Krievu dziednieku receptes "mīlas spara" stiprināšanai vīriešiem

Sekss - ja ne galvenais, tad viens no galvenajiem stimulatoriem veiksmīgai divu cilvēku kopdzīvei. Dažreiz kaut kādu iemeslu dēļ gultas prieki izpaliek - vienam sāp galva, otram vienkārši nav omas, vēl kādam - citi iemesli, bet ceturtajam - vīrīšķā mantība neklausa tā, kā vēlētos. Ko darīt? Risinājumi ir dažādi, bet piedāvājam izmēģināt tā dēvētos - ekoloģiskos...

Mellenes jāēd ne tikai tiem, kam redzes problēmas, bet arī vīriešiem - vīrišķā spēka atgūšanai. Šīs melnās ogas uzlabo asins cirkulāciju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mellenes jāēd ne tikai tiem, kam redzes problēmas, bet arī vīriešiem - vīrišķā spēka atgūšanai. Šīs melnās ogas uzlabo asins cirkulāciju.

 

Kā atjaunot "gultas sparu" ļoti novājinātiem vīriešiem? Krievu dziednieku receptes

- Piens ar burkāniem. Divus sarīvētus burkānus sajauc ar 150 gramiem atdzesēta piena, pievieno sāli. Dzert pa glāzei dienā.

- Selerijas. Novārīt sīki sagrieztas selerijas, iebērt pannā un piejaukt miltus, kā arī koncentrētu gaļas buljonu. Novārīt, pēc tam pievienot maisījumam olas dzeltenumu. Beigās piebērt saberztu muskatriekstu.

- Zaļais kefīrs. Dilles, pētersīļus, selerijas, zaļos lokus sasmalcināt, samaisīt ar kefīru vai rūgušpienu (vai pienu un augļu sulu). Sakult un pievienot saberztu muskatriekstu.

- Sibīrijas ciedru rieksti. Apēdot katru dienu sauju šo riekstu, ievērojami paaugstināsies organisma imunitāte pret slimībām, paildzinot mūžu. Ciedru rieksti atjauno vīrieša spēku un mundrumu.

Ko iesaka ārsti?

- Tās pašas selerijas - satur feromonus, piemēram, androsteronu un androstenolu.

- Mellenes. Satur lielāku daudzumu šķīstošās šķiedrvielas, kas kavē holesterīna nokļūšanu gremošanas sistēmā un nogulsnēšanos artērijās, uzlabo asins cirkulāciju.

Reklāma
Reklāma

- Šokolāde. Kakao pupiņas satur metilksentīnu - fermentu, kas pastiprina taktilās sajūtas. Šokolāde satur arī feniltelamīnu, kas izraisa vieglu eiforiju, iemīlēšanās sajūtu.

- Olas. Satur ikvienam vīrietim tik nepieciešamo B vitamīnu, kas palīdz novērst priekšlaicīgu ejakulāciju.

Sekss 1-2 reizes nedēļā uzlabo imunitāti. Interesanti fakti

Pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kuri nodarbojas ar seksu 1-2 reizes nedēļā, organisms izstrādā par 29% vairāk imūnglobulīna A - olbaltumvielu, kas nostiprina imunitāti. Savukārt sekss vairāk nekā 4 reizes nedēļā pazemina imūnglobulīna līmeni.

Kā apgalvojot franču ārsti, erotisko īpašību nepietiekamība noved vīrieti pie sirds slimībām ātrāk nekā smēķēšana vai taukiem bagāta pārtika. Ilggadējie poļu psihologa Staroviča novērojumi liecina, - ja vīrietis darbā ir vienaldzīgs pret kolēģēm, tad viņas to uzskata par impotentu. Turpretim kardioķirurģijas pamatlicējs Kristiāns Bernārs, kurš pirmais pasaulē veica sirds pārstādīšanas operāciju, uzskata, ka labākās zāles ir regulārs sekss, kas palīdz saglabāt veselīgus asinsvadus. Protams, nepieciešams arī labs miegs, pārtika ar mazāku tauku saturu, augļi un dārzeņi.

Raksta tapšanā izmantotā literatūra: Jānis Arvīds Plaudis, Elizabete Ozola "Es un tu. Sarunas par sievietes un vīrieša attiecībām".