Viss nepieciešamais grūtniecēm, jaundzimušajam un augošajam mazulim vienuviet – veikalā BabyFans.lv

Bērniņa dzimšanu gaidot, jums ir nepieciešami daži svarīgi priekšmeti, kas padarīs šo pieredzi patīkamāku un ērtāku. Tieši pareiza plānošana un vajadzīgo lietu saraksta sastādīšana var būt garants jūsu labsajūtai. Dažreiz garais grūtniecībai nepieciešamo preču saraksts var šķist nedaudz biedējošs, tomēr veikals BabyFans.lv saviem klientiem piedāvā visu nepieciešamo vienā ērtā un pārskatāmā interneta vietnē.
Iepērcieties laicīgi un mierīgi izbaudiet grūtniecības laiku!

FOTO: Shutterstock.com

Iepērcieties laicīgi un mierīgi izbaudiet grūtniecības laiku!

 

Grūtniecībai piemērots apģērbs ir patīkamu sajūtu atslēga

Grūtnieču apģērbs ir ārkārtīgi svarīgs, tā iegāde mūsdienās vairs nav sarežģīta. Galu galā neatkarīgi no tā, kāda izmēra apģērbu jūs nēsājat tagad, grūtniecības laikā jūs kādā brīdī pāraugsiet savas parastās drēbes. Daudzi cilvēki nevar aizpogāt bikses jau pāris mēnešus pēc pozitīva grūtniecības testa saņemšanas. Tas tikai nozīmē, kā ir pienācis laiks iepirkties, un grūtnieču apģērbu atradīsi veikalā BabyFans.

Droši vien, ka tas apģērba gabals, kas jums būs jāiegādājas vislielākajā apjomā, ir bikses. Protams, ka jūs kādu laiku varat arī vienkārši valkāt sporta bikses, tomēr grūtnieču apģērbs ir radīts ar mērķi atvieglot šo īpašo laiku, tādēļ, jo ātrāk veiksiet apģērba iegādi, jo drīzāk varēsiet justies pavisam ērti. Līdz otrajam trimestrim jums var nebūt nepieciešami piemēroti krekli un blūzes, tomēr pēc tam arī jūsu vēders un jostasvieta palielināsies. Šis brīdis neizbēgami pienāks, un ir labāk, ja tam esat gatava jau laicīgi.

 

Var būt vilinoši pilnīgi no jauna piepildīt visu drēbju skapi, kad uzzināt, ka esat grūtniece, taču tas nav nepieciešams. 

 

Ja vēlaties valkāt tikai pašu nepieciešamāko, tad viss, kas jums patiešām vajadzīgs, ir bikses vai svārki un topi vienai pilnai nedēļai. Veicot pirkumus, paturiet prātā, ka pēc bērna piedzimšanas, iespējams, valkāsiet grūtniecības laikam pirktās bikses vēl kādu laiku, tāpēc ir lietderīgi ieguldīt pāris izturīgos bikšu pāros, kas jums patīk un kuros ir ērti.

 

Saņemiet atbalstu tur, kur tas visvairāk vajadzīgs

Grūtniecības laikā ķermenis ievērojami mainās. Arī jaunās māmiņas krūšu izmērs palielināsies par vismaz vienu izmēru, tāpēc ir iespējams, ka grūtniecības laikā jums būs nepieciešama vismaz viens jauns krūšturis. 

 

Lai justos labi, izvēlēties tādu krūšturi, kas ir atbalstošs jūsu jaunajam izmēram, mīksts un regulējams, jo jūsu apmēri grūtniecības laikā nepārtraukti mainīsies.

 

Ja plānojat barot bērnu ar krūti, jūs varat apsvērt iespēju iegādāties barošanas un valkāt to jau grūtniecības laikā. Lielāks krūštura izmērs, visticamāk, būs nepieciešams jau pirmajā trimestrī, tādēļ iepērcieties tā, lai būtu gatava sava ķermeņa pārmaiņām. BabyFans klāstā ir arī cita veida apakšveļa, kuru varat izvēlēties atbilstoši savām vēlmēm, vajadzībām un gaumei.

 

Palielinoties vēderam un mainoties smaguma centram, daudzas grūtnieces novēro muguras, gūžu un vēdera sāpes. Sievietes tās atvieglo, valkājot atbalstošu vēdera saiti vai jostu. Šīs elastīgās jostas palīdz pasargāt vēderu no pārmērīgas noslīdēšanas un nodrošina arī atbalstu jūsu mugurai. Tās ir īpaši noderīgas grūtniecēm, kuras vēlas palikt aktīvas un daudz kustēties arī grūtniecības laikā. Lielākā daļa vēdera jostu ir salīdzinoši lētas, un tās var atkārtoti izmantot arī nākamās grūtniecības laikā.

 

 

 

Grūtnieču spilveni uzlabos miega kvalitāti

Palielinoties vēderam, var būt grūti atrast ērtu stāvokli gulēšanai. Vēdera augšanas laikā nav ieteicams gulēt uz muguras, jo jūs riskējat sašaurināt artērijas, kas piegādā asinis jūsu mazulim. Nereti otrajā un trešajā trimestrī nākas gulēt tikai uz sāniem, un pat tas var kļūt neērti. Šajā laikā grūtnieču spilveni var pilnībā izmainīt jūsu miegu. Tie ir lieliski, jo piedāvā papildu atbalstu jūsu gurniem, mugurai un kājām, sniedzot visērtāko gulēšanas stāvokli. Tie var arī samazināt spiedienu uz jūsu locītavām. Daudzas sievietes gulēšanas laikā novieto vienu spilvenu starp kājām, lai izlīdzinātu gūžas locītavu līmeni un tā samazinātu spiedienu uz tām.

Grūtnieču spilveniem ir dažādas formas, izmēri un stingrības pakāpes. Vislabāk ir doties uz interneta veikalu, lai apskatītu piedāvājumu un izvēlētos jums patīkamāko. Visticamāk, grūtniecības laikā jums būs vajadzīgs tikai viens grūtnieču spilvens, tādēļ ir vērts investēt kvalitatīvā precē, kura nodrošinās jūsu labsajūtu visā grūtniecības garumā.

 

Zīdaiņu apģērbs visām vajadzībām

Bērniņu gaidoši pāri mēdz būt visai apjukuši pircēji, jo zīdaiņa drēbju pirkšana var būt diezgan mulsinoša un satraucoša. Ja bērnu vēl tikai gaida, tad ir grūti noteikt pareizo izmēru, kas varētu lieliski derēt jūsu mazulim. Ir pieejami tik daudz bērnu apģērbu veidu, ka ir viegli apjukt. Drēbju iegāde mazulim nav tas pats, kas drēbju iegāde sev. Zīdaiņu apģērbs ir pieejamāks nekā jebkad agrāk, un jūs visu savu mazuļa drēbīšu budžetu varat viegli iztērēt pavisam ātri. Šajā brīdī ir vērts atcerēties, ka jums būs nepieciešams daudz citu praktisku lietu, tādēļ ir jāiepērkas veikalos, kas piedāvā ne tikai labu piedāvājumu, bet arī draudzīgas cenas.

Pie reizes atcerieties arī par citām sarakstā esošajām lietām – piemēroti bērnu rati ir viens no svarīgākajiem pirkumiem, kuru veiksiet grūtniecības laikā, tādēļ parūpējieties par to, lai šī prece ir kvalitatīva un jums piemērota. Nedrīkst piemirst arī autokrēsliņa un gultiņas iegādi, ar laiku šie priekšmeti būs jāmaina, jo bērns turpinās augt un drīz vien tie būs par mazu. BabyFans veikalā ir iespējams atrast visu grūtniecībai, jaundzimušajam un augošam mazulim nepieciešamo plašā klāstā un dažādos izmēros – iepērcieties laicīgi un mierīgi izbaudiet grūtniecības laiku!