Vīrietis paniski baidījās tikt pie bērna... un tad to uztaisīja citai

Raksta saturs nav piemērots lasītājiem, kas jaunāki par 18 gadiem. 

"Ko? Mājās nav prezervatīva? Nē, nē, dārgā, tad gan neriskēsim," viņš vienmēr bija panikā, kad romantiska vakara noslēguma dabisks ceļš būtu mūsu skaistā gulta. Nu labi, varbūt dažreiz arī pūkainais, baltais paklājs. Un tā gandrīz 6 gadus, bet es ar katru dienu mazuli vēlējos arvien vairāk. Pastāstīšu, cik neparasti rodas bērni. 

Es vēlējos, cerēju, beigās pat alku, sāpēs ilgojos pēc bērniņa. Foto autore: Inga Šterna.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Es vēlējos, cerēju, beigās pat alku, sāpēs ilgojos pēc bērniņa. Foto autore: Inga Šterna.

 

Mūsu kopīgais stāsts sākās diezgan parasti, ar ķircināšanos, replikām, skatieniem vidē, kur bieži uzturējāmies kopā. Sākumā nelielās kompānijās devāmies atpūsties, tad sapratām, ka mums tos citus nemaz nevajag - kaut kas mūsu starpā veidojās. Paši par šo atklāsmi bijām diezgan skeptiski, apmulsuši, bet ļāvāmies, jo ne vienam, ne otram cita nebija. Kāpēc gan ne? 

Abi strādājām, abi normāli pelnījām un nolēmām viens otru mēģināt paciest ilgāk par vienu vakaru, dodoties ceļojumā. Tas bija forši. Mēs patiesībā visu laiku viens otram piekasījāmies, bet tas bija ar humora piedevu. Tie bija sava veida intelektuālie strīdiņi, tos mēs piekopām visu kopā būšanas laiku. Varbūt tas savā veidā attiecības nemitīgi uzfrišināja. Tai tālajā ceļojumā pirmo reizi notika arī TAS. Pēc tam bijām tādi kā sabijušies, varbūt pat nokaunējušies. Nu ne jau par pašu faktu, bet to, ka tas notiek starp mums - mēs bijām tik dažādi, katrs ar sava veida īpatnībām. Kā paturēt šo attiecību sākšanos noslēpumainībā?

...bija sveces un rožu ziedlapiņas vannā - tas viss bija, bet es vēlējos, cerēju, beigās pat alku, sāpēs ilgojos pēc bērniņa.

Atbraucām mājās, un viss kaut kā sāka slīdēt visai strauji. Viņš biežāk palika pie manis, es turpretim, tajos vakaros, kad viņa nebija, vairs nebiju savā ādā. Šai sajūtai gan pretojos, bet ilgi tas neizdevās. 

Mums patika vienam otra sabiedrība. Sarunas bija saturīgas - grāmatas, sabiedriski politiskie notikumi, kultūra, mūzika. Mēs gandrīz dzīvojām kopā. Tā gāja diena no dienas, mēnesis pēc mēneša un kā vēlāk izrādījās - tā pagāja arī gadi. Diezgan daudz gadu - gandrīz seši.

Pa vidu tiem sešiem gadiem bija ļoti daudz skaistu satikšanos. Jā, mēs gājām uz randiņiem, lai gan faktiski dzīvojām kopā. Vakariņas restorānā, greznas teātra izrādes, slavenu ārzemju mūziķu koncerti, ceļojumi, sveces un rožu ziedlapiņas vannā - tas viss bija, bet es vēlējos, cerēju, beigās pat alku, sāpēs ilgojos pēc bērniņa. Viņš kategoriski iebilda pret trešā parādīšanos mūsu dzīvē.

Bija nežēlīgi sāpīgi, es izlēju daudz asaru, izdzēru daudz vīna glāžu, kuras pildījās ar asaru paliekām...

Tagad jau pagājis ilgs laiks, pat īsti vairs neatceros, kuri bija tie vārdi, skatieni, asaras, kas mūs izšķīra pavisam. Visi paziņas bija šokā par mūsu aiziešanu katram uz savu pusi. Neviens tā arī nesaprata īsto iemeslu, to zinājām tikai mēs, varbūt tikai es. Es biju tā, kas saprata - laiks iet. Ja reiz cilvēks tik paniski baidās no viena maza, mīļa cilvēciņa mazajām rociņām, tad nekas dzīvē nav tā vērts... Bija nežēlīgi sāpīgi, es izlēju daudz asaru, izdzēru daudz vīna glāžu, kuras pildījās ar asaru paliekām..

Tad es saņēmos, ļoti saņēmos. Taču tad atkal nāca trieciens, tas bija vēl nežēlīgāk sāpīgāks par iepriekšējo. Viņš, kurš bija mans gandrīz 6 gadus, bija kritis kādas citas apskāvienos. Un šī jaunā aizraušanās bija viņu apstrādājusi - viņi gaidīja kopīgu mazuli. Es biju nikna kā lauvene, atkal dzēru vīnu un lēju asaras. Likās, ka palikšu bez acīm... Bet nepaliku viss, esmu stipra, un es atkal saņēmos vēl stiprāk.

Arī es esmu piepildījusi savu sapni par bērniņu, bet tas jau ir pavisam cits stāsts. Lūk, kā var rasties bērni!

 

Iesūtījusi Lolita, konkursa "Kā rodas bērni? Patiesi stāsti pieaugušajiem" dalībniece

 


Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv un "Adam & Eva" aicina piedalīties romantiski izaicinošā stāstu konkursā "Kā rodas bērni? Patiesi stāsti pieaugušajiem". 

 

Lai piedalītos konkursā: 

1. Uzraksti un iesūti savu radošo stāstu par tematu "Kā rodas bērni". Tas var būt skaists apcerējums par tevis piedzīvoto vai pārdomu stāsts.

Reklāma
Reklāma

2. Stāsta garuma ierobežojums – līdz 5000 rakstu zīmēm.

3. Ja vēlies, lai stāstu publicē anonīmi, lūgums norādīt segvārdu.

4. Stāstu līdz šā gada 5. novembrim (ieskaitot) sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno ŠEIT.

 

Par balvu "Adam & Eva":

Pieci stāstu autori dāvanā saņems uztura bagātināju "Adam & Eva", ko ieteicams lietot dzimumdzīves funkciju stimulēšanai un seksuālo spēju uzlabošanai sievietēm un vīriešiem. Uztura bagātinātāja sastāvā ir Uztura bagātinātāja sastāvā ir Organiskā Makas sakne (Lepidium meyenii) no Peru un žeņšeņa sakne (ginseng). 

Līdzeklis seksuālo spēju uzlabošanai.

"Adam & Eva" iedarbība:

Vīriešiem

Uzlabo seksuālo funkciju

Palielina izjūtu asumu dzimumakta laikā

Paaugstina dzimumdziņu un pagarina erekcijas laiku vīriešiem

Regulē testosterona līmeni

Palielina spermas apjomu un kvalitāti

 

Sievietēm:

Uzlabo seksuālo funkciju

Palielina izjūtu asumu dzimumakta laikā

Palīdz novērst neauglību

Regulē estrogēna līmeni

Palielina libido hormonālo pretapaugļošanās līdzekļu lietošanas laikā, kā arī pie menopauzes

 

Vairāk par "Adam & Eva" uzzini www.adameva.lv.