Jaunā gulta salūza... jau pirmajā naktī

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Pirms pāris mēnešiem pārvācāmies uz jaunu mitekli. Veco, lielo, vecmodīgo un izdeldēto dīvānu izmetām ārā, jo plānojām jaunajā mājvietā iegādāties jaunu gultu. Tādu, kas piestāvētu sarkanajai, bet tai pašā laikā askētiskajai guļamistabai.

Pēc brīža atkal nevainīga sakustēšanās. Neērti mazliet. Jāpārliek kāja pāri. Atkal brīdi miers. Ak, piemirsu iedot ik vakara buču. Nu labi, varbūt drusciņ vairāk kā vienkārši buču...

FOTO: www.moonparlour.lv

Pēc brīža atkal nevainīga sakustēšanās. Neērti mazliet. Jāpārliek kāja pāri. Atkal brīdi miers. Ak, piemirsu iedot ik vakara buču. Nu labi, varbūt drusciņ vairāk kā vienkārši buču...

Līdz tam nolēmām gulēt viesistabas dīvāniņā.  Man jau gluži ērti. Garajam vīram gan jāguļ šķērsām   vai arī kājas jākarina pār atzveltnes malu. 

 

Pie jaunās gultas netikām tik ātri kā plānojām. Sākotnēji nebija laika pievērsties īstās izvēlei. Pēc tam pāris nedēļas gaidījām, kad noskatīto atvedīs. Atveda. Vakar. Pēcpusdiena pagāja, atzīmējot šo priecīgo notikumu – atvērām vīna pudeli. Un likām gultu kopā. 

 

Uzreiz varu pateikt – tas nebija tik viegli kā sākumā likās. Te dēlis pa garu, te skrūvju pa maz. Zem gultas liekamo kasti tā arī nesalikām vienā gabalā. Štrunts par kasti, galvenais, ka pati jaunā, skaistā, pēc koka smaržojošā un modernā gulta tomēr tika samontēta. Un milzīgais matracis ieriktēts savā vietā. Gulēt uz tāda – īsta bauda. Izpakoju no skapja jauno gultasveļas kārtu, kas taupīta tieši šim brīdim. Prieks liels.

Un miedziņš ar sāka nākt ātrāk kā citas dienas. 

Pieglaužos vīram. Miegs joprojām nenāk. Pārlaižu roku vīra spalvainajām krūtīm. “Nekas, nekas. Guļam.”

Aši vien sataisījāmies gulēt. Bet – miegs nenāk. Pieglaužos vīram. Miegs joprojām nenāk. Pārlaižu roku vīra spalvainajām krūtīm. “Nekas, nekas. Guļam.” Pēc brīža atkal nevainīga sakustēšanās. Neērti mazliet. Jāpārliek kāja pāri. Atkal brīdi miers. Ak, piemirsu iedot ik vakara buču. Nu labi, varbūt drusciņ vairāk kā vienkārši buču... 

Pārējo šoreiz atstāsim aiz kadra. Jo stāsts ir par jauno, skaisto, pēc koka smaržojošo un moderno gultu, kura,  starp citu, tagad jāremontē. Mēs tai vienkārši izkritām cauri. 

 

Līdz tam gulēsim viesistabā. Nu vairs ne uz šaurā dīvāniņa, bet uz sava lielā matrača. Risināsim krustvārdu mīklas un spriedīsim, vai mēs tādi trakulīgi vai varbūt modernās gultas švakas... 

 

 

Iesūtījusi Bizbizmārīte, konkursa "Kā rodas bērni? Patiesi stāsti pieaugušajiem" dalībniece

 


Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv un "Adam & Eva" aicina piedalīties romantiski izaicinošā stāstu konkursā "Kā rodas bērni? Patiesi stāsti pieaugušajiem". 

 

Lai piedalītos konkursā: 

1. Uzraksti un iesūti savu radošo stāstu par tematu "Kā rodas bērni". Tas var būt skaists apcerējums par tevis piedzīvoto vai pārdomu stāsts.

2. Stāsta garuma ierobežojums – līdz 5000 rakstu zīmēm.

Reklāma
Reklāma

3. Ja vēlies, lai stāstu publicē anonīmi, lūgums norādīt segvārdu.

4. Sāstu līdz šā gada 5. novembrim (ieskaitot) sūti uzredakcija@mammam.lv vai pievieno ŠEIT.

 

Par balvu "Adam & Eva":

Pieci stāstu autori dāvanā saņems uztura bagātināju "Adam & Eva", ko ieteicams lietot dzimumdzīves funkciju stimulēšanai un seksuālo spēju uzlabošanai sievietēm un vīriešiem. Uztura bagātinātāja sastāvā ir Uztura bagātinātāja sastāvā ir Organiskā Makas sakne (Lepidium meyenii) no Peru un žeņšeņa sakne (ginseng). 

Līdzeklis seksuālo spēju uzlabošanai.

"Adam & Eva" iedarbība:

Vīriešiem

Uzlabo seksuālo funkciju

Palielina izjūtu asumu dzimumakta laikā

Paaugstina dzimumdziņu un pagarina erekcijas laiku vīriešiem

Regulē testosterona līmeni

Palielina spermas apjomu un kvalitāti

 

Sievietēm:

Uzlabo seksuālo funkciju

Palielina izjūtu asumu dzimumakta laikā

Palīdz novērst neauglību

Regulē estrogēna līmeni

Palielina libido hormonālo pretapaugļošanās līdzekļu lietošanas laikā, kā arī pie menopauzes

 

Vairāk par "Adam & Eva" uzzini www.adameva.lv.