Iebūvējamā sadzīves tehnika ar papildu opcijām

Visas sadzīves tehnikas, arī iebūvējamās sadzīves tehnikas, pirmsākumi meklējami profesionālajā jomā. Piemēram, putekļusūcēji sākotnēji tika izmantoti tikai viesnīcās. Izgudrotāji, daudz strādājot, izveidoja mazāka izmēra putekļusūcējus, un tikai tad tie nonāca mūsu mājokļos. Līdzīgi notika arī ar iebūvējamo cepeškrāsni ar tvaika funkciju. Sākotnēji tā tika izmantota tikai restorānos, bet šobrīd ar to var strādāt katra mājsaimniece.
Kompakts iebūvējamais ledusskapis bez saldētavas der ģimenei, kura cenšas nelietot saldētu pārtiku.

FOTO: Publicitātes foto

Kompakts iebūvējamais ledusskapis bez saldētavas der ģimenei, kura cenšas nelietot saldētu pārtiku.

Iebūvējamā cepeškrāsns ar tvaika funkciju

Var teikt, ka iebūvējamā cepeškrāsns ar tvaika funkciju ir popularitātes augšgalā. Vienkāršākajā variantā šādai cepeškrāsnij ir padziļinājums, kurā ielej ūdeni, bet zem tā atrodas speciāls sildelements. Dotā metode palīdz tvaikam veidoties pirmajās 15-20 minūtēs, kad Jūs sākat ēdiena gatavošanas procesu. Tā ir Soft Steam tehnoloģija, kas ideāli piemērota kulinārijas izstrādājumu cepšanai.

 

Sarežģītākā sistēma – tvaika ģenerators un izbīdāms konteiners ar ūdeni. Speciālā konteinerā ielej ūdeni, iestumj to cepeškrāsnī un gaida, kad tvaiks no tvaika ģeneratora nonāks kameras iekšpusē. Šādu tehnoloģiju dēvē par Full Steam. Tā ļauj regulēt tvaika intensitāti kāds nepieciešams konkrēta ēdiena pagatavošanai. Atsevišķi iebūvējamo cepeškrāšņu ar tvaika funkciju modeļi var būt aprīkoti ar automātiskajām programmām. Saimniecei atliek vien uzstādīt vajadzīgo programmu.

 

Ērta ir arī iebūvējamā cepeškrāsns ar tvaika funkciju, kur saimniece pati var regulēt tvaika intensitāti. Ar stipra tvaika palīdzību var atkausēt saldētos produktus vai ātri uzsildīt ēdienu.

 

Maigāks tvaiks nepieciešams dārzeņu un gaļas ēdienu pagatavošanai. Ja iebūvējamajā cepeškrāsnī ar tvaika funkciju uzstādīt nelielu temperatūru un 100% mitruma, pat ļoti sīksta gaļa kļūs mīksta.

 

Tvaiks ietekmē ēdiena kvalitāti

Tvaiks nodrošina iebūvējamajā cepeškrāsnī ar tvaika funkciju augstu gaisa mitrumu, tāpēc dārzeņi un gaļa sagatavojas sulīgi. Parastajā cepeškrāsnī, gatavojot ēdienu, arī var vērot tvaika veidošanos. Taču tas rodas no produktiem, kas gatavošanas procesā atdod savu šķidrumu. Rezultātā gatavais ēdiens ir sauss. Turpretī iebūvējamajā cepeškrāsnī ar tvaika funkciju gaļa un dārzeņi nezaudē savu šķidrumu, jo tvaiks nodrošina nepieciešamo mitruma daudzumu cepeškrāsnī.

 


Iebūvējamā cepeškrāsns ar tvaika funkciju ļauj izcept patiesi garšīgu un gaisīgu maizīti vai smalkmaizītes. Intensīva tvaika padeve pirmajās 15 minūtēs ļauj mīklai pacelties, kamēr kraukšķīgā garoziņa vēl nav izveidojusies.


Tvaiks atvieglo arī iebūvējamās cepeškrāsns ar tvaika funkciju kopšanu. Karstais tvaiks atmiekšķē taukus, tāpēc nav nepieciešama nogurdinoša beršana.

 

Ja Jums ir Full Steam iebūvētā cepeškrāsns ar tvaika funkciju, tad pēc katras gatavošanas reizes no konteinera obligāti jāizlej ūdens.


Vai iebūvējamajam ledusskapim nepieciešama saldētava?

Konkrētas atbildes uz šo jautājumu nav. Tāpat kā, iegādājoties jebkuru sadzīves tehniku, jāvadās ne tikai pēc ierīces parametriem, bet jāņem vērā cilvēku skaits, kas lietos konkrēto tehniku, sadzīves apstākļi.

 

Reklāma
Reklāma

178 cm augsts iebūvējamais ledusskapis ir spējīgs satilpināt sevī vidējai ģimenei nepieciešamo produktu daudzumu, ja izlēmāt, ka saldētava Jums nav nepieciešama. Lai visu varētu pārskatāmi un ērti izvietot, vēlams, lai būtu plašas plaukti uz ledusskapja durtiņām, pudeļu plaukti, atvilktnes, kas speciāli pielāgotas augļu, dārzeņu un gaļas novietošanai.

 

Izvēloties iebūvējamo ledusskapi, jāpievērš uzmanība viedo funkciju esamībai, kas būtiski atvieglos jūsu ikdienu, ir: brīdinājuma signāls, ka ledusskapja durvis nav aizvērtas, viedā gaisa cirkulācija, LED apgaismojums.

 

Iebūvējamais ledusskapis bez saldētavas ir pērkams tajā gadījumā, ja Jums ir atsevišķa saldētava. Pretējā gadījumā ātri vien izjutīsiet šādas atvilktnes trūkumu, kad karstā dienā nebūs vietas saldējumam vai ledus gabaliņiem.

 

Kompakts iebūvējamais ledusskapis bez saldētavas der ģimenei, kura cenšas nelietot saldētu pārtiku, un iegādājas nepieciešamos produktus katru dienu. Šāds iebūvējamā ledusskapja modelis noder vasarnīcā vai tad, ja Jūs lielāko dienas daļu pavadāt ārpus mājas un arī maltītes lielākoties ieturat sabiedriskās ēdināšanas vietās. Iebūvējamais ledusskapis bez saldētavas iederēsies arī ofisā. Bet, ja Jūs esat mājās gatavota ēdiena piekritējs, saldētava tomēr būs vajadzīga.

 

Kompakta trauku mazgājamā mašīna slinkām saimniecēm

Varbūt pirms dažiem gadu desmitiem arī varēja teikt, ka trauku mazgājamā mašīna ir domāta slinkām saimniecēm. Mūsdienu straujais dzīves temps diktē savus noteikumus, un daudzām aizņemtām sievietēm trauku mazgājamā mašīna kļūst par ikdienā nepieciešamu lietu. Īpaši tamdēļ, ka ražotāji piedāvā dažādu gabarītu sadzīves tehniku, atsevišķi stāvošo un iebūvējamo. Atliek vien izvēlēties saviem apstākļiem atbilstošāko.

 

Kompakta trauku mazgājamā mašīna derēs nelielās mājsaimniecībās, kopmītnēs, vasarnīcā. Tā ir arī ūdens, elektrības un galarezultātā arī naudas ekonomija. Pat ja Jums nav daudz trauku, ko mazgāt, parastā trauku mazgājamā mašīna, veicot pusslodzes darbu, patērēs noteikto resursu daudzumu.

 

Kompakta trauku mazgājamā mašīna derēs nelielās mājsaimniecībās, kopmītnēs, vasarnīcā. Tā ir arī ūdens, elektrības un galarezultātā arī naudas ekonomija.

 

Kompakta trauku mazgājamā mašīna neaizņems daudz vietas. To var novietot uz galda, uz plaukta, zem izlietnes. Turpretī parastā trauku mazgājamā mašīna var stāvēt tikai uz grīdas.

 

Vienīgais mīnuss, ko var minēt - kompakta trauku mazgājamā mašīna vienlaikus izmazgās 6-8 trauku komplektus, bet 2-3 cilvēku ģimenei tas ir pilnīgi pietiekami.

 

Ja Jums aktuāla jaunas sadzīves tehnikas iegāde, ieskatieties interneta veikala 220.lv piedāvājumā, kur atradīsiet visu savas virtuves labiekārtošanai vajadzīgo.