Vīrs man pievērš uzmanību tikai pirms mīlēšanās

"Pat nezinu, ar ko sākt. Tāda sajūta, ka attiecības ar vīru kļūst garlaicīgas. Mums ir 3 gadus vecs bērniņš, kuru mīlam vairāk par visu, bet mūsu starpā nav nekā vairāk kā intīmā dzīve un arī ne bieži. Viņam vispār neko negribas, man neko nestāsta, bet, kad sāk ar mani runāties, tad zinu, ka sekos sekss. Dažreiz pat to negribas, jo uzmanību saņemu tikai šajos brīžos," portāla mammamuntetiem.lv forumā atklāj kāda jauna sieviete.

Kopā esam 6 gadus. Sākumā, kā jau visiem, viss bija jauki, kādam laikam tas turpinās visu laiku, bet kādam nē. Foto iesūtījusi portāla lietotāja Ilze Kesus. Fotoattēlā redzamajiem cilvēkiem nav saistības ar raksta tematiku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kopā esam 6 gadus. Sākumā, kā jau visiem, viss bija jauki, kādam laikam tas turpinās visu laiku, bet kādam nē. Foto iesūtījusi portāla lietotāja Ilze Kesus. Fotoattēlā redzamajiem cilvēkiem nav saistības ar raksta tematiku.

 

"Pat nezinu, ar ko sākt. Tāda sajūta, ka attiecības ar vīru kļūst garlaicīgas. Mums ir bērniņš - 3 gadi, kuru mīlam vairāk par visu, bet mūsu starpā nav nekā vairāk kā intīmā dzīve un ne bieži, kā laikam priekš jauniem cilvēkiem, kuriem vēl nav pat 30, bet tuvojas, būtu jābūt. 

Vīrs strādā, es nē, esmu bezdarbniekos, jo kur dzīvojam reāli atrast tādu darba grafiku, kas sakristu ar bērnudārza laiku, nav īsti iespējams. Es saprotu, ka viņam jāstrādā, jo jāmaksā rēķini utt., bet man laiku neatrod.

Ar mani gultā nav gulējis kopumā jau 5 mēnešus, intīmā dzīve mums ir bijusi, bet tāda kopā iešana gulēt, mums nav jau 5 mēnešus. Sekss notiek, un viņš aizbrauc uz savu darba vietu, darba laika noteicējs ir viņš pats, ja kas.

Ar mani gultā nav gulējis kopumā jau 5 mēnešus

Reklāma
Reklāma

Kopā esam 6 gadus. Sākumā, kā jau visiem, viss bija jauki, kādam laikam tas turpinās visu laiku, bet kādam nē. Agrāk izbraucām kaut kur kopā utt., bet tagad, pēdējos gadus, viņš neko negrib, viņu nekas neinteresē. Kad atbrauc mājās un paliek nedaudz ilgāk, sāk ar mani kaut ko runāt un mīļot, es jau zinu, ka tālāk būs sekss un man pat citreiz negribās, jo tā runāšana un mīļošana parasti ir tikai pirms seksa, bet tā viņš parasti var nerunā ar mani, nestāstīt neko, nemīļot, nepajautāt neko.

...pirms pāris gadiem viņš gribēja šķirties, bet tad atkal sagājām kopā...

Citreiz ar bērniņu aizbraucam pie vecākiem uz pāris dienām, viņš pat nepajautā, kā mums gāja. Un jā, pirms pāris gadiem viņš gribēja šķirties, bet tad atkal sagājām kopā. Cik es esmu jautājusi kaut iziet pastaigāties, ne reizi neesam bijuši pa šiem pēdējiem gadiem, pat līdz veikalam kopā neesam gājuši. Viņu, liekas, nekas neinteresē, par svētkiem un tādām kā ballēm vispār nerunāšu.

Liekas, esmu nogurusi un jau attālinājusies no viņa, ar šādu attieksmi... Cik esmu cnetusies viņu saprast! Bet kāpēc mani nevar saprast? Ja godīgi, esmu laikam nogurusi un vairs nesaprotu, mīlu vai nemīlu. Man šķiet, ka esmu palikusi vēsa. Nu lūk, izkratīju sirdi beidzot, bet tā vienmēr visu turu sevī."