"Nolēmām, ka pirmais skūpsts mums būs tikai kāzu dienā," pāris dalās savā pieredzē

Šis pāris pirmoreiz skūpstījās tikai kāzu dienā un apgalvo - gaidīt bija vērts, kaut arī pirmais skūpsts bijis "saspringts un neērtības sajūtas pavadīts".
Reliģisku apsvērumu dēļ pāris pieņēma lēmumu, ka seksuāla tuvība viņiem būs tikai pēc kāzām.

FOTO: Shutterstock.com

Reliģisku apsvērumu dēļ pāris pieņēma lēmumu, ka seksuāla tuvība viņiem būs tikai pēc kāzām.

22 gadus vecā Sāra Patrikvina (Sarah Patriquin) ar savu partneri 23 gadus veco Veinu iepazinās kristiešu nometnē. Pēc gada draudzēšanās viņi kļuva par pāri.

 

Reliģisku apsvērumu dēļ pāris pieņēma lēmumu, ka seksuāla tuvība viņiem būs tikai pēc kāzām, savukārt Sāra piebilst, ka vēlējusies nesteigties arī ar pirmo skūpstu.

Veins, kurš ikdienā strādā par mehāniķi, piekrita, un divus gadus pāris atturējās no dažādiem intīma rakstura vilinājumiem, līdz 2019. gada jūlijā apprecējās un beidzot arī noskūpstīja viens otru, raksta Daily Express.

 

Taču Sāra un Veins nenožēlo, ka pagaidījuši, pirms sāka seksuālo dzīvi. Tagad pāris audzina piecus mēnešus vecu meitu Adisonu un apgalvo, ka viņu laulība ir "veselīgāka nekā jebkad agrāk".

Sāra stāsta: "Nolēmām neskūpstīties. Nevēlējāmies nokļūt šādā situācijā.

Skūpsts var veicināt citas lietas. Kāzās tas notika pirmo reizi, bijām ļoti uztraukušies.

Mēs nezinājām, ko darām. Mūsu pirmais skūpsts ilga tikai dažas sekundes."

Raksturojot laiku, kad abi precējās, viņa piebilst: "Bija mazliet neomulīgi. Vajadzēja laiku, lai pierastu pie laulības."

 

Veins piebilst: "Sāra gribēja, lai pirmais skūpsts būtu kāzu dienā. Es atbildēju - ja tu tā vēlies, es tā arī darīšu. Vēlējos viņai pierādīt savu mīlestību. Tas bija tas, uz ko vajadzēja tiekties."

Kad pāris kristiešu nometnē iepazinās, viņiem bija tikai 16 un 17 gadi. "Es jau biju redzējusi viņa fotogrāfiju "Facebook"," atceras Sāra. "Nodomāju, ka viņš ir patiešām jauks."

Reklāma
Reklāma

 

Nometnes beigās viņa uzrakstīja viņam vēstuli, un puisis viņu uzaicināja uz satikšanos. Tā kā vecāki gribēja, lai viņi sākotnēji būtu tikai draugi, gadu viņi tikās platoniski, bet 2018. gada jūnijā abiem jauniešiem tika atļauts kļūt par pāri.

 

"Mēs abi bijām audzināti tā, lai taupītu sevi laulībai," paskaidro Sāra. "Mēs cienījām viens otru un pagaidījām." Sākotnēji viņu randiņos piedalījies arī kāds no brāļiem un māsām kristiešiem, lai viņi būtu "atbildīgi", un viņi pavadījuši arī daudz laika kompānijā ar citiem cilvēkiem.

 

2019. gada februārī Veins bildināja Sāru, lūdzot viņas vecāku piekrišanu.

Un, kaut arī abiem jauniešiem bija fizisks kontakts, viņi nolēma neskūpstīties, lai izvairītos no kārdinājuma.

Sāra paskaidro: "Mēs turējām viens otra roku, apskāvāmies. Kad bijām saderinājuši, sākām maigoties uz dīvāna. Bija reizes, kad mums bija iespēja kaut ko darīt. Vajadzēja daudz paškontroles. Ja būtu ļāvušies fiziskai tuvībai, tas man traucētu loģiski domāt."

Svarīgais mirklis beidzot pienāca - pēc kāzām tajā pašā vakarā notika viņu pirmais dzimumakts.

"Sekss ir svēta lieta," uzskata Sāra, "esmu lepna, ka mēs izturējām divus gadus."

Sāra un Veins uzreiz sāka arī mēģināt tikt pie mazuļa. Pēc triju gadu ilgiem centieniem 2023. gada jūnijā pāris sagaidīja meitu.

 

"Sekss nav tikai jautrība un spēlēšanās," saka Sāra. "Esmu audzināta tā, ka sekss ārpus laulības rada vairāk problēmu."

Tagad pāris atzīst, ka viņu laulība, ieskaitot seksuālo dzīvi," ir brīnišķīga un "veselīgākā, kāda jebkad bijusi." "Es neko nemainītu," piebilst Veins. 

Saistītie raksti