23. janvārī sākas Pūķa gads. Ko tas nesīs tavai horoskopa zīmei?

2012. gada 23. janvārī plkst. 9:36 pēc Latvijas laika sākas Ūdens Pūķa gads, kas ilgs līdz 2013. gada 10. februārim, kad “stafeti” pārņems Ūdens Čūska. Kvalitāte: „Ne viss ir zelts, kas spīd”. Kāds tavai horoskopa zīmei būs šis gads?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Auns
Gads sola bagātīgu pašiedvesmu un lielus panākumus tieši praktiskos jautājumos. Beidzot var izdoties kaut kur iesakņoties, nobāzēties, atrast pamatu.
Starp prioritāriem darbiem minama tuvākās apkārtnes sakārtošana un papildus pienākumu uzņemšanās darba vidē. Gada pirmo ceturksni daudz laika veltīsi ķermeņa kultūrai un profesionalitātei. Var gadīties nokļūt turpat, kur jau reiz ir būts.
Revolūcijas un apvērsumi personīgajā dzīvē ir tā vērti, ja secīgi tiek iegūts stabilāks pamats.
Jupiters pirmo pusgadu atrodoties Vērša zīmē, aplaimos Aunus ar noteiktu pasaules redzējumu, kurā lieliski iederēsies nauda, bauda un citas tamlīdzīgas vērtības. Līdzekļi un enerģijas pietiks pašam svarīgajam. Būs daudz jābraukā, jāmācās. Var iegādāties jaunu auto, atvērt biznesu, izdarīt būtiskus pirkumus. Uz vietas būs grūti nosēdēt, tādēļ - “uz ceļakāju”.
Saturns joprojām draudzīgi pieturēs uzmanību attiecībām. Partnerattiecībās tāds ledus laikmets – atturība un prombūtne ir pieņemami risinājumi. Veiksmīgākie attiecībās atradīs otru elpu un jaunus risinājumus. Piedots netiks neviens pārkāpums.
Saimnieciski ražens gads, ko vajag izmantot, izmantojot jaunās iespējas. Viens no tiem gadiem, kad slavēta tiek Auna uzdrīkstēšanās. Jocīgi vai ne? Kas citkārt neder un par skādi, tagad tiek godā celts.
Tā kā no 24.01. - 14.04. ir retrogrāds Marss, tas nozīmē, ka Auni būs aptrakušu ideju bagāti, bet liela daļa būs iluzori, ja tos mēģinās iedzīvināt “uz sitiena”. Jebkura doma jānobriedina.
Priekšplānā iznāks attiecību saimnieciskā puse, kas kuram pieder, kas par ko ir atbildīgs. Svarīgāks kļūs attiecības ar radiniekiem.
Mīlas lietās daudz ko izteiks paša gatavība pretoties grūtībām un mazināt ego spriedzi. Vismuļķīgāk no grūtībām būtu mukt uz citu gultu. Tieši gada otrā puse paver iespējas visādām blēņām, duālismam un “shēmām”. Lieki piebilst, ka karmiskais parāds ar bozi stāv aiz stūra un gaida nerātneli...
Gada otrā pusē var pats izkaisīt savu veselību vējā. Lai tas nenotiktu, ieteicams, rīkoties tikumīgi un veltīt laiku veselības profilaksei, jo īpaši dabiskām aktivitātēm svaigā gaisā.

 

Vērsis
Gada sākums turpinās iezīmēt būtiskās pārmaiņas dzīvē, kas aizsākās jau 2011. gadā. Ļoti daudz laika un resursu tiks tērēts darbam. Ļoti svarīgi šķitīs vairāk nopelnīt, kļūt redzamākam un uzsākt jaunu praktisku darbību. Lai tas izdotos, maksimāli visi spēki jāapvieno. Pienākumu nasta gan neļaus atslābt ne brīdi, tādēļ par izklaidēm var aizmirst.
Darām vērīgu, ka laiks no 24.01. - 14.04. ir izvērtējuma un savu aktivitāšu ierobežojumu laiks. Labi padosies iesākto darbu pabeigšana. Savukārt no 15. maija līdz 27. jūnijam jāpiesargās no nepārdomātiem pirkumiem, kā arī jāvairās no diskomforta attiecībās.
Šis ir izaicinājumu gads. Lielākais izaicinājums būs izvēlēties, kuru no izaicinājumiem ieviest dzīvē, bet kuru atstāt kā otršķirīgu. Māka izvēlēties un salikt pareizos akcentus garantēs panākumus biznesā ilgtermiņā, bet arī ne tik sekmīgas izvēles rezultātā vismaz īstermiņa atdeve būs jūtama. Gada nogalē būtu īstais laiks pieķerties savam sapņu projektam.
Darba ņēmēji var pakāpties pa dienesta kāpnēm vai kā citādi atzinīgi novērtēti. Kaunu pie malas! Parādniekiem var izdoties nokārtot parādsaistības.
Sākot ar oktobri partneris izrādīs pieaugošu interesi par attiecību formālo pusi. Arī pašam radīsies vēlme jaunās attiecības ievest skaidrākā un noturīgākā gultnē. Ilggadējās laulības dzīvē iesaistītie var sajust arī diskomfortu un personīgās brīvības šaurās robežas, kas var novest pie romantizētiem sānsoļiem (diemžēl!) vai arī spilgtiem mēģinājumiem iedot otro (trešo, ceturto...) elpu laulības dzīvei.
Dzīves mainība un nervozums mazliet pagandēs nervus un gremošanas orgānus. Jāsargā aknas. Gada pirmajā pusē ienāks spēks kaulos, lai arī hroniskas kaites joprojām mocīs, tad gada otrajā pusē reiz par visām reizēm un uz ilgu laiku Saturns atstās veselības sfēru, tamdēļ gaidāmi labvēlīgi risinājumi.
Atpūta, hobiji: Vērsis darīs to, kas viņam visvairāk tīk: strādās līdz spēku izsīkumam un pēc tam vāļāsies, gulšņās arī līdz spēka izsīkumam. Un, protams, šopings. Sievietēm, veiksmīgas veselības kūres.
 

Dvīņi
No pērnā gada līdzi vilksies pamatīga astīte, kamdēļ ne viss aizies vieglu roku un uzreiz. Pērnā gada kataklizmas un aizķeršanās, ieteicoties šajā gadā, mazliet pagandēs omu. Bet tas tikai gada pirmajā pusē, kamēr vecie darbi tiks padarīti vai apbērēti. Ļoti svarīgi ir atrast iekšējo harmoniju, būt pacietīgam un rast risinājumus domu un garīgā plānā.
Jupiters Vērša zīmē būs apstājies Dvīņu redzamības ēnas zonā, tas ir, paši Dvīņi sabiedrības acīs būs kā neredzamie cilvēki. Ļoti kustīgas, mazāk lustīgas kā parasti ēnas. Tamdēļ vislabāk arī padosies aizkulišu cīņas, cīkstiņi un slēptās, mistiskās lietas. Visas idejas ir cerības un visi darbi ir priekšdarbi. Tam ir viens liels nolūks – pasargāt no lielām kļūdām. 11. jūnijā, kad Jupiters ieiet Dvīņu zīmē, var svinēt dzimumdienu, kas notiek reizi 12 gados. Sācies Tavs laiks!
Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz darbu, veselību, saimnieciskiem jautājumiem.
Gada pirmajā pusē jāstrādā rāmā mierā un īpaši galvu ārpus ierakumiem nevajag celt. Var rasties sajūta, ka darba tirgū esi piemirsts, bet tas tik klusums pirms vētras. Gada otra pusē spilgta un panākumiem bagāta. Daudzi Dvīņi mainīs nodarbošanās sfēru vai rakursu. Ik pa laikam atgriezīsies pie tā, kas jau bijis un aprasts.
Viss, kas saistās ar bērniem līdz pat gada otrai pusi saistāms ar atbildību, pienākumi, ierobežojumi. Prieka sajūta jāmeklē ar uguni. Nodošanās plikai mīlas dzīvei gandarījumu nedos. Situācija mainās pēc oktobra, kad stiprāk izjutīsi tuvības saites ar konkrētu personu. Rūpju un raižu laiks noslēdzies. Prieka ceļš paveras tuvākai un tālāka nākotnei.
Gada sākumā atpūtīsies pa īstam vien retie Dvīņi. Lai arī „tāpat nav ko darīt”, tomēr iepriekšējā sajūta neļaus atslābt. Gada viducī un otrajā pusē gaidāmi daudz ceļojumu, izbraukumu un ļoti aktīva rosība. Izklaides vairs nebūs tik aktuālas, ja vien pats nopietni nepiedalies to organizēšanā.

 

Vēzis
Optimisma piesātināts gads. Daudzu ieceru piepildījums un, kas īpaši svarīgi, saņemsi piekrišanu, atzinību un novērtējumu no tuviniekiem. Var plānot lielus pasākumus, tikai piesardzīgam jābūt ar plānotā laika izvēli, jo gada enerģētika kopumā ir kā kuģošana starp bīstamiem rifiem, tiesa, Vēži būs tie prasmīgākie kapteiņi. Miera ostā labāk iestūrēt martā, aprīlī. Jāatbild būs par katru vārdu, tamdēļ piesardzīgi saskarsmē un līgumu parakstīšanā.
Jupiters piesolīs daudz, bet Saturns uzstājīgi turēs pie mājas pavarda. Par laimi, izdosies ievērot balansu un sasniegt panākumus darbā, nesabendējot ģimenes dzīvi.
Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz mīlestību, radošumu un bērniem. Sirdslietas kļūs svarīgākas par visu pārējo.
Labas komunikācijas spējas un dabisks šarms, kas ļaus aizrunāt daudzus. Laba alga pēc padarītā darba. Vadības novērtējums, goda raksti. Uzņēmēji var skatīties ārpus valsts robežām un izmantot fondu naudu. Jo plašākos ūdeņos – jo labāk.
Radniecīgo saišu vīšana būs viens no gada centrālajiem notikumiem. Daudzi Vēži kļūs par vecvecākiem. Kāds tiks svētīts, kāds kristīts, kāds laulībās vests.
Fizisks sagurums gada otrajā pusē. Lielie veikumi būs pārbaudījums allaž jūtīgajam gremošanas trakam, kuņģim, tamdēļ jānovēl, lai visu izdodas viegli sagremot. Un jāsāk pieskatīt sirdi.
Vēzis būs gatavs padoties draugus vai radinieku spiedienam un izmēģināt kaut ko pilnīgi jaunu. Un mazliet traku. Netipiskas izklaides.

 

Lauva
Izaugsmes, attīstības un panākumu gads. Ļoti svarīgs dzīves posms, kad notiks vērā ņemami likteņa pavērsieni. Svarīgi ir mobilizēt visu savu radošo potenciālu, gribu un apzināto darbību, lai no gada izspiestu maksimāli visu labumu. Veiksme būs sabiedrotā.
Jupiters sildīs personīgo ekonomiku un cels godkāri. Uzstādīsi sev un citiem augstu latiņu, kuru pats regulāri apstrīdēs, kad (ne)tīšām nogāzīs. Svarīgi ir papūlēties nospraust ilgtermiņa mērķus, jo tieši tas var vislabāk izdoties. Ja virs Lauvas ir vēl bariņš priekšnieku, būs gatavs katru apstrīdēt un izsvilpt no vietas.
Turēsi augstā godā autoritāti, gada pirmajā pusē pats līdz tādai vēl neuzdienējot. Gada otrā pusē Jupiters parocīgajā Dvīņu zīmē izbazūnēs pa puspasauli Lauvas varēšanu, spējas un talantus, tamdēļ gaidāmas aktivitāšu pacēlums, līksmāks prāts un liela braukāšana. Svarīgi būtu paskoloties.
Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz ģimeni, senčiem, mājvietu, Dzimteni. Ap Dzimtu kā centru grozīsies dzīves ass. Jāpalīdz brālim/māsai un pēc iespējas mazāk jānaidojas ar kaimiņiem.
Un tehnikas lietās joprojām jāievēro uzmanība. Jaunu auto iegādāties ne ātrāk par aprīļa vidu. Pārmaiņas administratīvos, profesionālos jautājumos. Var piedāvāt augstāku posteni. Izaugsmei šķērslis vari būt vienīgi pats. Gada pirmajā pusē ir svarīgi neaizsteigties priekšā notikumiem un pēc iespējas mazāk kaut  kur ieguldīt savu naudu. Gada otrajā pusē ceļš pie naudas attīrīsies pats no sevis.
Dzīve no Lauvas sagaida plašu redzējumu, pāri ģimenes robežām. Laulību, bērnu dzimšanas gads.
Veselība: rokas un kājas ir visjūtīgākās. Vēl der padomāt par mugurkaulu un lokanību.
Gads, kad hobijs var kļūt par biznesu, kad var plūkt laurus sporta disciplīnās. Iespēja nopelnīt uz citu atpūtas rēķina.

 

Jaunava
Viss jaunais, kas ienāks Jaunavas pasaulē ir uz palikšanu. Mazliet knipelīgajai un konservatīvajai Jaunavai uzreiz nebūs viegli pieņemt pārmaiņas, kas izjauks daudzu ieraso lietu kārtību, tomēr ir tā vērts noriskēt. Debesu labdaris Jupiters izgaismos iespējas papildināt savas zināšanās, neatkarīgi no vecuma. Liela saskarsme ar ārzemju jautājumiem, varbūt pat pašam tāls ceļš jāmēro. Gada otra puse paredz statusa maiņu, būtiskas izmaiņas dzīvē. Viss pārējais ir tikai priekš tā, lai tam Jaunavu iešūpinātu.
Saturna diktētais taupības laiks joprojām divas trešdaļas gada rituma būs attiecināms uz Jaunavu. Tas nozīmē, ka līdz finanšu iztrūkumam, kam paveicās – stabilitātes, posma noslēgumam palicis pavisam maz un tālāk seko daudz brīvākas rokas, ar iespējām uzlabot savu finanšu rocību.
Sākot ar oktobri, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz ierobežojumiem, pārdomām un atbildību saskarsmes jautājumos, līgumattiecībās, radu un kaimiņu būšanās, tehniskos jautājumos.
Gada pirmā trešdaļa paies kā šūpolēs. Daudzas lietas tiks vizinātas šurpu turpu. Domu skraidīšanai biznesam un darbam nevajadzētu vilkties nopakaļus astē. Labāk darbību iekonservēt, apdarot tikai pašu svarīgāko.
Dzīvesdraugs var būt vai nu lielisks palīgs vai pamatīgs traucēklis, bet vislabāk jau nemaisīties pa kājām. Iesīkstējošus konfliktus labāk nerisināt, jo pozīcija būs uz konfliktiem vērsta. Gada otrajā pusē, kad būsi daudz vieglāks un elastīgāks, tad arī attiecībām atradīsies laiks un vieta.
Jāsargā galva. Līdz ar gada sākumu liela uzmanība jāvelta visai imūnsistēmas stiprināšanai. Liela jūtība pret infekcijām.
Tajos retajos mirkļos, kad nestrādās, Jaunavas daudz domās, pamatīgi izpurinot domu apcirkņus. Tādos brīžos vajag doties pie jūras, kāpt kalnos vai pastaigāties svaigā gaisā. Uzmundrinās viss dabiskais un uz virsotnēm tēmēts.

Reklāma
Reklāma

 

Svari
Pārmaiņu gads izpratnes un sevis pieņemšanas plānā. Stāvēsi plāna vidū un rušināsi resursus savā virzienā. Taupība visvisādās izpausmēs. Ieceres būs lielas, bet smaguma centrs ne vienmēr ļaus pacelties to vajadzīgo sprīdi virs zemes. Materiālajā nosacītībā ir svarīgi optimistiski apzināt apziņas plašumus un bezgalīgās iespējas. Veiksies, ja izdosies no vēlmju gaisa balona izmest vienu otru sirdij pielipušu, bet patiesībā lieku balastu.
Jupiters dāvās lielus, dāsnus, naudīgus, varošus un gribošu partnerus. Un, protams, tikpat gribošus augļotājus, kas atprasa parādus. Lai kaut ko iegūtu, ir arī kaut kas jāzaudē. Mierinājumam – ieguvumu vienmēr būs par mata tiesu vairāk. Tās tādas atskaņas no vēl aizvadītā gada. Jaunās skaņas, kas ieskanēsies līdz ar Jāņiem, vēstīs, ka jāauj kājas tālākiem ceļiem vai jāapdomā izglītības plāni. No gatavības mācīties būs atkarīga nākotne. Dažiem pietiks, ja ik pa brīdim paceļos.
Saturns palīdzēs nomest svaru un padarīs priekš sava vecuma nopietnāku – vieduma apdvestu. Kustēties pretī panākumiem lēni un pamatīgi. Jāveido kaut nelieli, bet uzkrājumi. Būtiski saprast, ka paļauties var tikai uz sevi.
Sākot ar oktobri, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz resursu taupīšanu, veselības profilaksi, ne vienmēr varēs atļauties visu, ko iekāro. Un jāmācās sadarboties, jo paša resursi ir paknapi.
Nauda būs viens no gada centrālajiem atslēgvārdiem. Visu laiku jāseko līdzi finanšu plūsmai, lai nerastos pārsteigumi. Līst kredītos un aizņēmumos var tikai tūkstoškārt visu apsverot. Informācijai ir liela vērtība. Jāekonomē un lieli tēriņi nav pieļaujami. Un arī sīki tēriņi, kas kopā sastāda lielu summu ir tāda kā grēkā krišana, par ko nāksies bargi atpirkties.
Liela atkarība no partnera līdzekļiem, mantas. Liela vēlme izmainīt savā personīgajā dzīvē var būt kā dzinulis raudzīties pēc cita partnera. Pilnvērtīga seksuālā dzīve vai arī pilnīga askēze. Attiecību dzīvē būs daudz ziepju operas, kur paša neizlēmība ir kā ziepju trauks.
Veselība uzlabosies, jo tie pārdzīvojumi, kas varēja notikt pēdējo divu gadu laikā bija vislielākie pārbaudījumi. Jāturpina investēt veselībā. Veselīgs uzturs un miegs ir primāri izskatāmi. Derētu arī masāžas un mērena fiziska slodze.
Tādi hobiji, kas veicami kopā ar partneri un neprasa lielus finanšu ieguldījumus. No ekstrēmākām izdarībām vajadzētu atteikties.

 

Skorpions
Gada kopējais plāns ir Skorpiona cienīgs: uzbrukums no slēpņa, nikna zobu rādīšana, atmaigums, lai pēcāk atkal kā uzvilkta bulta trauktos un bezspēkā nokristu aiz finiša līnijas. Un pavisam dŗiz sāktu no jauna ar līdzvērtīgu degsmi. Jupiters uzdarbosies kā partnerības mednieks un līdzsvara meklētājs. Daudz kas būs atkarīgs no citiem cilvēkiem, pārāk daudz – vairāk nekā gribētos. Tāds laiks! Lieliskas iespējas paspīdēt un saņemt vētrainus aplausus. Orientējoties uz pakalpojumu sniegšanu, sadarbību un līdzvērtību, ieguvumi nebūs ilgi jāgaida. Gada otrajā pusē ir rodams Skorpiona laiks. Jupiters apzaļumos pat slotas kātu.
Saturns sirdīgi stāvēs līdzās un atgādinās par karmiskajiem paša un sentēvu grēkiem. Lai! To smagumu jau spēkavīra cienīgi esi teju iznesis. Tagad vēl tik pāris gadiņi, lai visu vajadzīgās dozās un lielumos prastu pielietot dzīvē. Sākot ar oktobri, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz personības briedumu, izskatu. Viss liecinās, ka laiks nobriest!
Tā milzīgā enerģija, kas uzjundīsies līdz ar gada sākumu, domātai darbībai. Zvaigznes biznesam vispār līdz aprīlim ir uzgriezušas muguru, tā kā var jau Planētu ēnās kaut ko savākt, bet tas būtu tas pats, kas tumšā istabā meklēt melnu kaķi. Iedarbini savu spēcīgāko ieroci – intuīciju! Tas Tevi var atšķirt no pārējiem.
Bizness un darbs kā mīšanās ar velotrenažieri! Pārdomāta un vajadzīga virzības imitēšana. Gada viducī un otrā pusē izdari investīcijas, ieguldi darbu un dividendes par to būs pasakainas. Un nemēģini nekādā veidā apzagt valsti! Citādi pašu apzags dubultā.
Ak, jā, apdrošini pēc iespējas visu un pret visu, jo skorpioniskajā krīzes menedžmentā esi nepārspējams. Augšām nav interesanti Tevi tvarstīt, ja esi visu pārdomājis. Bet kā patīk Tev iedzelt, ja esi ko piemirsis. To jau, droši vien, pats zini pēc pieredzes!
Nevajadzētu aizrauties ar dienesta romānu. Sagandēsi gan dienestu, gan romānu. Jebkas, kas ārpus konservatīvās sabiedrības normām negūst zvaigžņu piekrišanu. Turklāt gada nogalē un secīgi turpmākos divarpus gadus seksualitāte skars pārmaiņu vēji, tādēļ jāskatās ar ko, kā un priekš kam galu galā. Šajā gadījumā – maz ir daudz.
Taisnību sakot, turpmāk vieglas dienas nav solāmas, tādēļ laikus padomā ko esi gatavs zaudēt dēļ kaitīgiem ieradumiem, dēļ nesabalansēta dzīvesstila, jo turpmāk cieņā ir kārtība, režīms, pareizs uzturs. Kas ir pareizs? Tur jau tas jautājums, ka vispirms jāiedziļinās, jāparakņājās sevī un jāiztirda speciālisti, lai dāvātus sev to labāko - īpašu pieeju.
Labi padosies slīdošie un ūdens sporta veidi. Tiesa pieaugošs traumatisms īpaši ziemas mēnešos, tādēļ, ja negribi noraut stopkrānu uz kādu laiku, mēģini adrenalīnu neizaicināt.
 

Strēlnieks
Ideju ģeneratoram, aizrautīgajam Strēlniekam Saturna bremzes būs apdilušas un palaidīsies vieglāk, ļaujot beidzot pa ilgiem laikiem kārtīgi ieskrieties. Pirmais pārbaudījums; nepamest/neuzmest partnerus. Otrs – noticēt pašam sev. Strēlnieks ir Jupitera mīlulis, tādēļ pat neizdevīgā pozīcijā nespēj aizgādnim nodarīt pāri. Jupiters liks pasvīst vaiga sviedros rutinētos darbos, kalpot citiem. Nav jau gluži Strēlnieka stilā, bet, apzinoties apstākļus...
Paplašināsies darbības sfēras un klāt var nākt izdevīgi sezonāli darbi. Jau uz gada beigām darba telpas vai vide tiks plašāka. Daļa Strēlnieku kļūs izteikti veselīgi un zaļi domājoši un rūpēsies par savu veselību, kā jelkad agrāk. Tas viss, lai aizgaiņātu domas, par savu vienreizīgumu un varenumu. Iespēja izpausties neordināros apstākļos un vairāk ar citu palīdzību nāks gada otrā pusē. Steidzīgākie pat pamanīsies iestūrēt laulības ostā. Spēks ir līdzcilvēkos.
Saturna nostāja arī nebūs barga, ļaujot uzņemties grupu vecākā, organizāciju vadītāju lomu. Un neaizmirsīs atgādināt: redz, kā mēs Tev ļaujam un neļaujam reizē! Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz svešādumu, izolāciju, atteikšanos, prombūtni, garīgu sakārtotību. Tiks risināti nopietnāki jautājumi nekā jelkad agrā ir risināti.
Gada sākumā gaidāms pārmaiņas darba vidē. Pārēja uz citu darbu jāizdara pārdomāti, jo ne visam piesolītajam var ticēt. Gada otrā pusē partneri piespēlēs labu darbiņu. Daži sāks strādāt pie vīra/sievas vai kopbiznesā. Temps būs milzīgs, tamdēļ jāizvēlas pareizi orientieri un kompasi. Ziemas periodā var pievērsties remontdarbiem. Darba meklējumos izmantojat plaši internetu un draugus. Būt cilvēkos, nozīmē izmest āķi brangām zivtiņām.
Gada sākumā attiecībās traucēs sīkumainība un praktiskas rūpes, bet gadam ieskrienoties mīlas uguns sāks kvēlot un gaidīs savu uzčubinātāju. Pienākumi pret partneri turami augstā godā. Kaut gan spiedienu neatkarīgajam Strēlniekam būs grūti izturēt. Strēlniekiem – attiecību tukšiniekiem – palaimēsies.
Sīkas kaites atstātas bez ievērības var apaugt ar komplikācijām. Jāpieskata nieres. Smukuma vārdā veselība nav ieķīlājama. Daži Strēlnieki izšķirsies par labu plastiskām operācijām.
Labākā atpūta starp cilvēkiem, dejas. Un daudz, daudz sapņi, kas izrauj no ikdienas. Ikdiena turēs savās skavās, tamdēļ katra atpūta uzskatāma kā varoņdarbs.
 

Mežāzis
Prieks un panākumi. Pienākumi un spēja tos pārvērst par strādātprieku. Mežāzis patiesi būs kā paraugs citiem. Ievērots, ne pašpasludināts. Neatkarīgi no vecuma Mežāzis steigs parūpēties par vecumdienām. Lieliskā izpratne par laika garu var padarīt par vērtīgu darbinieku un biznesmeni. Gaidāmi arī lūzumi, kad derētu ierastā piesardzība, jo aizrāvies Mežāzis ir nepasargāts – kā bruņurupucis bez bruņām.
Pieaugoša interese par politiku, kas pēdējo divarpus gadu laikā pat rūdītāko skeptiķi pietuvinājusi varas jautājumiem. Mežāzis būs konservatīvāks nekā parasti un, tur jau tas brīnums, neskatoties uz to, spēs radīt sava mūža pat vienu no izcilākiem šedevriem.
Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz panākumiem, atzinību, sabiedrisko darbību, korporatīvo vidi, Eiropas fondiem.
Statusa maiņa. Jauni darba pienākumi. Aktīva biznesa gads. Īpaši panākumi gaida, darbojoties sabiedriskajā sektorā.
Pat konservatīvākie Mežāzi atmaigs pie jaunām reformām. Daži pat paši iniciēs mazās revolūcijas un atbalstīs progresu. Saimniekošanai vairāk nodosies gada otrajā pusē.
Domstarpības ar vadību ir neizbēgamas, jo būs uzkrājusies kritiskā masa, turklāt pats jutīsi sevī mostamies vadītāju.
Ģimene, attiecības, bērni: iemīlēšanās stadija un secīga atbildības uzņemšanās. Vecāku gods. Saderināšanās. Laulības. Neko svarīgu neplānot uz maiju un jūniju, jo tur zvaigznes mīlai paredz mainīgu garastāvokli, tamdēļ lieka nestabilitāte tikai veicinās prātam neaptveramas emocijas.
Mugura, ceļi ir visvārgākie, kam klāt vēl var nākt sirdskaites un vēnu slimības. Tomēr viss liecina, ka ar modernu medicīnas palīdzību viss izdosies laikus novērst. Un pat ar nelielu pašpiepūli var izdoties sabalansēt savu veselības stāvokli. Veselības ziņā dzīves temps ir jāsamazina un vairāk jāpadomā par vecumdienām. Kam jau vecumdienas klāt – saņem, ko pelnījis.
Atpūta, hobiji: mērenas nodarbes. Drīzāk sēdēšana pie datora. Svaigs gaiss, sēņošanas, ogošanas, makšķerēšana, no kurām vēl atlec praktisks labums – lūk, tā ir štelle!

 

Ūdensvīrs
Dots devējam atdodas varētu kalpot par gada devīzi. Nošķirtajam un sava ceļa gājējiem mājās gaidāms pieaugums. Tikpat daudzi atradīs savas mājas citviet – arī ārpus Latvijas. Jāpierod būs neskaitāmiem jauniem apstākļiem, nosacījumiem. Visa būs daudz un gana. Vēlmju piepildījums atkarīgs no kādreizējā ieceru plašuma.
Jupiters sola veiksmes stāstus, jaunu ģimenes modeli, iespējas realizēt sevi ģimenē. Svarīgs kļūs mājoklis un labsajūta tajā. Gada otrās puses Jupitera dzirksteļošana mānīgajā Dvīņu zīmē patiks Ūdensvīram – sen gaidītais vieglums!
Saturns to visu apstiprina tikai ar būtisku piebildi – visam jābūt rūpīgi sagatavotam, ar patiesu vēlmi un jēdzīgu ideju. Un, kad tas izdarīts, iesildīties ļaus līdz oktobrim, to uz ilgāku laiku saglabās pārbaudei.
Gada nogalē sāksies divarpus gadu periods ar uzsvaru uz sava statusa stiprināšanu, sabiedrisko atbildību. Nekādas atkratīšanās no pienākumiem, būs jāuzņemas jauna atbildība un varbūt pa jāuzsāk darbība pilnīgi jaunā sfērā. Tiesa, viss jaunais taču ir labi aizmirsts vecais...
Pirmā gada puse veltāma saimniecībai, otra līgumiem, biznesam un jauniem mēģinājumiem. Gads kairinās un neliksies mierā, kamēr paveiksi kaut ko tomēr sakarīgu un paliekošu. Paliekošu – tas tā sākumā tik šķitīs...
Biežās emocionālās svārstības ir liels drauds attiecībām un biežs konfliktu cēlonis. Jāmēģina nošķirt partneri no visām parējām lietām. Gada otrā pusē personības šarms un magnētisms pieaugs, kas ir vilinoši pretējam dzimumam. Atliks vien pirkstu pakustināt, actiņu piemiegt un... Statusa maiņa, bērni. Laulības. Pārāk daudz notikumu, lai nepaņemtu no tā visa ko sev un nepaturētu. Vienubrīd gan pamatīgi samulsīsi, kurp doties, ko darīt, kuru izvēlēties. Izvēle pati iekritīs klēpī/prātā. Un vēl - tie tautas pekstiņi par mīlestību no pirmā skatiena, var izrādīties taisnība!
Viens no gada uzdevumiem ir vairāk atpūsties. Raugi pildīt plānu!

 

Zivis
Gada kopskats ataino iekšējās pasaules iznākšanu uz ārpusi. Viss, kas slēpts, kļūst atklās. Vērtību maiņas procesā spoguļosies gan melanholija, gan romantika, gan vieglas dzīves kārojumi. Naudas velniņš čukstēs ausī – nopelni, cik vari! „Pāri līķiem” tomēr nevajag iet, jo te Tu priekšnieks, te kādam jau padotais. Šogad piedalies karmiskajā dzirnās, kur dažiem palaimēsies izvilkt īsto loterijas biļeti.
Gada otra puse rādās daudz vieglāk aun ģimeniskās laimes pielietāka, turklāt uzlabosies dzīves apstākļi un arī partneri sāks pelnīt vairāk. Viena vilšanās gan gaidāma – brīvību ne par kādu naudu nenopirkt. Zivis dzīvos matērijas akvārijā tik ilgi, kamēr pašas tur sevī ieslodzīs.
Jupiteram, ka Zivju zīmes saimniekam, ļoti patiks apdāvināt savas aizbilstamās ar naudu un baudu. Lielais kustīgus pāraugs vēlmē pēc patiesas stabilitātes, pēc tuvības, pēc atbalsta, pēc siltas ģimenes ligzdiņas. Kādēļ gan Jupiteram nedot to, ko tā kāro tās lutekle?
Saturns parūpēsies par problemātiskiem partneriem un atgādinās par ņemtajiem kredītiem un cita veida saistībām. Naudas rocība pieaugs, kas pieplusos pārliecību par saviem spēkiem. Tik varenas Zivis mēs sen nebūsim redzējuši! Sākot ar oktobri, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz tālām zemēm, mācībām, neatkarību, vēlmi dot padomus un par to sāpīgi samaksāt, par to, ka nepārnāks, tas, kurš aizgājis...
Marts un maijs pakutinās nervus, bet visādi citādi veiksmi nesoši projekti, darbi. Daudz komunikācijas un līgumlietu. Mēģināsi izsist naudu no visa, kas kustas. Un pareizi, jākustina, jo zem guļoša akmens jau ūdens netek...
Gada pirmajā pusē redzēsi cilvēku balto pusi, tuvāk pavasarim – ēnas pusi. Vispār līdzšinējā situācija vairs nebūs aktuāla un attiecībās vai nu jāiet uz priekšu vai situācija metīs ārā attiecībām kā aptracis zirgs jātnieku no sedliem.
Nāks cilvēki no pagātnes. Ne viens vien. Kā rēgi, bet dažs pat tīri frišs... Ja tiešām pagātnē būtu bijis labāk, tur būtu arī palicis. Tas gan netraucēs dažiem noslēgt savienību pa otram lāgam ar to pašu.
Atklāsies agrāk nemanītas, nekonstatētas kaites. Slimības labi zināma atpakaļrāpuļa vārdā var laikus aizbiedēt, regulāri veicot attīrīšanas kūres un īpaši strādājot ar emocijām, lai neuzkrājas un nebaro kaitniekus pašā.
Padārga atpūta. Pat ekskluzīva. Kaut gan, gadam griežoties uz otru pusi, dosi priekšroku atpūtai ģimenes lokā. Pie ūdeņiem un kalniem vienlaikus. Ar transportu saistītas aktivitātes. Brīvdienu viesu mājas un dzimtās zemes apceļojums. Ļoti tālu no dzimtenes kaut kā netiks... Ja vien nepārceļas dzīvot kur citur pavisam.


Sīkāku prognozi lasi: www.horoskopi2012.lv