Vīrietis neliekas ne zinis par faktu, ka kļūs par tēvu

Mēs neesam nedz plānojuši bērniņu, nedz par to domājuši, un vispār mūsu attiecības ir tikai tik daudz, kā satiekamies, lai pamīlētos. 

Tikai elementāri izrunāties, kāpēc to nevar? topošā māmiņa ir nesapratnē par vīrieša rīcību.

FOTO: Shutterstock.com

"Tikai elementāri izrunāties, kāpēc to nevar?" topošā māmiņa ir nesapratnē par vīrieša rīcību.

Klusums... Nesaprotu, kādēļ vīrietis neliekas ne zinis par faktu, ka kļūs par tēvu. Esmu domājusi, ka varbūt viņš nevar aprast ar situāciju, varbūt ir nobijies, bet varbūt viņam vienkārši ir vienalga? Nu un pat, ja tā ir, tad nesaprotu, kādēļ viņš ar mani nerunā, neatbild uz sms, vēstulēm. 
Mēs neesam nedz plānojuši bērniņu, nedz par to domājuši un vispār mūsu attiecības ir tikai tik daudz, kā satiekamies, lai pamīlētos. Tādēļ man nav nekādu pretenziju pret viņu, nelūdzu ne atbalstu, ne lai tagad prec, bet vienkārši elementāri gribas izrunāt šo lietu, jo mazo taisos paturēt, un esmu to viņam rakstījusi.

Viņš nav kaut kāds tur jaunietis, kam tik pamīcīties, izklaides utt., bet pieaudzis vīrietis, 40 ar astīti, izglītots, strādā labā amatā, gudrs, jauks utt.

Reklāma
Reklāma

Liekas, ka nu tā notiek, bet mani satrauc fakts, ka viņš nav kaut kāds tur jaunietis, kam tik pamīcīties, izklaides utt., bet pieaudzis vīrietis, 40 ar astīti, izglītots, strādā labā amatā, gudrs, jauks utt. Varbūt pati kaut ko ne tā esmu izdarījusi, pasakot, ka vēlos tikai viņu par to informēt un viss, ka neko pretī negaidu un pat nevēlos. Jo šajā situācijā ir vienlīdz mana un viņa vaina. Tikai elementāri izrunāties, kāpēc to nevar? 
Man kā sievietei liekas dīvaini, ka, apzinoties, ka Tev ir gaidāms bērns - vienalga, plānots vai neplānots - , neliekas ne zinis. Bet varbūt maz laika ir pagājis, lai viņš ar situāciju aprastu, zina jau tik nedēļu apmēram.