Kura ir britu mīļākā seksa poza? Aptaujas rezultāti, visticamāk, tevi pārsteigs

Tici vai ne – ir veikta aptauja, lai noskaidrotu britu mīlākās seksa pozas un vietas, kur viņiem patīk mīlēties. 

Misionāru poza ir tikai trešā populārākā, proti, 21% izmanto šo pozu.

FOTO: Shutterstock.com

Misionāru poza ir tikai trešā populārākā, proti, 21% izmanto šo pozu.

 

Britu nācijas mīļākā seksa poza nu ir zināma - tā ir sunīša poza. Aptauja atklāja, ka katram ceturtajam vīrietim tā ir iecienītākā poza. Tikai 23% vīriešu patīk, ja sieviete atrodas augšpusē.

Misionāru poza ir tikai trešā populārākā, proti, 21% izmanto šo pozu.

Aptaujas rezultāti arī atklāja, ka 66% no visiem pāriem viena seksa akta laikā izmanto vismaz 2 dažādas pozas.

Un jaunākā paaudze nav vienīgie, kas vēlas saglabāt odziņu guļamistabā - 30% no pāriem vecumā no 35 līdz 44 gadiem piekrīt, ka sunīšu poza ir viņu iecienītākā, tajā pašā laikā 25% pāru vecumā no 44 līdz 54 gadiem dod priekšroku pozai, kur sieviete ir augšpusē.

Aptaujā atklājās, ka cilvēkiem patīk arī eksperimentēt ar seksa vietām. 12% no aptaujātajiem atzina, ka ir nodarbojušies ar seksu savu vecāku gultā.

Vairāk kā trešdaļa aptaujāto atzina, ka viņi nodarbojas ar seksu 2-4 reizes nedēļā par spīti viņu aizņemtajiem dienas režīmiem, no tiem 24% atzina, ka izmanto seksa rotaļlietas, lai piedotu savai mīlas dzīvei ”odziņu”.

Grāmata ”Greja Piecdesmit Nokrāsas” ir palīdzējusi britiem atklāt jaunus seksa horizontus, ja runā par pletņu un rokudzelžu izmantošanu. 5% aptaujāto atzina, ka pielieto šādas ekstrēmākas seksa rotaļlietas.

Aptaujas rīkotāji priecājas: ”Ir brīnišķīgi redzēt, ka pieaugušie visā Apvienotajā Karalistē ir piedzīvojumu kāri un vēlas izbaudīt savu seksa dzīvi. Mūsu mērķis ir pacelt cilvēku pašapziņu un parādīt, ka nav jābaidās izmēģināt ko jaunu, eksperimentēt ar rotaļlietām vai lubrikantiem, lai maksimāli palielinātu baudu un satuvinātu ar savu partneri. Mēs esam priecīgi redzēt, ka vairums pieaugušo nodarbojas ar seksu regulāri, un neaprobežojas tikai ar seksu guļamistabā.”

 

TOP 10 vietas seksam:
Guļamistabā (88%)
Televizora priekšā (64%)
Dušā (49%)
Vannā (34%)
Virtuvē (33%)
Uz kāpnēm (24%)
Pludmalē (22%)
Ballītes laikā ārpus mājas (20%)
Parkā (18%)
Darbavietā (13%)

 

Materiāls sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.