Daži flirtēšanas padomi tiem, kas iepazīstas internetā

Ja par labāko iepazīšanās veidu esi atzinusi randiņus, kas sarunāti internetā, tad, iespējams, ka nākamais solis, kas būtu jāapgūst, tiekoties ar potenciālo sirdsāķīti reālajā dzīvē, ir pareiza flirtēšana. Portālā “ YourTango”  randiņu eksperte – personības trenere Dina Kolada novērojusi, ka sievietes vairs īsti neprot dabīgi un pavedinoši flirtēt.

Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

 

“Slēpjoties aiz viedtālruņu un monitoru ekrāniem, dāmas vēl spēj piesaistīt vīrieša uzmanību ar interesantu sarunu, bet satiekoties dzīvē, viņas vienkārši vairs neprot uzvesties dabiski viegli un rotaļīgi, bet reālās dzīves randiņš ir nākamais solis, lai turpinātu attiecības,”  tā eksperte.  Viņa arī iesaka dažus vienkāršus veidus, kā rīkoties pirmajos randiņos ar nupat iepazītu vīrieti.
 

Noliec malā savu viedtālruni
Satiekoties ar randiņu biedru, noliec vai vislabāk – izslēdz savu telefonu vai planšeti. Pilnībā pievērsies sarunai un nelūkojies savas viedierīces zilajā ekrānā. Pāris stundas bez virtuālās dzīves nāks par labu īsto attiecību nostiprināšanai. Ja nevari izturēt bez ziņu un vēstuļu lasīšanas, dari to brīdī, kad sarunbiedrs nav līdzās. 
 

Sarunājies
Neatliec pirmo tikšanās reizi pat ja ir ļoti bail. Jo ātrāk šī tikšanās notiks, jo mazāk virtuālas sapņu pilis sagrūs.  Tā būs iespēja izveidot īstu priekšstatu par cilvēku, ar kuru iepriekš tikai sarakstījies. 
 

Smaidi
Uzsmaidi pa īstam, nevis ar interneta sejiņu starpniecību. Īsts, pozitīvs smaids atbruņo un pozitīvi ietekmē attiecības. Pat ja esi vientuļa, centies būt laimīga, jo tu taču labprātāk gribētu satikties ar otru vientuļu, bet arī laimīgu un smaidīgu cilvēku. Pat ja iecerētais randiņš izrādījies neveikls un tam nebūs turpinājuma, tas taču netraucē savam sarunu partnerim uzsmaidīt.

Reklāma
Reklāma

 

Lūkojaties acīs
Neblenz, bet laiku pa laikam ielūkojies sarunbiedra acīs. Nepārtraukta lūkošanās acīs rada nepatīkamu sajūtu, jo otram cilvēkam var rasties sajūta, ka lien viņa personiskajā, intīmajā zonā bez uzaicinājuma. 
 

Praktizējies un iznāks labāk 
Būt pārliecinātai par sevi, seksīgai un smaidīgai palīdz regulāras tikšanās ar cilvēkiem, ar kuriem iepazinies virtuāli. Un protams, arī tiem, kurus esi satikusi īstajā dzīvē. Jo biežāk trenēsies, jo vieglāk un dabiskāk tas sanāks. Turklāt ej uz randiņiem arī ar tiem sarunbiedriem, par kuriem diezgan droši zini, ka romantiskas attiecības neveidosi. Tādā veidā tu būsi iemācījusies dabiski izturēties pret visiem un šīs prasmes noderēs, kad beidzot satiksi  īsto un vienīgo!