Joga grūtniecēm - palīdz sagatavoties dzemdībām

Kā atvieglot nelielos grūtniecības radītos diskomfortus un kā sagatavoties dzemdībām? To visu varēsi iemācīties jogas nodarbībās grūtniecēm, ko piedāvā studija "Urban Yoga". 

Foto no Urban Yoga nodarbībām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "Urban Yoga" nodarbībām.

 

 

Jogas nodarbībās laiku un uzmanību veltīsi sev un savam bērniņam, mācoties pareizi elpot, izvingrinot ķermeni un apgūstot senās jogu gudrības, kā atvieglot nelielos grūtniecības radītos diskomfortus un kā sagatavoties dzemdībām.

 

Katrā nodarbībā tiks veikts kāds speciāli grūtniecēm paredzēts kriju (vingrojumu komplekss), notiks meditēšana, lai veidotu saikni ar bērniņu, stiprinātu savu intuīciju un spēju tajā ieklausīties, cīnītos ar savām bailēm, nedrošību un dusmām.

 

Grūtnieču jogas nodarbībās skandējam mantras un dziedam, lai stiprinātu sirdi, plaušas, priecātos par dzīvi un priecētu savus mazuļus, stāsta "Urban Yoga" pasniedzējas.

 

Reklāma
Reklāma

Kundalinī joga grūtniecēm fiziski nav grūta, tā ir sevis pētīšana, iepazīšana, stiprināšana, ieklausīšanās bērniņā un savā ķermenī, lai saprastu, ko tas vēlas, ko nē, kā jūtas labāk. Tas ir kā treniņš būt šajā mirklī, šeit un tagad, tas ir arī kā treniņš dzemdībām. Galvenais uzsvars tiek likts uz topošās māmiņas garīgo labsajūtu, gatavošanos kļūt par māti un pirmo skolotāju bērnam, pacietības un izturības trenēšanu meditāciju un elpošanas vingrinājumu laikā. Nodarbībās mācāmies novērtēt atpūtas lomu labas pašsajūtas nodrošināšanā, mācāmies atpūsties. Atpūtas pauze ir neatņemama grūtnieču jogas sastāvdaļa, bilst pasniedzējas.

 

Joga ir daudzslāņaina - ņem no tās tik daudz un to, kas Tev šobrīd vajadzīgs. Ja vēlies stiprināt ķermeni, praktizē jogu kā gudru vingrošanu. Ja vēlies pārmaiņas savā dzīvē, iepazīsti un maini sevi ar meditāciju palīdzību. Ja gribi saprast, kā pasaule iekārtota, izproti sevi, enerģijas plūsmu, skaņas varu. Joga ir perfekta, tā sniedz visu ar nosacījumu, ja to praktizē, jo prakse ir 99% no rezultāta.

 

Te nav "savējie" un svešie, te visi ir ceļā… katrs savējā. Bet kopā ir daudz vieglāk, interesantāk un laiks paskrien nemanot. Studija "Urban Yoga" atrodas tirdzniecības centra "Galleria Riga" telpās.