Dāvana no vīra mīļākās - miroņa smakas smaržas

Smalkas, no ārzemēm vestas smaržas saņēma kāda sieviete ar 20 gadu ilgu laulības stāžu. Viņa nemanīja, ka smaržas smako pēc miroņa un tāpēc vīrā rada pretīgumu pret sievu. Izrādās - smaržas vīrietim bija iedevusi viņa mīļākā nolūkā sievai pielabināties ar dāvanu. Tāds patiess atgadījums, kurā palīdzēts tik vaļā no melnās maģijas, bijis dziedniecei Ingai Dāboliņai.   

Smaržu pudelītē - miroņu smaka, tā mīļākā cīnās ar vīrieša sievu.

FOTO: Shutterstock.com

Smaržu pudelītē - miroņu smaka, tā mīļākā cīnās ar vīrieša sievu.

Pie dziednieces vērsāmies, jo pēdējā laikā portālā mammamuntetiem.lv aktualizējusies tēma par vīra pieburšanu, atburšanu. Vairākas lasītājas vaicājušas, vai patiesībā kaut kas tāds iespējams. Jā, ir gan iespējams, saka dziedniece.

Patiess stāsts par smaržām ar miroņa smaku 

Pie dziednieces pēc palīdzības vērsusies sieviete, kura ar vīru laulībā nodzīvojusi 20 gadu, ir bērni, kopīga māja un citi īpašumi, bet vīram parādījusies mīļākā. Vīrs nemitīgi sakot, ka ies prom no viņas, bet tā arī nekur nav aizgājis. Izmisusī sieviete vērsusies pie dziednieces, stāstot, ka vīrs atvedis no ārzemēm viņai smaržas. Sieva, cerēdama normalizēt abu laulāto attiecības, vakarā iesmaržojusies, apgūlusies blakus vīram, bet tas uzreiz aizbēdzis, sakot, ka sievai smird mute un arī pati nelabi ož. Sieviete bijusi šokā, un par to pastāstījusi arī dziedniecei.

 

Atverot smalko pudelīti, nākusi pretīga miroņu smaka.

I.Dāboliņa palūgusi, lai sieviete atnes smaržas viņai. Atverot smalko pudelīti, nākusi pretīga miroņu smaka. Tad arī dziedniece sapratusi, ka šajā gadījumā ir nostrādājusi melnā maģija. Kad dziedniece izmisušo sievu atbrīvojusi no uzliktās maģijas, sieviete pati paostījusi iedāvinātās smaržas un pretīgumā atvirzījusies. Kā vēlāk izrādījās, smaržas nebija pircis vīrs, bet gan viņa mīļākā ar mērķi "aizbāzt muti" sievai ar dāvanu, turklāt ar to radot vīram pretīgumu pret laulāto.

Noburtās konfektes 

Vēl kāds stāsts ir par konfekšu kasti, ko dāvanā no kāda darba kolēģa saņēmis vīrietis. Viņš atnācis pie dziednieces ar visu dārgo konfekšu kārbu, sakot, ka brīdī, kad mēģinājis to atvērt, viņam sākuši tirpt pirksti. Dziedniece uzreiz sapratusi, ka arī konfektēm ir uzlikta melnā maģija. Pārsteidzošākais bijis tas, ka konfektes viņi nolikuši Rīgas centrā, parkā uz soliņa. Turpat tās atradušās arī nākamajā rītā. Dziedniece atzīmēja, ka, acīmredzot, neviens nespēja tuvoties šai kastei.

Morāle - nepieņemt dāvanas no maz pazīstamiem cilvēkiem 

Dziedniece uzsver, ka vīrus atvilt vai pieburt var dažādos veidos - iebarojot, iedzirdinot, iedāvinot kādas lietas, tādēļ ļoti jāuzmanās, no kā pieņemt dāvanas un ļaut iemalkot kādus dzērienus. Ja izteikti vārdi pēc īsa laiciņa izgaist, tad šādi uzlikta negatīvā enerģija nepazūd. Negatīvā enerģija barojas, turklāt - jo vairāk asaru, jo vairāk negatīvās enerģijas rodas.

Reklāma
Reklāma

Kāda laime sagaida sievieti, kuras piebur vīrieti

Pēdējā laika dziednieces novērojumi ir tādi, ka aizvien vairāk jaunu meiteņu, izmantojot melno maģiju, mēģina pieburt sev labi situētus, gados krietni par viņām vecākus vīriešus nolūkā iedzīvoties naudā. Tomēr I.Dāboliņa vērš uzmanību - ilgi zelta būrītī nevarēsi uzturēties, un nauda laimi nenes, vismaz visa mūža garumā - noteikti.

 

Šādi pieburti vīrieši paliekot kā bezmērķīgi roboti, bieži nodzeras, sit un lamā jauno dzīvesbiedri, bet prom arī neiet.

 

Ja arī ekstrasensi, kas nodarbojas ar melno maģiju, zinās, kā no tās atbrīvoties, cietīs lāsta pasūtītājs. "Dots devējam atdodas, tas ir skaidrāks par skaidru", nosaka dziedniece. Parasti vīru atvīlējas laimīgas nav. Šādi pieburti vīrieši paliekot kā bezmērķīgi roboti, bieži nodzeras, sit un lamā jauno dzīvesbiedri, bet prom arī neiet. Galu beigās pašas sievietes, vēlēdamās tikt vaļā no vīrieša, to nevar izdarīt - pieburšana ir pārāk spēcīga un pašas mokās ar šādu vīrieti sev blakus.

Klubos iesaka sargāt savus dzērienus

Dziedniece arī vēlējās norādīt, ka intīmpreču veikalos esot nopērkams pulverītis, kas izraisa lielu iekāri pret pirmo satikto pretējā dzimuma pārstāvi. Ja meitene, atstājusi uz galdiņa dzērienu un aizgājusi uz brīdi, bet kāds viņai glāzē iebēris šo pulverīti, meitene pieķeras kā dadzis šim partnerim. Tā gan ir īslaicīga pieķeršanās, bet... Kad meitene sapratusi, kas notiek, jau par vēlu - izvarošana jau ir notikusi, brīdina I.Dāboliņa. Speciāliste iesaka publiskās vietās izvēlēties dzērienus bundžiņā, ko neizlaist no acīm.

Dziednieces vēstījums ikvienam - neiekāro svešu, neburies un nevienam nevēli ļaunu, tas nāks atpakaļ vai nu tev pašam, vai taviem bērniem, mazbērniem.