Varēja just, ka gaidāmais bērniņš kāzu dienā jūtas laimīgs. Topošās māmiņas stāsts

Arī es vēlējos padalīties stāstā par mūsu skaisto gaidīšanas laiku. Ar topošo vīru (nu jau oficiāli vīru) vēlējamies kļūt par īstu ģimeni un ļoti vēlējāmies mazo, tādēļ, kad uzzinājām par gaidāmo grūtniecību, bijām ļoti laimīgi.

Nu jau rit grūtniecības 31.nedēļa un vairs jau daudz nav palicis līdz īpašajai dienai.

FOTO: no personīgā arhīva

Nu jau rit grūtniecības 31.nedēļa un vairs jau daudz nav palicis līdz īpašajai dienai.

Tiesa gan, līdz šim skaistajam brīdim bija ilgi jāgaida, jo sākumā nekas nesanāca un vairāki veiktie grūtniecības testi rādīja negatīvu par ko bijām ļoti sarūgtināti, it īpaši es, jo sāku domāt, ka nevaru palikt stāvoklī. Līdz pienāca mana dzimšanas diena un veicu atkārtotu grūtniecības testu, kurš beidzot parādīja tās liktenīgās divas svītriņas. Mēs bijām kā debesīs, tik ļoti laimīgi.

 

Tā nu dienu no dienas ritēja šis skaistais gaidīšnas laiks. Un ar katru dienu vairāk un vairāk gaidijām to brīdi, kad mūsu mazais ieradīsies šajā pasaulē, mūsu ģimenē un būsim trīs.

Līdz ar manu grūtniecību, gāja dienas līdz vēlvienai skaistai un īpašai dienai – mūsu kāzu dienai!

Tas bija ļoti īpašs laiks. Neko traki lielu un greznu mēs nevēlējāmies, tādēļ mūsu kāzas bija „klusas”, bet ļoti skaistas.

 

 

Viss jau bija saplānots, izdomāts un ar nepacietību gaidijām mūsu lielo dienu, vienīgi uz beigām palika liels risināms jautājums par kāzu kleitu, jo dienām ejot, mans apkārtmērs mainījās. Bet beigās atradām ļoti skaistu, vasarīgu kāzu kleitu.

Šā gada 9.augusts bija mūsu skaistā diena, kad viens otram teicām „Jā”. Jutu, ka mūsu mazais par šo dienu arī bija ļoti laimīgs, jo „kužinājās” pa punci un lika manīt, ka ir kopā ar mums.

 

Topošajam tētim ļoti patīk runāties ar mazo un stāstīt visu, kas notiek apkārt, kā mums klājas, ko darām...

 

Mazā puika kustības jau sāku just no grūtniecības 18. nedēļas. Topošajam tētim ļoti patīk runāties ar mazo un stāstīt visu, kas notiek apkārt, kā mums klājas, ko darām, un ka ļoti gaidām to dienu, kad mazais mūs iepriecinās ar savu klātbūtni. It īpaši aktīvs mazais paliek vakaros, kad mamma pati ir mierīga un tad abi ar tēti pārrunā svarīgās lietas.Un tētim ļoti patīk, kad pielieku punci pie viņa muguras un viņš jūt kā mazais daudzās pie viņa.

 

 

Nu jau rit grūtniecības 31.nedēļa un vairs jau daudz nav palicis līdz īpašajai dienai.

Tētis ļoti vēlas būt klāt dzemdībās un arī man tas būtu ļoti svarīgi, ja vīrs būtu līdzās. Protams, līdz ar šo svarīgo lēmumu, mēs raiti ejam uz vecāku kursiem, klausāmies visu, ko stāsta, darām visu, ko rāda. Arī mājās ļoti iecienīta mājas lapa mums ir mammamuntetiem.lv, kurā mēs daudz lasām visādus rakstiņus.

 

Vēl viena īpaša diena mums bija, kad devāmies iepirkties un sagādājām visu, kas mazajam būs nepieciešams. Tā diena mūs vēl vairāk satuvināja un varēja just, cik tuvi un cieši mēs esam palikuši.

 

Vairs jau nav ilgi jāgaida. Ļoti gaidām mūsu dēliņu ierodamies.

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi māmiņa Ineta Džēriņa, stāstu konkursa "Mana bērniņa gaidīšanas laiks" dalībniece.


Konkursu atbalsta ELKOR "Māmiņu karte". Konkursa balvu fonds 70,00 eiro.

Universālveikals ELKOR radījis palīgu jaunajai māmiņai –„Māmiņu karti”. Karti jaunās un topošās māmiņas var saņemt bez maksas, un tā sniedz 15% atlaidi pirkumiem ELKOR bērnu preču nodaļās.  

 Elkor Māmiņu karte

Turpmāk topošie un jaunie vecāki, uzrādot „Māmiņu karti”, ELKOR bērnu preču nodaļās varēs iepirkties ar 15% atlaidi. 

Atlaižu karti māmiņas var saņemt bez maksas, uzrādot „Mātes pasi”, – to var darīt vienu gadu kopš šīs pases saņemšanas brīža. 

 


Par „Māmiņu karti” un tās saņemšanu:

* lai pieteiktos „Māmiņu kartei”, jāaizpilda pieteikuma anketa veikalā;

* saņemot karti, jāuzrāda „Mātes pase”;

* „Māmiņu kartei” var pieteikties vienu gadu kopš „Mātes pases” saņemšanas brīža;

* „Māmiņu karti” iespējams saņemt veikalā ELKOR PLAZA (Brīvības gatve 201, Rīga) un t/c „Spice home”;

* „Māmiņu karti” izsniedz bez maksas;

* karti var izmantot 18 mēnešus no tās saņemšanas brīža;

 * lai iegūtu 15% atlaidi, karte jāuzrāda pirms norēķināšanās par preci;

* atlaides nesummējas un neattiecas uz precēm, kurām jau ir akcijas cena;

* karte ir personalizēta; 

* ja rodas jautājumi par „Māmiņu karti” vai tās lietošanas noteikumiem, sūtiet tos uz e-pastu: karte@elkor.lv vai zvaniet – tālr. 67070719.

Vairāk par „Māmiņu karti” un tās lietošanas noteikumiem var lasīt www.elkor.lv

Elkor Māmiņu karte

Ieskaties: www.elkor.lv