Dodiet savai vannai otro iespēju!

Nereti cilvēks atbrīvojas no sen nokalpojušām lietām un nopērk vietā jaunas. Bet vai vienmēr jaunais pirkums sniedz cerēto prieku un gandarījumu? 

Pēcatjaunošanas vannas vērtība vairākkārtīgi palielināsies - tā kļūs vēl siltāka, viegli kopjama, estētiski baudāma un patīkama uz tausti.

FOTO: Shutterstock.com

Pēcatjaunošanas vannas vērtība vairākkārtīgi palielināsies - tā kļūs vēl siltāka, viegli kopjama, estētiski baudāma un patīkama uz tausti.

 

Vai nav tā, ka vecais, mīļais, nobružātais ozolkoka galdiņš - noslīpēts un pārkrāsots - dod vairāk emociju nekā lēts, jauns ar skaidu plati pildīts galds, kurš pie jebkura trieciena sadalās vairākos slāņos?

 

Ko Jūs darītu ar veco, labo čuguna vannu, kura jau kļuvusi nepievilcīga un raupja? Dzirdu vienbalsīgu kori - IZMESTU! Bet, sniedzot šādu atbildi, Jūs noteikti nezinājāt, ka arī vannu var kvalitatīvi un ātri atjaunot līdzīgi kā veco, labo ozolkoka galdiņu.

 

Pēcatjaunošanas vannas vērtība vairākkārtīgi palielināsies - tā kļūs vēl siltāka, viegli kopjama, estētiski baudāma un patīkama uz tausti. Vecā+ jaunā vanna radīs neatkārtojamu salikumu: vecais - siltums, stabilitāte, pamatīgums; jaunais - viegli kopjama, gluda, mirdzoši balta, miesai un acīm baudāma virsma.

 

Jums vairs nebūs jāuztraucas par to, vai maigā mazuļa ādiņa necietīs no saskarsmes ar veco, raupjo vannas virsmu. Jums vairs nebūs jādomā, vai jaunā, lētā vanna, kas no skatloga uz Jums tik izmisīgi raudzījās, būtu bijusi pietiekami laba izvēle- drošības, stabilitātes, kvalitātes ziņā.

 

Reklāma
Reklāma

Latvijā kāda uzņēmīgu cilvēku komanda VANNA VANNĀ jau 14 gadus priecē savus klientus ar kvalitatīvu servisu un labu garantiju. Jums atliek tikai piezvanīt, bet pārējo paveiks viņi!

 

SIA „Vanna vannā” pārdošanas vadītāja Ilze Lode bilst, ka vairums klientu šaubās un domā līdz pat pusgadam-gadam, pirms pasūta vannu vannā. Bet tad, kad pasūtījums ir veikts un darbs ir padarīts, viņi ir tik ļoti pārsteigti par gala rezultātu, ka pārsteigumā retoriski sev vaicā:"Kāpēc  gan es tik ilgi gaidīju!?"

 

www.vannavanna.lv