtes laikā šī dziesma ir jāuzmin. Kad tas ir izdarīts, to pašu atkārto otra komanda. Jautrs vakars garantēts!