Baumas bijušas patiesas: "Lidl" nākamnedēļ atvērs 15 veikalus visā Latvijā

Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” šodien paziņojis, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī.
Baumas bijušas patiesas: Lidl nākamnedēļ atvērs 15 veikalus visā Latvijā

FOTO: Publicitātes foto

Pirms šodienas oficiālā paziņojuma, sabiedrībā sāka rasties aizdomas par iespējamo veikalu atvēršanos tuvākajā laikā, par to liecinot vairākiem faktoriem.

Kāds "Twitter" lietotājs bija pamanījis "Lidl" izvietotās vakances preču iesaiņotājiem un sludinājumā kā darba sākuma datums bija atzīmēts 6. oktobris.

 

 

Portāls "liepajniekiem.lv" novērojis, ka pie Liepājas "Lidl" veikala ēkas parādījušies iepirkumu ratiņi, "ka kas ļauj domāt, ka pirms diviem gadiem uzceltā tirgotava beidzot grasās vērt savas durvis pircējiem".

Acīgākie gājēji arī atpazinuši reklāmu, kurā attēlotais "smaidiņš" bijis visai līdzīgs uzņēmuma "Lidl" logo.

 

 

Reklāma
Reklāma

Šodien “Lidl” oficiāli paziņojis, ka jau nākamnedēļ veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

 

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, “Lidl” Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas. 

 

“Lidl” veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00, klātesot ielūgtajiem viesiem, ievērojamiem pilsētniekiem un daudziem dedzīgiem “Lidl” klientiem. “Lidl” veikalu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 81 atklās Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts, Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis. 

““Lidl Latvija” komanda ir ļoti priecīga, ka šodien varam paziņot par mūsu veikalu darbības uzsākšanu Latvijā. Mēs jau esam radījuši vairāk nekā 2000 jaunas, stabilas un labi apmaksātas darbavietas valstī. “Lidl” veikalu atvēršana iezīmēs svarīgu posmu mūsu misijā nodrošināt augstākās kvalitātes produktus par zemāko iespējamo cenu mūsu klientiem Latvijā,  tādējādi radot tiem prieku atļauties vairāk. Ar nepacietību gaidīsim ikvienu “Lidl” veikalos,” saka Jākobs Jozefsons, “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs.