Drosmīgs solis – lielo izmēru modele parāda figūru pēc dvīņu laišanas pasaulē

Šā gada janvārī lielo izmēru modele Ešlija Grehema (34) otro reizi kļuva par māmiņu – viņa laidusi pasaulē dvīņu puikas. Visu grūtniecības laiku Ešlija sociālajos tīklos dalījās ar savas figūras fotogrāfijām.
Nav noslēpums, ka sievietes augums pēc dzemdībām mainās.

FOTO: no personīgā arhīva

Nav noslēpums, ka sievietes augums pēc dzemdībām mainās.

Pāris mēnešus pēc dzemdībām Ešlija Grehema parādījusi, kā izskatās viņas ķermenis pēc dvīņu iznēsāšanas. “Sveiks, jaunais vēderiņ. Mēs daudz ko esam piedzīvojuši. Paldies tev,” pie fotogrāfijām raksta Ešlija. Vienā no trim publiskotajiem attēliem lielo izmēru modele tuvplānā parāda arī strijas uz sava vēdera.

 

Ešlija Grehema ir precējusies ar video operatoru Džastinu Ervīnu. Viņi iepazinās 2009. gadā baznīcā un jau pēc gada apprecējās. Desmit gadus pēc iepazīšanās – 2019. gada augustā – Ešlija paziņoja, ka ir sava pirmā bērna gaidībās. 2020. gadā 18. janvārī pasaulē nāca modeles un viņas vīra pirmdzimtais dēls.

 

Ešlija sociālajos tīklos bieži dalījās ar jaunumiem savā privātajā dzīvē un stāstīja par savu jauno mātes lomu. Modele aktīvi atbalsta pozitīvu attieksmi pret ķermeni un arī pati atklāti demonstrē mīlestību pret savu figūru un prasmi pieņemt un būt pateicīgai par to, ko daba devusi.

 

2021. gada jūlijā Ešlija paziņoja, ka ir sava otrā bērna gaidībās, bet jau pāris mēnešus vēlāk fanus informēja par to, ka viņai un Džastinam šoreiz gaidāmi dvīņi, turklāt abi būs puikas. 2022. gada janvārī mājdzemdībās modele laida pasaulē savus dvīņus Malači un Romanu, un tagad Ešlija Grehema ir trīs dēlu mamma.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Foto: Instagram

Saistītie raksti