VEBINĀRS: Jaundzimušā aprūpe un ievads hendlingā

Aicinot topošos vecākus ievērot sociālo distancēšanos Covid-19 pandēmijas laikā, daļu no Skolas Mammām un Tētiem lekcijām un nodarībām piedāvājam attālināti.
Skola Mammām un Tētiem lieliska vieta, kur apgūt zināšanas arī tiešsaistes vebināros

FOTO: Shutterstock.com

Skola Mammām un Tētiem lieliska vieta, kur apgūt zināšanas arī tiešsaistes vebināros

Hendlinga praktiskā nodarbība par jaundzimušā aprūpi un hendlingu būs vērojama tiešsaistē - un arī jautājumus varēs uzdot attālināti.

 

  • Praktiskajā nodarbībā apgūsim pareizas bērna aprūpes pamatprincipus, kas noderēs gan mammām, gan tētiem, gan citai tuvai personai no jaundzimušā pirmās dienas līdz četru mēnešu vecumam.
  • Kopīgi iemācīsimies, kā pareizi celt, apģērbt, apkopt un darboties ar tikko dzimušu zīdainīti, kā arī uzzināsim, no kurām pozām un aktivitātēm labāk izvairīties.
  • Kopīgi iemācīsimies, kā pareizi celt, nolikt, apģērbt, apkopt un darboties ar jaundzimušo un zīdaini, vai bērns jāgulda pirms katras ēšanas uz vēderiņa un kādas nēsāšanas pozīcijas bērnam ir vispiemērotākās.
  • Nodarbības noslēgumā varēsiet uzdot jautājumus dažādu palīgierīču, piemēram, slingu, ergosomu, staigulīšu, aktivitāšu paklājiņu, lietderību un noskaidrosim, kā atrast balansu starp vecāku un mazulīša vajadzībām.

 

Nodarbību vada: dūlu apvienības biedrs Evita Žvagiņa-Jākobsone, sertificēta Bērnu nēsāšanas konsultante „Die Trageschule ®” un sertificēta zīdīšanas konsultante, jaundzimušo Kinestētiskā hendlinga praktiķe © Maietta-Hatch Kinaesthetics, Kraniosakrālās terapijas praktiķe

 

Nodarbības ilgums: 1,5 - 2h

Nodarbības maksa: 15 eiro

Tuvākā nodarbība: 8. decembris plkst. 16.00.

 

Pieteikties nodarbībai:

raksti e-pastu: skola@mammam.lv

vai zvani: 25665515

 

Reklāma
Reklāma

Svarīga informācija:

* Raksti mums e-pastu brīvā formā, sagatavosim rēķinu un nosūtīsim e-pastā.

* Jūs saņemsiet virtuālu ielūgumu apmeklēt lekciju 10 minūtes pirms tās sākuma.  

* Vebinārā var piedalīties, ielogojoties ar e-pasta adresi vai telefona numuru (vērojot vebināru, izmantojot telefonu vai planšeti, vebinārs tiek translēts no failiem.lv).

* Vebināra ieraksts pēc lekcijas nav pieejams.

* Samaksāto naudu ir iespējams atgūt atsakoties ne vēlāk kā 24h pirms nodarbības.

 

IESKATIES ARĪ CITOS VEBINĀROS:  

VEBINĀRS: Grūtniecības norise un dzemdību sākums

VEBINĀRS: Dzemdību norise un pirmās stundas pēc dzemdībām

VEBINĀRS: Bērna drošība un pirmās palīdzības sniegšana