Par ko sapņo sievietes?

Vai Jūs zināt, par ko runā un sajūsminās  sievietes, satikušās vēlā ziemas pēcpusdienā pie šampanieša glāzes un labas mūzikas? "Par modi un vīriešiem," jūs teiksiet. Daļēji jau taisnība, bet šoreiz mēs runājām par pēdējā laika labākajiem un neprātīgākajiem pirkumiem.

Viņa savu veiksmīgā honorārā nopelnīto naudu tā arī bija nolēmusi iztērēt – neprātīgi! Foto: Sintija Erta.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viņa savu veiksmīgā honorārā nopelnīto naudu tā arī bija nolēmusi iztērēt – neprātīgi! Foto: Sintija Erta.

Man tas ir dzīvoklis! Pilnīgs ārprāts krīzes apstākļos. Kādai gudrai tautai esot sakāmvārds, ko novēlēt nelabvēlim – kaut Tevi piemeklētu remonts! Nu tas mani ir piemeklējis! Un, lai par ko citu nerunātu apkārt, es runāju tikai par remontu.

Paziņa, toties, bija pilnīgā sajūsmā par savu pēdējā laika pirkumu, tāpēc, ka tas sākotnēji bijis pilnīgi neplānots un negaidīts pirkums. Viņa savu veiksmīgā honorārā nopelnīto naudu tā arī bija nolēmusi iztērēt – neprātīgi!  Nopirkt ko tādu, kam parasti nepietiek laika un naudas un vēlēšanās. Un nopirkusi iRobotu. To neparasto putekļu sūcēju, ko reklamē "Ugunsgrēka" Zenta. Un kurš mums visām likās tik pat neprātīgs kā pati Zenta!

Viņa teica, ka neko jaukāku, smieklīgāku un noderīgāku nav iegādājusies pēdējā desmitgadē.

Taču paziņa pilnīgi apgāza visu mūsu galvu grozīšanu un skeptisko attieksmi. Viņa teica, ka neko jaukāku, smieklīgāku un noderīgāku nav iegādājusies pēdējā desmitgadē. Viņš esot tik jauks un mīļš, kā tāds jauns mājdzīvnieks. Viņa ņēmusi vienu no tiem vienkāršākajiem variantiem – baltā krāsā, jo tā kā mājās bija tikai viens dzīvnieks, tad nebija jāizvēlas speciālais modelis, kurš domāts mājai ar vairākiem kustoņiem. iRobots veikli šiverē it visur, kur atstāj atvērtas durvis. Bet tam varot arī uzstādīt, kuras vietas tīrīt. Piemēram, Ziemassvētku laikā viņš tīrījis līdz ar eglītes zariņiem. Viņš protot uzmanīties no pakāpieniem un citām bīstamām vietām. Cītīgi tīra pat paklājus un dēļu grīdas spraudziņas, izlaižot mazmazītiņas birstītes kā ķepiņas. Un skaidrā angļu vai krievu valodā kliedzot „palīgā, palīgā”, kad nepieciešama cilvēka uzmanība!

Pabeidzot sajūsmināto stāstījumu, paziņa teica, ka tagad vakara brīvos brīžus  pavada radošās nodarbēs, ar draugiem, vai arī vienkārši sēžot uz dīvāna, vērojot sava iRobota darbošanos un smaidot.

Reklāma
Reklāma

Pabeidzot sajūsmināto stāstījumu, paziņa teica, ka tagad vakara brīvos brīžus  pavada radošās nodarbēs, ar draugiem, vai arī vienkārši sēžot uz dīvāna, vērojot sava iRobota darbošanos un smaidot. Un tad vēl kaķis uzguļoties robotam virsū, un tie abi griežoties pa māju. Nu gatavais cirks!

Nezinu kā Jums, bet mums tas likās sasodīti jauki, ja kāds palīdz uzkopt māju. Un kāds, kuram nav ne jālūdzas, ne jāpierunā vai jāgaida, kad radīsies iedvesma vai kāds speciāls dvēseles stāvoklis. Tas uzkopj māju tad, kad es gribu un tad kad man vajag un tūliņ, bez kādiem – vēlāk vai pagaidi.


Mīļie vīrieši, uzdāviniet savām sievietēm brīvību no mājas darbiem – šādā veidā, vai kā savādāk. Un pats galvenais – padomājiet ko jauku darīsiet kopā ar viņām, uzdāvinātajā brīvības brīdī.
 

Autore: Kristiāna Ozoliņa