Dēla mīļotā atņēma man vīru...

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Kāda mammamuntetiem.v lasītāja iesūtījusi seriāla cienīgu, ja vien tas nebūtu tik traģisks, stāstu, kā viņa dēla draudzene atņēmusi viņai vīru un dēlam tēvu. Turklāt "jaunais pāris" arī ticis pie bērniņa. 

Dēla draudzene pārmetās uz manu vīru, sava drauga tēvu.

FOTO: Marika Eglīte

Dēla draudzene pārmetās uz manu vīru, sava drauga tēvu.

 

"Sarežģītas situācijas piemeklē negaidot. Un pat nevar iedomāties, ka jaunkundze, ar ko draudzējas dēls, kļūst par draudu attiecībām, kas svarīgas veselai ģimenei.

Mūsu ģimenē ir trīs bērni - divas meitenes un dēls, kuram šogad palika 23 gadi. Trīs gadus viņš draudzējās ar meiteni, kā varēja noprast - plānoja kopīgu dzīvi. Meitenei jau bija bērns no kaut kādām iepriekšējām attiecībām, kas manu dēlu sauca par tēti. Nevienam jau nepatīk šāda situācija, bet dēla izvēle tika respektēta. Māsas bieži labprāt auklēja mazo meiteni. Un tad pavisam vienkārši - dēla draudzene pārmetās uz manu vīru, sava drauga tēvu. Nebija svarīga lielā vecuma starpība un nekāda ētika vai morāle.

Reklāma
Reklāma

 

Tagad viņai ir vēl viens bērns kopīgs ar manu vīru. Dēls navar atkopties no šīs traumas.

Acīmredzams, ka mans vīrs, kuram jau 50, kļuvis par klaunu -ģērbjas un runā gandrīz kā tīnis. Jāsaka, ka bērni ļoti pārdzīvo šo situāciju. Arī es. Laulība nav šķirta. Kā mēs audzinām savus bērnus, ka tie spēj tik augstasinīgi izjaukt dzīvi citiem cilvēkiem. Meitenes kļuvušas par nežēlīgām medniecēm, kas bez žēlastības noslauka visu savā ceļā, lai bez pūlēm gūtu nodrošinātu dzīvi. Arī vīrieši tiek izmantoti un pēc tam izmesti mēslainē. Bet trauma bijušajai ģimenei ir neaizmirstama. Nē, te nav ne runas par mīlestību, bet tikai par aprēķinu. Tagad jau meitas joko, ka jāsameklē meičas tēvs un jāatriebjas. Absurda un skumja situācija".