Brālis pie viņas mani aiznesa! Vīrieša atmiņu stāsts

Jā, tieši tik tizli kā virsrakstā arī sanāca — man bija nenormāls kauns, bet brālis mani pie Viņas ņēma un aiznesa...

Būtu gatavs uz daudz ko, lai atkārtotu kaut vienu dienu no tās dzīves daļas.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

"Būtu gatavs uz daudz ko, lai atkārtotu kaut vienu dienu no tās dzīves daļas."

Lai vai kā, bet nebūtu saticis un izjutis savu pirmo īsto skūpstu, ja nebūtu bijis mans brālis, kurš tiešām mani paņēma padusē un iznesa pie viņas....

Bija vēsa rudens diena. Aizbraucu ciemos pie tantes, kurr ciemojās arī mans brālis. Kā jau parasti — notika iedzeršana, tusiņi utt.... Man gan nekad nav patikusi šāda veida izklaide. Laikam biju un arī nedaudz vēl esmu tas klusais puisis, kuram patīk mīļas lietas, bet... laikam pat jāsaka, ka esmu baidījies un nedaudz vēl aizvien baidos par to, ko par mani domās citi, īpaši jau ĪSTĀ meitene;)

Tumšā rudens vakarā sēdēju pie virtuves loga un sapņoju par to, kā būtu izjust to pirmo ĪSTO skūpstu, kā būtu iemīlēties, apskaut un izjust to mīļo meiteni...

Reklāma
Reklāma


Tumšā rudens vakarā sēdēju pie virtuves loga un sapņoju par to, kā būtu izjust to pirmo ĪSTO skūpstu, kā būtu iemīlēties, apskaut un izjust to mīļo meiteni... Apzināties, ka tev tāda vispār ir un nedomāt par neko citu!

Skatoties pa virtuves logu, ieraudzīju, ka mans brālis ''tusē'' ar draudzeni, kura man galīgi nepatika — ne kā cilvēks un, vēl jo mazāk kā draudzene. Tur bija arī šīs meitenes draudzene, kura man ''iekrita'' acīs jau pašā sākumā, lai gan izlikos, ka tā nav — laikam jaunības kauns.
Brālis sauca mani ārā, bet biju tik sakaunējies, ka ne par ko negāju! Domājat, ka viss ar to beidzās?? NĒ!!!! Brālis ienāca, paņēma mani padusē un iznesa!!! KĀDS MAN BIJA KAUNS! Vēl šodien to brīdi atceros ar bailēm:D

Bet iepatikāmies, šķiet, viens otram, un nebija ilgi jāgaida, kad ''lielais'' kauns izzuda un notika pirmais ĪSTAIS skūpsts, ko atcerēšos vienmēr!!!

Notika ne tikai skūpsts, bet arī palikām kopā.

Laiks aizskrēja vēja spārniem. Tas bija labākais laiks manā mūžā, un būtu gatavs uz daudz ko, lai atkārtotu kaut vienu dienu no tās dzīves daļas.

Tāds ir mans stāsts par pirmo skūpstu un reizē arī par pirmajām nopietnajām attiecībām.