Mācību stunda ar vietējo "meitu ģēģeri"

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Mans pirmais skūpsts bija pilnībā izplānots.Tajā laikā man bija gadi trīspadsmit. Pagalmā dzīvoja puisis, kuru visi dēvēja par "meitu ģēģeri". No draudzenēm biju dzirdējusi tikai labas atsauksmes par to, kā viņš skūpstās, cik viņš maigs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Satiku viņu, kautri uzjautāju, vai nevar iemācīt skūpstīties, jo pirms tam bija draugi, bet nespēju ar viņiem nekad skūpstīties, tikai bučas - bija bail. Tad nu plānotajā laikā un vietā satikāmies, viņš man skaidroja - ar mēli tā un šitā, seko manām kustībām. Meiģinājām vairākas reizes, katru reizi uznāca smiekli, jo viņš bija tik nopietns un man... galvenais bija skūpstīties.

Skūpsts bija briesmīgs. Nesaprotu, ko viņš panākt, bet viņa mēle manā mutē ņēmās kā centrafūgs. Šaušalīgi! Pēc viņa nespēju skūpstīties ar nevienu vēl 2 gadus.


Kad man bija 15 gadi, tieši Valentīna dienā Narvesenā iepazinos ar pārdevēju. Fantastisks puisis! Tad nu ar viņu sākām satikties un pēc pāris dienām bija mans īstais pirmais skūpsts! Tas tiešām bija kā filmās, man sareiba galva, palika karsti, likās, ka nav nekā pasakaināka uz šīs pasaules!

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi: portāla lasītāja Amālija Grāvīte.