Skūpsts, spēlējot "Ādamam bij' septiņ' dēli"

Lai arī man bija tikai 13 gadu, man atļāva piedalīties "lielā" brālēna 18 gadu jubilejas ballītē. Vakara gaitā bija dažādas interesantas atrakcijas, sarunas un jautrošanās.

Foto: Mihails Jazvinskis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Mihails Jazvinskis

Ievēroju arī kādu brālēna izskatīgu draugu, bet neviens jau man, sīkajai, uzmanību nepievērsa, tapēc arī neko vairāk kā, muļķīgi smaidot, slepus skatīties uz viņu nevarēju.
Vēlāk sākām spēlēt "Ādamam bij' septiņ' dēli" - ceru, ka visi zina šo spēli, kura mūsu gadījumā tika spēlēta pa pāriem. Nu nezinu kādā veidā, bet mani iedalīja pārī ar smuko puisi. Vidū bija mana māsica ar savu draugu un viņi izdomāja, ka darāmais darbs būs skūpstīšanās. Tā nu arī es tiku pie sava mūža pirmā skūpsta! Šobrīd jau vairs neatceros ne to, kā bija, ne arī to, kā sauca smuko puisi, bet pēc tam gan sajutos tik pieaugusi un pieredzējusi :)


Vissmieklīgākais nāca pēc tam, kad otrā dienā atzinos par savu piedzīvojumu māsicai - viņa un pārējās meitenes bija šokā, jo izrādījās, ka neviens cits pa īstam nebija skūpstījies - tikai izlikušies.

Tāds, lūk man interesants piedzīvojums, ko atcerēties uz visu dzīvi un pastāstīt savām meitām, kad tās būs bišķītiņ paaugušās :)

 

Iesūtījusi: Līva, stāstu konkursa Mans pirmais skūpsts dalībniece.

Reklāma
Reklāma

 

Stāstu konkursu atbalsta Fenivir (vienīgais pieejamais līdzeklis ar pencikloviru lūpu herpes vīrusa ārstēšanai).