Vīrs draugiem.lv meklēja darbiniekus, bet atrada — mani

Mans vīrs portālā draugiem.lv meklēja darbiniekus, bet atrada mani. Atsūtīja man vēstuli, jo pēc izskata esot likusies patīkams un neparasts cilvēks.

Foto no Jeļenas Silkenas personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Jeļenas Silkenas personīgā arhīva

Neatceros, kas tieši bija rakstīts pirmajā vēstulē, bet es domāju, ka mani izjoko draugi un atbildēju. Atceros, ka vienā no pirmajām reizēm, kas sarakstījāmiess, viņš man uzdeva jautājumu, uz kuru var būt milzum daudz atbilžu, un teica, ja es atbildēšu pareizi, tas nozīmē, ka mums jābūt kopā... Atbildēju pareizi ar pirmo reizi.

Līdz mūsu pirmās satikšanās reizei neuztvēru to visu nopietni. Taču norunātajā dienā viņš piezvanīja. Sastingu uz brīdi no izbrīnas, jo izrādījās, ka tas tomēr nav joks! Uz satikšanos es aizgāju. Viņš atbrauca no citas pilsētas (apmēram 140 km attālumā) un domāju, ka būtu ļoti nepieklājīgi – neaiziet.

... viņš man uzdeva jautājumu, uz kuru var būt milzum daudz atbilžu, un teica, ja es atbildēšu pareizi, tas nozīmē, ka mums jābūt kopā... Atbildēju pareizi ar pirmo reizi.

Ejot uz satikšanos manī rosījās visdažādākās izjūtas un viena no tām bija bailes, jo nekad iepriekš neesmu gājusi uz satikšanos ar cilvēku, kuru nepazīstu. Satikšanās bija jauka… Bija ziema un agri satumsa… Mēs staigājām pa lukturu apspīdēto parku un mums veidojās interesanta un draudzīga saruna par visdažādākajām tēmām. Atbraucot mājās, neko daudz nedomāju, bet atlika tikai viņam atsūtīt man sms un sapratu, ka sirsniņā parādījies nezināms prieks, kā iemesls ir – iemīlēšanās. Roze, ko viņš man uzdāvināja, nostāvēja nedēļu (par spīti tam, ka bija mērojusi garu ceļu ziemā). Sāku ticēt ticējumiem, jo zināju, ka cilvēks, kuru satiku, ir mans īstais.

Es jutu, ka tas ir tas cilvēks, ar kuru vēlētos pavadīt visu mūžu (un vēl vairāk) jau pēc pirmās satikšanas reizes...

Tā viņš sāka braukt pie mani vairākas reizes nedēļā un ik reizi (citreiz es viņu pat nesatiku) pie manam durvīm bija atstāts kāds ziediņš. Romantiska bija katra mūsu tikšanās.
Kopā esam jau piecus gadus un mums aug maza, skaista meitiņa. Vēl joprojām starp mums virmo mīlestība un ar katru dienu mēs kļūstam tuvāki viens otram. Es jutu, ka tas ir tas cilvēks, ar kuru vēlētos pavadīt visu mūžu (un vēl vairāk) jau pēc pirmās satikšanas reizes un tagad zinu, ka sirsniņa man tiesām nemeloja! :-)





 

 

Reklāma
Reklāma