Zāles pļāvējs un trimmeris ar akumulatoru – neatsverams palīgs mauriņa kopšanā

Straujiem soļiem pienākusi vasara un līdz ar to arī aktīvā zāliena pļaušanas sezona, kas ilgs līdz pat vēlam rudenim. Mauriņa kopšana jāveic regulāri, tā prasa pūles un daudz laika, tādēļ ir vērts atvieglot savu ikdienu un parūpēties par uzticamu un kvalitatīvu dārza tehniku. Zīmola Kärcher produktu klāstā atrodamais zāles pļāvējs un zāles trimmeris būs lieliski sabiedrotie visas vasaras garumā un zāliena pļaušanas procesu padarīs pavisam ātru un ērtu.
Kärcher zīmola produktu klāstā pieejamie zāles pļāvēji un trimmeri ir aprīkoti ar jaudīgiem akumulatoriem.

FOTO: Publicitātes foto

Kärcher zīmola produktu klāstā pieejamie zāles pļāvēji un trimmeri ir aprīkoti ar jaudīgiem akumulatoriem.

Zāles pļāvējs ar akumulatoru – uzticams palīgs nelielu teritoriju pļaušanai

Viegli manevrējams un jaudīgs zālēs pļāvējs – ikviena saimnieka sapnis. Par laimi, šāds zāliena kopšanas instruments atrodams zīmola Kärcher produktu klāstā. Sortimentā pieejamais zāles pļāvējs ar akumulatoru lieliski iederas saimniecībās ar nelielu pļaušanas platību. Tas nodrošina teicamu rezultātu un maksimālu mobilitāti arī nelīdzenās vietās. Ierīce aprīkota ar ietilpīgu tvertni nopļautās zāles savākšanai, kas palīdz ietaupīt ne tikai jūsu laiku, bet arī enerģiju, jo pēc mauriņa pļaušanas nevajadzēs uztraukties par zāles savākšanu ar grābekli. 

 

Pateicoties zāles pļāvēja mulčēšanas spraudnim, kas nopļauto zāli smalki sasmalcina, zāli var lieliski izmantot arī kā papildu mauriņa mēslojumu. 

 

Tāpat vērts piebilst, ka Kärcher zāles pļāvējs ir aprīkots ar ērtu rokturi, vieglu un kompaktu korpusu, kā arī parocīgu slēdžu sistēmu, kas mauriņa kopšanas darbu padara īpaši vieglu un patīkamu.
 

Akumulatora zāles trimmeris – nevainojamam rezultātam

Reklāma
Reklāma

Grūtāk pieejamu zonu kopšanai lielisks palīgs būs Kärcher zāles trimmeris. Kombinācijā ar zāles pļāvēju, tas sniegs iespēju iegūt īpaši skaistu un koptu mauriņu gar kokiem, gar celiņiem un ap dobēm.Tas ļauj ērti piekļūt grūtāk aizsniedzamām vietām un bez lielāk grūtībām iegūt maksimāli skaistu rezultātu. Zāles trimmeris ir aprīkots ar ergonomiskas konstrukcijas rokturi, kā arī mīkstām plecu un roku siksnām, kas zālāja pļaušanas laikā palīdz efektīvi samazināt uz rokām radīto slodzi un rūpēties par jūsu muguras veselību. Ierīce viegli tiek galā arī ar grūtākiem uzdevumiem un sniedz iespēju efektīvi atbrīvoties arī no koku atvasēm, sīkajiem krūmiem, kā arī negantajām nezālēm.
 

Kādēļ dot priekšroku dārza tehnikai ar akumulatoru?

Kärcher zīmola produktu klāstā pieejamie zāles pļāvēji un trimmeri ir aprīkoti ar jaudīgiem akumulatoriem, kas nodrošina vairākas būtiskas priekšrocības. Lūk, iemesli, kāpēc dot priekšroku dārza tehnikai ar akumulatoriem.

  • Paaugstināta drošība, jo nav jāsatraucas par pieslēgumu elektrotīklam.
  • Akumulatora ierīces ir daudz klusākas un vieglākas.
  • Akumulators uzrāda atlikušo iekārtas darbības laiku minūtēs.
  • Akumulatora ierīcēm nav nepieciešama specifiska apkope.

 

Izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko zāles pļāvēju un zāles trimmeri varat ražotāja mājaslapā kaercher.com.

Saistītie raksti