Brīnumainās pudeles

Mana pēdējā aizraušanās ir apgleznot ar stikla krāsām un apdarināt ar dažādiem materiāliem dažādas stikla un keramikas tukšās pudeles. Iecienītākās pēc formas ir balzāma pudeles.

Ievas darbu foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ievas darbu foto.

Kad pudeles ir „apcakinātas”, tās var piepildīt ar visdažādāko šķidrumu - mājas vīnu, tējas uzlējumu, sulu, sīrupu, citu alkoholisko dzērienu, bērzu sulām, aizkorķēt un pasniegt kā oriģinālu dāvanu. Es to praktizēju, un arī mana mamma Dundagā būs apdāvinājusi jau visus savus draugus ar manis sagatavotajām pudelēm. :) Protams, tad, kad tās ir atkal tukšas, tās var piepildīt atkal vai vienkārši ielikt plauktiņā un ir skaists dekors. :)
 

 

 

Iesūtījusi Ieva Zdanovska, konkursa Uzdarini ko skaistu un balvā saņem "KusKUs" mājas zābaciņus dalībniece.

Reklāma
Reklāma

 



Portāls mammam.lv/tetiem.lv un skaistie KusKus mājas zābaciņi aicina arī tevi — esi radoša un atjautīga — iesūti aprakstu un bildīti, ko skaistu šajā pavasarī izdevies uzburt tev! Varbūt tā ir rotaslieta, pārveidots apģērbs, apgleznots šķīvis vai krūzīte, oriģināla ideja puķupodam vai jebkas cits, ko esi radījusi vai pārveidojusi pati! Oriģinālākās idejas iesūtītājai būs skaista balva — KusKus mājas zābaciņi! Savas idejas un darbiņus sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv līdz nākamajai trešdienai, 5. maijam. Ceturtdien, 6. maijā, paziņosim uzvarētāju!