Vīrietis: Esmu invalīds, slimoju ar epilepsiju, tāpēc sievietes negrib ar mani attiecības

“Tiklīdz sievietes uzzina, ka man ir epilepsija, tā pasaka, ka nevēlas ar mani satikties,” portāla mammamuntetiem.lv Jautā speciālistam sadaļā padomu attiecību jomā lūdz kāds vīrietis. 
Ja domās gaidāt sievieti, kura atkal jūs nesapratīs, tas tā arī notiks...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja domās gaidāt sievieti, kura atkal jūs nesapratīs, tas tā arī notiks...

 


Vīrieša jautājums:

“Labdien! Kopš es izšķīros ar draudzeni, vēlos iepazīties atkal no jauna ar sievieti nopietnām attiecībām, bet lieta tāda, ka, tiklīdz sievietes uzzina, ka esmu 2. grupas invalīds un ka slimoju ar epilepsiju, tā pasaka, ka vairs nevēlas ar mani iepazīties un satikties. Kapēc sievietes atgrūž cilvēkus invalīdus? Ne jau mēs paši izlemjam, kādi mēs piedzimsim vai kā savādāk, kā saka - katram ir savs liktenis un katram ir savi + un - . Neviens nav ideāls. Paldies, gaidīšu atbildi.”

 

Atbild personīgās meistarības trenere Sarmīte Šmite:

Labdien! Kā pats sakāt – ideālu cilvēku nav. Tāpēc īsti nebūtu korekti visām sievietēm pārmest to, ka viņas atgrūž invalīdus. Jums taču bija attiecības! Viens no ūt bailes. Bailes no nezināmā, bailes no atbildības, bailes no citādā. Arī jums ir mazliet citādas dzīves prasības un tas nav ne mīnuss ne pluss. Jums ieteiktu pastrādāt ar sevi, mācoties pieņemt šo situāciju, jo redzat, ka tas ir fakts. 

Iespējams, pēc vairāku sieviešu atteikumiem, jūs jūtaties atstumts un lieks. Tad, kad sapratīsit, ka katram cilvēkam uz šīs zemes ir sava vieta, savi uzdevumi, savas mācības, tad ar to vairs nestrīdēsities. Un no jums plūdīs pavisam cita enerģija. Tā iegūsit dzīvesprieku par to, ka esat, par to, ka jums ir darbs, savi talanti, savas aizraušanās un vēl daudz kas cits. Jūs sevi sāksit cienīt un nesalīdzināt ne ar vienu. Jūs būsit pats. 

Reklāma
Reklāma

Varbūt vairāk koncentrējat uzmanību uz to, ko darāt, vienkārši dzīvojat un pie jums var atnākt cilvēks, kas ir jūsējais. Atlaižat domu par to, kādas ir sievietes. Viņas katra ir citāda. Jo mazāk sažņaugsit savu dzīvi un likteni valgos, jo vieglāk pie jums atnāks tas, kam ir jāatnāk. Ja domās gaidāt sievieti, kura atkal jūs nesapratīs, tas tā arī notiks...

 

Atbildat sev, ko tieši vēlaties, cik saprotošu un mīlošu sievieti gribat satikt un savu uzmanību koncentrējat uz savu dzīvi, citiem cilvēkiem, mācaties dzīvot ar prieku. Līdzsvarotas, mīlestības piepildītas iekšējās sajūtas būs kā magnēts, lai pie jums atnāktu jūsu cilvēks. Visums jums piemeklēs cilvēku, bet esat pacietīgs.

Un vēl, lai jūsu situāciju saprastu, ir jābūt cilvēkam, kurš nebaidās, kurš varbūt zina, kas jādara šajos gadījumos. Vai nu viņš pats ir ar tādu situāciju saskāries savā dzīvē, vai ir izgājis cauri kaut kam, kas liek uz cilvēkiem skatīties pavisam citādi – kuram ir pavisam citas vērtības. Kuram ir mīloša un saprotoša sirds.

 

Noticat un uzticaties sev!