Grūtniece sapnī redz, ka kāds sit pa vēderu. Sapņa tulkojums

"Diezgan bieži, manuprāt, apmēram vienu reizi nedēļā, es sapņoju kādu sapni - kur kāds vēlas iesist, piemēram, man pa vēderu, un tad nu es viņu sagrābju un saku: "Ja tu manam vēderam pieskarsies, es tev izdarīšu to un to". Katrā ziņa aizstāvu sevi un mazo, kas aug manī. Šonakt atkal sapņoju un domāju, sapņi jau ir diezgan nozīmīgi dzīve un nez ko nozīmē šis?!," portāla mammamuntetiem.lv forumā vaicā kāda topošā māmiņa. lūk, sapņa tulkojums.
Grūtniece regulāri sapņo, ka kāds vēlas viņai nodarīt pāri. Sapņu tulkojums liecina par topošās māmiņas stresaino stāvokli.

FOTO: Marika Eglīte

Grūtniece regulāri sapņo, ka kāds vēlas viņai nodarīt pāri. Sapņu tulkojums liecina par topošās māmiņas stresaino stāvokli.

 

Sapni tulko ezotēriķe, ekstrasense Elizabete Ozola:

"Izlasīju sapni un no sapņotājas komentāra sapratu, ka viņa ir stāvoklī. Ja tas tā ir, tad šis sapnis liecina:

1.Sapņotāja atrodas stresainā vidē un jūtas nekomfortabli, nedroši kopumā un tas atspoguļojas sapņa saturā;

2.Kāds no viņas apkārtējiem izrāda neapmierinātību ar viņas tagadējo stāvokli (neapmierinātība var tikt izrādīta bez vārdiem) un tas parādās sapnī kā nepatīkama darbība pret sapņotāju;

3.Sapņotāja pati uz savu iekšējo baiļu un kompleksu pamata domā, ka kāds viņai un viņas bērnam var kaitēt (bet tas var būt neobjektīvi, tikai sapņotājas iedomas) un tas redzams sapnī;

Reklāma
Reklāma

4.Sapņa saturs var brīdināt arī par reālām briesmām, kas var draudēt grūtniecībai....

 

Sapnis kopumā liek secināt par sapņotājās stresaino stāvokli nomodā. Būtu ieteicams pacensties likvidēt to faktoru ietekmi, kas rada šo stresainību, protams, iespēju robežās."