Ziemassvētku pasākumi visai ģimenei SKY&MORE!

Iepirkšanās centrs SKY & MORE aicina uz Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumiem!

Radošajās darbnīcās darbosies rūķi, kuri kopā ar bērniem dekorēs piparkūkas, gatavos eglīšu rotājumums un darinās mazās eglītes!

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

Radošajās darbnīcās darbosies rūķi, kuri kopā ar bērniem dekorēs piparkūkas, gatavos eglīšu rotājumums un darinās mazās eglītes!

21., 22., un 23. decembrī gan bērni, gan pieaugušie tiek laipni aicināti uz iepirkšanās centru SKY&MORE, lai kopā radītu Ziemassvēktu noskaņu!

Iepirkšanās centra 2. stāvā radošajās darbnīcās darbosies rūķi, kuri kopā ar bērniem dekorēs piparkūkas, gatavos eglīšu rotājumums un darinās mazās eglītes! Bez maksas būs iespējams izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, un visi mazie varēs rotaļāties ar lielajiem pasaku tēliem.

1. stāvā pie lielās egles savā mīkstajā krēslā visus gaidīs Ziemassvētku vecītis. Kopā ar vecīti varēs nofotogrāfēties, Ziemassvēktu vecītis labprāt klausīsies bērnu dzejolīšos un stāstos. Katrs, kurš paciemosies pie vecīša, saņems īpašo Sky&More gardumu.

Pieaugušie tiks cienāti ar smaržīgu kartvīnu un gardām piparkūkām, bet par Ziemassvētku melodijām gādās Štrausa stīgu kvartets.


Īpašās stundas ar Ziemassvētku vecīti, rūķu darbnīcām un pasaku tēliem:
21. decembrī no 16:00-19:00
22. decembrī no 11:00- 15:00
23. decembrī no 11:00-15:00

Radīsim svētku sajūtu kopā!

I/C SKY&MORE, Duntes iela 19a, Rīga

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.skyandmore.lv