Jauns pakalpojums: lielveikals piegādā pirkumus uz mājām

 

Interneta veikali sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu – pārdevējs dodas pie potenciālajiem klientiem ar produktu sarakstu, klients var veikt pasūtījumu un nākamajā dienā produktus saņemt savām mājās. Īpaši aktuāli tas ir senioriem, kuriem ir grūti ikdienā no veikala nest smagus iepirkuma maisiņus.

Iepirkšanās ērtāka, nekā jebkad agrāk

FOTO: Shutterstock.com

Iepirkšanās ērtāka, nekā jebkad agrāk

Ērta iepirkšanā neizejot no mājām


Šajā virzienā sācis darboties interneta lieveikals NuKo.lv. Jau patlaban tas  sācis pieņemt pasūtījumus telefoniski, un drīzumā grasās spert nākamo soli – tiešpārdošanu jeb došanos uz cilvēku mājām, kur piedāvās cilvēkiem veikt pasūtījumus klātienē.
“Laikā, kad interneta iepirkšanās daudziem kļuvusi teju par ikdienu, šāds tiešās pārdošanas modelis, kad komunicēts tiek ar dzīvu cilvēku, nevis datora ekrānu, nodrošina iespēju ļoti ērti iepirkties gados vecākiem cilvēkiem un citiem, kuriem ir grūti ar smagiem iepirkumu maisiem doties no tirgus vai veikala, kā arī tiem, kuriem internets nav kļuvis par ikdienas sastāvdaļu,” stāsta NuKo.lv mārketinga un IT attīstības vadītājs Rolands Dzenis. 

 

Izmantojot jauno pakalpojumu, cilvēkiem būs ne tikai iespēja piepildīt ledusskapi un nopirkt citas lielveikalā atrodamās preces, bet arī socializēties.


Uzņēmuma pārstāvis arī norāda – tā cilvēkiem būs ne tikai iespēja piepildīt ledusskapi un nopirkt citas lielveikalā atrodamās preces, bet arī socializēties. “Diemžēl Latvijā cilvēki novecojot ne vienmēr turpina iekļauties sabiedrībā ar aktīvu sociālo dzīvi, tad nu šī būs iespēja arī satikt cilvēkus, parunāties. NuKo.lv tiešpārdošanas komandā darbosies profesionāli pārdevēji, kas arī būs gados vecāki cilvēki,” stāsta NuKo.lv pārstāvis.

 

Kā notiks pārdošana?
Tiešpārdošanas pirmais solis ir – pārdošanas grupas pārstāvis dodas pie potenciālajiem klientiem. Pārdošanas grupu veido astoņu cilvēku komanda – pārsvarā gados vecāki speciālisti, kuri dosies ciemos pie potenciāliem klientiem un izskaidros, kā var iepirkties, veikt pasūtījumu un to saņemt, kā arī parādīs cenu lapu ar iekļautajiem produktiem.

Tāpat NuKo.lv pārdošanas speciālists piedāvās aizpildīt klientiem anketu, kurā varēs norādīt produktus, kuru iegāde interesē vairāk. Ja klients piekrīt, tad drīzumā ar viņu telefoniski sazināsies NuKo.lv pārstāvis, kas piedāvās veikt pasūtījumu gan no potenciālā klienta izrādītājām vēlmēm, gan arī iekļaut pasūtījumā citus produktus.

Reklāma
Reklāma

 

Pirms pirkuma pieņemšanas pircējs preces var aplūkot un apmaksāt pavadīzimi tikai tad, ja visus produktus ir atzinis par labiem esam.

 

Preces tiek piegādātas bez maksas jau nākamajā dienā, līdzi tām ir pavadzīme, savukārt apmaksa notiek skaidrā naudā. Pirms pirkuma pieņemšanas pircējs preces var aplūkot un apmaksāt pavadīzimi tikai tad, ja visus produktus viņš ir atzinis par labiem esam. Ja pircējs pārdomā un kādu no sūtījumā iekļautajām precēm, aplūkojot klātienē, tomēr nevēlas, to var neiegādāties. Par pirkumu  pircējs saņem kvīti un čeku.

Vidējais cenu līmenis, ko nodrošinās NuKo.lv ir par 18% zemāks nekā vidēji tirgū.

Vispirms šāda iepirkšanās tiks piedāvāta Rīgas mikrorajonos un Jūrmalā, taču uzņēmums darbosies, lai šo pārdošanas metodi ieviestu visā Latvijā un varētu apkalpot arī laukos dzīvojošos cilvēkus. 

Vairāk informācijas par to, kā veikt pirkumus, var iegūt, zvanot NuKo.lv operatoram uz tālruņa numuru +371 27772260.