Tagad ir pieejama Roborock S7 automātiskā iztukšošanas stacija!

Līdztekus Roborock S7 iznākšanai janvārī uzņēmums paziņoja arī par automātisko putekļu iztukšošanas staciju.
Šis produkts ir ļoti noderīgs cilvēkiem, kam ir alerģijas.

FOTO: Publicitātes foto

Šis produkts ir ļoti noderīgs cilvēkiem, kam ir alerģijas.

Labā ziņa ir tā, ka tieši Megamesto ir iespējams pasūtīt šo ierīci par 299 EUR, kā arī piegāde tiek veikta uz Latviju, Lietuvu un Igauniju. 

Jums ir pieejams:

  • Roborock S7 + automātiskā iztukšošanas stacija par 848 EUR baltā vai melnā komplektācijā.
  • Rorobock S7 par 549 EUR vai tikai automātiskā iztukšošanas stacija.

 

 

Automātiskā iztukšošanas stacija ir diezgan atšķirīga no pieejamajiem konkurentiem tirgū. Stacijā  ir divas tvertnes, kreisajā pusē ir HEPA filtrs, bet labajā pusē ir putekļu maiss, kas savāc visus Roborock S7 savāktos putekļus, netīrumus un gružus. Ļoti ērti var veikt maisiņa nomaiņu, jo labo pusi var noslidināt no stacijas un to var viegli nomainīt. Nemaz neuztraucoties par netīrumu izgāzšanu pa visu grīdu. 

 

 

Šis produkts ir ļoti noderīgs cilvēkiem, kam ir alerģijas.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kā viens no jaunākajiem Roborock sērijas dalībniekiem Roborock S7 ir papildināts ar dažām jaunām funkcijām, piemēram, jauno Sonic tehnoloģiju. Tas spēj faktiski izberzt Jūsu grīdas spīdoši tīras, nevis tikai samitrināt un noslaucīt. Sarežģītu netīrumu gadījumā tas var arī divas reizes iztīrīt grīdu izmantojot krustoto tīrīšanas trajektoriju, lai savāktu visus putekļus un novērstu netīrumus. Lupatiņā ir iebūvēta arī VibraRise, kas robotam ļauj pacelt lupatiņu no grīdas. Ļaujot tam iztīrīt pat telpas ar paklāju nesabojājot paklāju. Šī funkcija ir arī noderīga, kad robots atgriežas stacijā, jo tas atkal nesamitrina tīru grīdu.

 

Jums ir jārīkojas ātri, jo vienību daudzums ir ierobežots!