"Tas ir viens no labākajiem salokāmajiem e-velosipēdiem, kuru esmu izmēģinājis – esmu ļoti patīkami pārsteigts!"*

*Tik atzinīgus vārdus kāds recenzents saka par jaunāko Xiaomi elektrisko velosipēdu.
Xiaomi elektriskie velosipēdi ieguvuši jau daudzu lietotāju atzinību.

FOTO: Publicitātes foto

Xiaomi elektriskie velosipēdi ieguvuši jau daudzu lietotāju atzinību.

Megamesto steidz Jums paziņot, ka viņu interneta veikalā tiek izziņota Xiaomi Himo Max sērijas pasaules pārdošanas uzsākšana.

 

Xiaomi jaunākais e-velosipēds un e-skrejritenis ir pieejami par īpašām cenām. Piegādāti tieši no Eiropas noliktavām, tāpēc visi nodokļi un ātra piegāde ir pilnībā nodrošināta. Kā arī ir pieejami atlaižu kuponi un iespaidīgas dāvanas.

 

Xiaomi Himo Z20 Max e-velosipēds ar CE sertifikātu, 250W, 36V 10Ah, 80km, 25km/h, salokāms.

 

Xiaomi Himo Z20 Max ir kompānijas jaunākais e-velosipēds. Ražotājs liek uzsvaru, ka šis ir pirmais modelis, kas pilnībā ir izgājis SGS laboratorijas sertifikācijas procesu un saņēmis oficiālo CE sertifikātu un EN17128: 2020. Tātad tas pilnībā atbilst visām ES prasībām.

 

Xiaomi Himo Z20 Max velosipēdam ir izturīgs alumīnija rāmis. Saliekamais e-velosipēds ērti ietilpst automašīnas bagāžniekā. Pat pedāļus var nolocīt. 

 

  • Pats velosipēds sver aptuveni 21.6 kg, kā arī to var izmantot cilvēki, kas sver līdz 100 kg. Xiaomi Himo Z20 Max velosipēds ir aprīkots ar bezkontakta 250W elektromotoru (sertifikāts EN15194), 36V 10Ah akumulatoru ar BMS sistēmu (7 aizsardzības funkcijas), 6 Shimano pārnesumiem, Vector kontrolieri (arī ieguvis sertifikātu: EN13849), CST 20 collu riepām, dubultdisku bremzēm un LCD ekrānu.

 

  • Maksimālais ātrums ir 25 km/h un līdz pat 80 km braukšanas diapazons tikai ar vienu uzlādi. Tiek atbalstīta braukšana ar elektrisko jaudu vai apvienojumā elektriskā jauda un manuālā mīšanās ar pedāļiem.

 

  • Ļoti liels pluss ir tas, ka akumulators ir noņemams. To ir tik ērti uzlādēt! Un ar papildus akumulatoru Jūs varat ievērojami pagarināt braukšanas diapazonu.

 

  • Interesanti, ka arī velosipēda sēdeklis ir noņemams. Tam ir iebūvēts sūknis ar kura palīdzību var nekavējoties piepumpēt riteņus - ļoti praktiska funkcija.

 

Xiaomi Himo Z20 Max ir aprīkots ar LCD displeju. LED gaismas ir ieguvušas E sertifikātus. Kā arī tās apgaismo līdz 20 metriem.

 

Ar ko jaunais Xiaomi Himo Z20 Max atšķiras no Xiaomi Himo Z20?

Tālāk esošajā tabulā varat apskatīt detalizētu velosipēdu salīdzinājumu, un Xiaomi Himo Z20 Max uzlabojumi ir iezīmēti ar sarkano krāsu.

 

  • Jaunais Xiaomi Himo Z20 Max ir izturējis ļoti striktus CE sertifikācijas standartus, un tagad tā dažādie komponenti un detaļas atbilst visaugstākajiem standartiem: dzinējs, akumulators, jauns kontrolieris, gaismas un daudz kas cits.
  • Ir atjaunināta arī rāmja bloķēšanas sistēma. Pedāļi tagad ir izgatavoti no alumīnija nevis no plastmasas.

 

 

 

Xiaomi Himo L2 MAX ar CE sertifikātu, 300W, 36V 10.4Ah, 35km, 25km/h, salokāms

  • Xiaomi Himo L2 MAX var iegādāties par € 459 ar kupona kodu: NYPK1BT1
  • Xiaomi Himo L2 MAX ir uzņēmuma jaunākais e-skrejritenis.
  • Ražotājs vēlreiz uzsver, ka šis modelis ir pilnībā izgājis SGS laboratorijas pārbaudes procesus un saņēmis oficiālu CE sertifikātu, tāpēc tas pilnībā atbilst visām ES prasībām.

 

 

  • Xiaomi Himo L2 MAX ir aprīkots ar 300 W motoru un 36 V 10,4 Ah akumulatoru ar 6 drošības funkcijām.
  • Akumulators tiek uzlādēts apmēram 6 stundās, kā arī ar vienu uzlādi var nobraukt līdz pat 35-40 km un ātrums var sasniegt 25 km/h.
  • Interesanti ir arī tas, ka Xiaomi Himo L2 MAX ir aprīkots ar lielu stāvēšanas platformu, tāpēc braucieni būs maksimāli komfortabli un stabili.
  • E-skrejritenim ir 10 collu pneimatiskās riepas. Ražotājs apgalvo, ka braukšana ar Xiaomi Himo L2 MAX ir pilnīga bauda,​neatkarīgi no ceļa seguma.
  • Kā arī izturīgais korpuss var izturēt slodzi līdz pat 100 kg.

 

 

  • Xiaomi Himo L2 MAX ir salokāms skrejritenis, tāpēc tas viegli ietilps automašīnas bagāžniekā, un to būs ērti uzglabāt arī mājās.
  • Xiaomi Himo L2 MAX ir aprīkots ar spilgtu LED displeju, kas parāda informāciju par akumulatoru, attālumu, ātrumu un braukšanas režīmu.
  • Arī jaunais Xiaomi Himo L2 MAX e-skrejritenis lepojas ar CE sertifikācijas posmu nokārtošanu un CE sertifikāta saņemšanu.
  • Kas vēl Jums būtu jāzina? Tas būtībā ir tikai fakts, ka Xiaomi Himo L2 MAX ir ieguvis CE sertifikātu un ir aprīkots ar vēl labāku un spēcīgāku salocīšanas mehānismu, kas pilnībā atšķiras no iepriekš prezentētā Xiaomi Himo L2.