Praktisks un izdevīgs pirkums ģimenei – augstumā regulējams galds

Kad pavadām daudz vairāk laika mājās kopā ar vistuvākajiem ģimenes locekļiem, aizvien aktuālāka kļūst tēma par mājokļa labiekārtošanu. Mājoklim jābūt labiekārtotam tā, lai tas kalpotu ģimenes labā un būtu pielāgojams katra dzīves ritmam.
Augstumā elektriski regulējamais galds nodrošinās bērna mundrumu un mugurkaula veselību.

FOTO: Publicitātes foto

Augstumā elektriski regulējamais galds nodrošinās bērna mundrumu un mugurkaula veselību.

Kad mājas kļūst arī par ofisu, bērnudārzu un skolu, vislabākais risinājums ir mēbeles ar vairākām funkcijām un pielietojuma veidiem. Viens no tiem ir augstumā elektriski regulējamie galdi, kas nu jau kļūst par aktuālu tendenci ne tikai izmantošanai darba istabā, bet arī ikdienas sadzīvē.

 

Šis galds var būt mammas labākais palīgs un tēta vērtīgākais darba rīks. Tā kā galdu var pacelt 70-119 cm augstumā, visa ģimene to var pielāgot savām vajadzībām. Mammas vislabāk izbaudīs to, ka galda augstumu var pielāgot bērna krēsliņam, kā arī to, ka galdu var izmantot kā paaugstinājumu, lai mazais ķipars netiek klāt kādam priekšmetam. Savukārt tēti galdu atzinīgi novērtēs, jo to var pielāgot savam augumam un esošajam ofisa krēslam, lai daudz ērtāk varētu izdarīt savus darbus. Ja kopumā dienas pirmo pusi nākas pavadīt pie vairāk darbam raksturīga galda, tad te lietderīgo var savienot ar praktisko un dienas otrajā pusē šo pašu darba galdu pārvērst par hobija darbnīcu vai ģimenes vakariņu galdu. 

 

Jāpiemin, ka šis būs īpaši svarīgs ieguldījums bērniem, kuri iet skolā un pavada vairākas stundas sēžot pie galda. Ikviens vecāks zina, cik grūti ir noturēt bērna uzmanību un likt tam ilgstoši nosēdēt mierā.

Augstumā elektriski regulējamais galds nodrošinās bērna mundrumu un mugurkaula veselību, ja piekopsi 3:1 proporciju. 

 

Kas ir 3:1 proporcija?

 

 Tā ir formula, kā visefektīvāk izmantot augstumā elektriski regulējamos galdus. Sākumā vislabāk būtu sākt ar mazumiņu – 5 minūtes sēdēt un 15 minūtes stāvēt, tādējādi uzreiz izjūtot elektriski augstumā regulējamo galdu efektivitāti. Bet ja nevēlies tik biežas aktivitātes, tad vari izmantot arī 3h sēdēšanai un 1h stāvēšanai. Galvenais ieteikums – saglabā 3:1 proporciju! 

 

Veikals-noliktava Labas Preces uzskata, ka šādas mēbeles, kurām ir vairākas funkcijas un pielietojumi, krietni atvieglo mūsu ģimenes ikdienas dzīvi gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Īstermiņā to vislabāk var izjust, kad galds jāizmanto darbam, ēdienreizēm vai hobijam. Savukārt ilgtermiņā to novērtēs jebkura mamma un tētis, kuri zina, ka bērni aug ļoti ātri. Te elektriski augstumā regulējamais galds spēs viņus noķert un augt kopā ar Tavu bērnudārznieku, sākumklašu skolēnu un pat studentu. Jo kas gan var būt labāks par vienu ieguldījumu, kas derētu visiem bērniem? Tāpēc izvēlies gudri, domājot par savas ģimenes labklājību ilgā laika posmā! 

 

Foto no unsplash.com